Exagereaza sau e doar protector?
Raspunsuri - Pagina 6
anca_a spune:
Pe mine ma doare capul cand citesc unele raspunsuri de aici. 
Oare cei care au sfatuit-o pe claram sa incerce o casatorie de proba au avut in vedere ca la mijloc sunt si 2 copii? Doi copii traumatizati probabil de relatia mamei cu ex-ul, asupra carora casatoria, fie ea si de proba cu un lunetist suflet pereche obsedat si posesiv si-ar pune amprenta in mod definitiv? Doi copii care au nevoie de stabilitate si normalitate pentru a deveni la randul lor niste adulti normali?
Claram, fetele te-au sfatuit bine si au dreptate. Eu te rog sa-ti folosesti ratiunea pentru a judeca relatia cu el si inima pentru relatia cu copiii tai. 
Pentru ca daca e adevarat ce ne povestesti, riscul ca omul asta sa aiba serioase probleme la mansarda e imens. Te rog eu, nu implica copiii in asa ceva!!! E o ruleta ruseasca cu mult prea multe gloante pe teava...
Somnul ratiunii naste monstri.
claram spune:
Blackpanterro,daca nu se poate sa locuiesc la baza,voi inchiria ceva si gata si ne vom vedea zilnic atunci,tot e mai bine decat 1 luna de vacanta la nu stiu cat timp.Daca vad ca nu merge,plec inapoi.El a spus ca nu ma va parasi niciodata,doar daca moare sau daca nu il mai vreau eu si atunci imi va respecta decizia.La ce te refereai cand spuneai ca vecinii tai sunt un pic ciudati?
Mindy,crede-ma ca nu exagereaza sa ma impresioneze.I-am vazut fata de fiecare data cand o spunea si vorbea foarte serios si cu o anume raceala.Nu e genul sa vorbeasca aiurea,el ce spune si face.Si da,am avut nevoie de foarte multa rabdare cu issues din orfelinat.E o perioada pe care vrea sa o pastreze in "intuneric",de fiecare data cand povesteste ceva de acolo,se intristeaza,cateodata chiar devine manios.La el e o situatie mai speciala,a fost abandonat la nastere fara documente,fara nimic.Nu stie nimic de parinti,nu are poze decat din liceu,nici macar nu stie daca numele de familie e cel adevarat.E foarte frustrat pe tema asta.
maraki spune:
Clara parerea mea este sa iti vezi de viata ta, barbati sant si vei gasi unul care sa iti placa in final.Tipul asa nu este pt tine, nu stiu cu ce te incanta sa fi cu un ucigas( sa nu spui iar ca urmeaza ordinele ca asta nu este o scuza pt ce face,ordine urmau si SS-istii din lagarele de concentrare ) Teroristi nu exista in Irak, sant oameni care traiesc sub ocupatie straina, nu te gandesti ca lunetistul tau a omorat oameni???este vorba de furnici sau de vieti ómenesti? Mi-ai dat impresia ca te simti flatata atunci cand iti spune ca ar omora pt tine
Mai ales ca il intrebi chiar tu daca ar face crima pt tine! Pt. nimic in lume nu avem dreptul sa curmam vieti omenesti! te incanta ca este american? gandeste-te la copii, ofera-le o viata linistita!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
blackpanterro spune:
Mindy nu e corect, eu nici dupa 5 ani jumate nu sunt cetatean :).Am asteptat cam 2 ani sa obtin GC si acum pot aplica doar in Noiembrie pt cetatenie pt ca s-au schimbat regulile.Trebuie sa fii casatorit si rezident 3 ani de zile ca sa incepi actele pt cetatenie.La inceput, daca erai casatorit cu militar, puteai sa aplici pt cetatenie imediat ce ai devenit rezident dar Bush a schimbat legea.Numai rezidentii care se inroleaza primesc cetatenie imediat, e unul din beneficiile oferite de armata. Stiu asta pt ca avem un prieten canadian ce a obtinut cetatenia asa.
Clara, eu iti urez succes,sper sa fie cum vrei tu dar ai mare grija in Turcia.
