Exagereaza sau e doar protector?
Raspunsuri - Pagina 8
anca_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld Clara, are dreptul sa iubeasca pe cine doreste si simte ea. are dreptul la a-si construi viata unde si cum considera. cred ca intrebarea pusa de ea, a fost pentru a afla pareri cat de cat obiective, nu pentru a-i spune :"cauta-ti fericirea cu altcineva, nu te gandesti la copii, e asa...bla...bla" |
Si mai presus de aceste drepturi are obligatia morala (cel putin) de a-si creste copii intr-un climat de stabilitate, siguranta, liniste si armonie.
Somnul ratiunii naste monstri.
conchita spune:
eu gandesc ca anca, lady j, et comp. de ce? pentru ca simt la unison. inainte sa fiu iubita cuiva, sunt mama altcuiva, iar copilul meu primeaza. pot sa fiu salvatoarea omenirii si zana buna a sufletelor pierdute daca sunt becher, fara nici o alta obligatie. dar sa plec la drum cu cineva abia cunoscut, ba mai mult necunoscut, implicandu-mi copiii, acceptand "secrete" care nu se spun ca "dor" din trecutul cuiva - asta, nu. eu ma pot arunca de pe acoperis intr-o relatie cu cineva care-mi ridica semne de intrebare, dar pe care le pot reduce la tacere cu vanitatea de a "reeduca" violenta si dependenta partenerului. ok, dreptul meu. ca femeie, adica. dar ca mama? pai as pune fbi, cia, interpolul, kgb si tot netul pe urmele unuia "misterios", ca sa aflu cine e cu adevarat. daca imi spune adevarul sau ii sunt victima. si i-as analiza si para-analiza fiecare vorbulita si gestulet si declaratie pana n-ar mai ramane nika ascuns din el. am datoria asta fata de copilul meu.
maraki spune:
| citat din mesajul lui conchita eu gandesc ca anca, lady j, et comp. de ce? pentru ca simt la unison. inainte sa fiu iubita cuiva, sunt mama altcuiva, iar copilul meu primeaza. pot sa fiu salvatoarea omenirii si zana buna a sufletelor pierdute daca sunt becher, fara nici o alta obligatie. dar sa plec la drum cu cineva abia cunoscut, ba mai mult necunoscut, implicandu-mi copiii, acceptand "secrete" care nu se spun ca "dor" din trecutul cuiva - asta, nu. eu ma pot arunca de pe acoperis intr-o relatie cu cineva care-mi ridica semne de intrebare, dar pe care le pot reduce la tacere cu vanitatea de a "reeduca" violenta si dependenta partenerului. ok, dreptul meu. ca femeie, adica. dar ca mama? pai as pune fbi, cia, interpolul, kgb si tot netul pe urmele unuia "misterios", ca sa aflu cine e cu adevarat. daca imi spune adevarul sau ii sunt victima. si i-as analiza si para-analiza fiecare vorbulita si gestulet si declaratie pana n-ar mai ramane nika ascuns din el. am datoria asta fata de copilul meu. nimic |
Subscriu

mai mult nu pot sa scriu ca "mi se pune pumnul in gura" A trebuit sa fiu mai rezonabila pt ca asa a fost indicat.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
kariguld spune:
| citat din mesajul lui conchita eu gandesc ca anca, lady j, et comp. de ce? pentru ca simt la unison. inainte sa fiu iubita cuiva, sunt mama altcuiva, iar copilul meu primeaza. pot sa fiu salvatoarea omenirii si zana buna a sufletelor pierdute daca sunt becher, fara nici o alta obligatie. dar sa plec la drum cu cineva abia cunoscut, ba mai mult necunoscut, implicandu-mi copiii, acceptand "secrete" care nu se spun ca "dor" din trecutul cuiva - asta, nu. eu ma pot arunca de pe acoperis intr-o relatie cu cineva care-mi ridica semne de intrebare, dar pe care le pot reduce la tacere cu vanitatea de a "reeduca" violenta si dependenta partenerului. ok, dreptul meu. ca femeie, adica. dar ca mama? pai as pune fbi, cia, interpolul, kgb si tot netul pe urmele unuia "misterios", ca sa aflu cine e cu adevarat. daca imi spune adevarul sau ii sunt victima. si i-as analiza si para-analiza fiecare vorbulita si gestulet si declaratie pana n-ar mai ramane nika ascuns din el. am datoria asta fata de copilul meu. nimic |
asa gandesc si eu si probabil alte mame de aici. dar nu acest lucru a fost cerut de autoare! cu tot respectul! nu ce am face noi, eu, tu , ea, el...
personal, nu mi-as expune viata pe forum, as cauta raspunsuri in alta parte, poate la un psiholog...la persoane de incredere din cercul de conostinte...

Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
conchita spune:
| citat din mesajul lui kariguld asa gandesc si eu si probabil alte mame de aici. dar nu acest lucru a fost cerut de autoare! cu tot respectul! nu ce am face noi, eu, tu , ea, el... personal, nu mi-as expune viata pe forum, as cauta raspunsuri in alta parte, poate la un psiholog...la persoane de incredere din cercul de conostinte... |
kari
pai la altceva nu ne pricepem si nici nu avem dreptul, nu? cine poate sa-i spuna clarei ce sa faca? nimeni. ea a intrebat daca ar fi cazul sa-si faca griji din cauza declaratiilor violente ale partenerului sau. ce putem raspunde altceva decat daca noi, in situatia ei, ne-am face griji? spune tu? eu mi-as face, cu varf si indesat, si am explicat de ce...ba eu mi-as expune viata pe forum daca mi-ar garanta cineva ca n-as primi raspunsuri cu mangaieri pe cap: o sa fie bine, totul e bine, nu-ti face griji, etc. pentru ca dinafara lucrurile se vad altfel. ce nu vad eu, implicata direct, nu-i poate scapa cuiva cu mintea limpede si lucida. si care sa aiba si bunatatea sa mi-o spuna in fata. asta consider eu ajutor. ca binele ni-l cunoastem toate, nu poti convinge pe cineva ca e fericit, nu? dar cand are indoieli, asa cum are clara acum, faptul ca cineva isi rupe din timp si se imagineaza o clipa in situatia respectiva si-i comunica ce crede...io zic ca ajuta.
marius spune:
Subiectul deviaza rau de tot. Pana cand autoarea nu va solicita redeschiderea topicului ei acesta va ramane inchis.
Daca nu o va face inseamna ca decizia ei este sa raman inchis. Solicitarea o doresc pe PM.
Multumesc
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
claram spune:
Multumesc pentru mesaje,am fost plecata cateva zile si subiectul a fost inchis.Daca mai aveti si alte pareri,va astept.Eu le analizez pe toate.![]()
Ancuta-Maria spune:
Doamne cat ati despicat firul in patru o afirmatie... 
Si sotul meu este la fel de protector cu mine. Si el a spus ca daca vreodata cineva se va atinge de mine, il omoara. Si eu lui i'am spus ca daca vreodata se va gandi sa ridice mana la mine, il omor, fara discutii. Si nu glumesc. untem o pereche de ucigasi ... ?
Omul e indragostit, acum e rau ca se face pres in fata partenerei. Daca nu ii dadea atentie, tot rau era. Echilibrul acela nu vine peste noapte. Poate are nevoie de atentie, poate iubeste cu toata fiinta lui, poate ca fiind departe mult timp asa crede el ca isi arata dragostea.
Dar de aici pana sa il faceti criminal si sa ii spuneti Clarei ca e inconstienta.... 
maraki spune:
| citat din mesajul lui Ancuta-Maria Doamne cat ati despicat firul in patru o afirmatie... ![]() Si sotul meu este la fel de protector cu mine. Si el a spus ca daca vreodata cineva se va atinge de mine, il omoara. Si eu lui i'am spus ca daca vreodata se va gandi sa ridice mana la mine, il omor, fara discutii. Si nu glumesc. untem o pereche de ucigasi ... ? Omul e indragostit, acum e rau ca se face pres in fata partenerei. Daca nu ii dadea atentie, tot rau era. Echilibrul acela nu vine peste noapte. Poate are nevoie de atentie, poate iubeste cu toata fiinta lui, poate ca fiind departe mult timp asa crede el ca isi arata dragostea. Dar de aici pana sa il faceti criminal si sa ii spuneti Clarei ca e inconstienta.... ![]() ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
Dar ce meserie are sotul tau? Aceeasi cu prietenul Clarei? Noi din prisma asta ne.am dat cu parerea si dupa profilul psihologic facut de Clara acestui tip. Daca era singura, treaba ei, se incurca si risca pe pielea ei dar cand e vb de copii....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anca_a spune:
Maraki, nu te mai obosi...oricum vine Marius si face curatenie.
www.alexdamian.com/" target="_blank">Salvati-l pe Alexandru