Daca te intereseaza sa sti despre baza de acolo, daca cumva nu a facut-o deja, aici gasesti informatii http://www.incirlik.af.mil/
Incirlik e un orasel micut, ar trebui sa fie safe mai ales ca e baza acolo.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
marius spune:
maraki - ar fi de preferat sa lasi catalogarile Ok? Nu ai tu de unde sa stii nimic despre nimeni. "Ucigas" - macar sa fi fost scris ca din punctul tau de vedere este.... insa a califica un militar ca fiind ucigas cred ca este mult peste...
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
discordia spune:
Citesc si ma ingrozesc de ceea ce se scrie aici. Sintetizand toate raspunsurile, sa intelegem ca cei care au trait in orfelinat si care lucreaza in armata nu tb sa-si faca o familie, nu tb sa aiba copii caci cine stie umbrele trecutului plus natura meseriei pot determina la aceste persoane comportamente deviante, ba chiar criminale.
Eu cunosc cativa baieti care fac parte din trupele de elita ale SRI-ului, cunosc 2 persoane care au fost plecate in misiune in Afganistan si sa stiti ca nu sunt deloc ciudati, au familii, sunt oameni normali.
draga claram, eu zic ca daca ai posibilitatea sa te muti cu el, fa-o, pt a va cunoaste mai bine, iti poti lasa copiii in tara, pt o perioada, daca ai posibilitatea asta, si pe parcurs in functie de cum vor evolua lucrurile, sa iei o decizie.
mamica de fetita si
4+
blackpanterro spune:
Clara, scuze ca nu am raspuns la intrebare. Nu sunt ciudati, doar mai ciudatei asa, nu stiu sa explic, imi par ca se uita in gol de multe ori sau se enerveaza usor sau nu stiu sa discute despre nimic altceva decat despre vreme si razboi pt ca toata viata lor de adulti au petrecut-o prin misiuni.
Repet, nu par oameni rai, violenti, au neveste, copii, o viata aparent normala de aceea nici eu nu cred ca cei care au astfel de joburi trebuie ocoliti.Sunt oameni ca toti oamenii, unii isi tin bine in frau eventualele probleme aparute in urma jobului prestat, altii nu pot asta si au nevoie de ajutor.
Daca tu crezi ca poti sa construiesti o viata impreuna cu omul asta fa-o si fi alaturi de el si nu te inspaimanta de el. Daca nu poti mai bine lasa-l ca nu e ok sa traiesti mereu cu frica in san.
Copiii ce spun? Il plac?
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui discordia Citesc si ma ingrozesc de ceea ce se scrie aici. Sintetizand toate raspunsurile, sa intelegem ca cei care au trait in orfelinat si care lucreaza in armata nu tb sa-si faca o familie, nu tb sa aiba copii caci cine stie umbrele trecutului plus natura meseriei pot determina la aceste persoane comportamente deviante, ba chiar criminale. |
ei, lasa ca nu te ingrozeste sinteza, ci propria imaginatie: nu a zis nimeni ce zici tu acolosha.

claram spune:
Maraki,dupa cum a spus si Marius,un soldat nu e un ucigas.E acolo sa lupte ca sa fie altii in siguranta si sa aiba pace.Eu chiar inteleg si nu am nici o problema cu meseria lui.Si comparatia cu SS-istii chiar e fortata.
Blackpanterro,asa e si el.Ar putea vorbi ore in sir despre misiuni,arme,scoala de sniperi etc.Copiii il iubesc,se ocupa de ei mereu cand e aici,merge cu ei la inot,ii invata taekwondo,ii invata sa se ascunda de nu-i mai gaseste nici un coleg
,e foarte deschis cu ei si ma intreaba mereu daca ii permit ceva se tine de copii.
N-am spus niciodata ca mi-e frica de el,din contra,ma simt foarte in siguranta.Si nu pentru ca e sniper,ci pentru ca are un fel de a ocroti si de a-i pasa de tot.Doar vreau sa inteleaga ca nu e ok acest"ochi pentru ochi",ca exagereaza.
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius maraki - ar fi de preferat sa lasi catalogarile Ok? Nu ai tu de unde sa stii nimic despre nimeni. "Ucigas" - macar sa fi fost scris ca din punctul tau de vedere este.... insa a califica un militar ca fiind ucigas cred ca este mult peste... Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Bineinteles ca am scris doar punctul meu de vedere si pt ca mai sus am citit postat de Clara ca " el spune ca ucide cu sange rece "
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5