Exagereaza sau e doar protector?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

andacos,

Lasa lumea sa isi spuna parerea... fiecare are dreptul la una... Sper doar ca a noastra Clara sa fie lucida si sa ia propriile decizii, pt ca ea cunoaste cel bine situatia.

Semneaza una din cei care omoara pt salariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria

andacos,

Lasa lumea sa isi spuna parerea... fiecare are dreptul la una... Sper doar ca a noastra Clara sa fie lucida si sa ia propriile decizii, pt ca ea cunoaste cel bine situatia.

Semneaza una din cei care omoara pt salariu.

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Da`ce draga, tu esti lunetista? Pandesti din umbra si tragi? Ati luat-o mama rau pe aratura....fetele care au copii stiu foarte bine ce au scris, acum Clara e libera sa faca ce vrea...chiar nu ma afecteaza pe mine cu absolut nimic...go ahead! oriunde vrei....egal ce decizie vei lua!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Draga... eu mi'am spus parerea la fel cum ai spus'o si tu pe a ta... Si draga, daca am luat'o pe aratura, las'o asa ca ne place.

Si lunetistii nu sunt cei care ii stiti voi din filme, sa traga de pe un bloc in x sau in y. Ei, de cele mai multe ori, ne scapa fundurile noastre, a celor din primele linii, ei "acopera"... Oricum, pt voi asta chiar nu conteaza LOL. Si vb strict de lunetisti, numiti criminali, nu neaparat de perechea Clarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Fiecare are dreptul sa-si spuna parerea,e ok.Eu mi-am pus intrebari tocmai pentru ca am 2 copii si sunt responsabila pentru ei in primul rand.M-a mirat doar siguranta cu care unele vorbesc de parca ne-ar cunoaste:nu e sufletul tau pereche,e pustan,e criminal,mai are balta peste etc.Da,voi pleca in Turcia de proba fara copii si daca e totul ok,il vom urma.In Afghanistan nu merg decat soldatii,fara familii,nici o grija.Eu am incredere ca va fii bine.

Cat despre parerea ca sniper-ii sunt lasii batalionului...am uitat de cate ori am auzit-o.Exista mai multe feluri de a lupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria

Draga... eu mi'am spus parerea la fel cum ai spus'o si tu pe a ta... Si draga, daca am luat'o pe aratura, las'o asa ca ne place.

Si lunetistii nu sunt cei care ii stiti voi din filme, sa traga de pe un bloc in x sau in y. Ei, de cele mai multe ori, ne scapa fundurile noastre, a celor din primele linii, ei "acopera"... Oricum, pt voi asta chiar nu conteaza LOL. Si vb strict de lunetisti, numiti criminali, nu neaparat de perechea Clarei.

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Ancuta, ai fost ´´in primele linii´´?In ce conflict?

Mai, lasati la o parte catalogarile astea cu criminal, blablabla.
Nu asta e problema Clarei, ci viziunile iubitului ei despre cum anume se rezolva o problema.Pac pac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Clara, cat vei sta in Turcia?
Ca eu , ca mama, nu m-as duce nici dupa printul William fara copii ca sa vad cum merge...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Voi sta 3-4 luni si voi veni o data la 2 saptamani sa-mi vad copiii,Turcia nu e departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Celor care au aruncat discutia in derizoriu si au incurajat-o pe Clara sa-si urmeze jumatatea le doresc din suflet sa nu ajunga vreodata sa-i aiba pe copiii ei pe constiinta.

www.alexdamian.com/" target="_blank">Salvati-l pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Clara, mie mi se pare foarte mult....e foarte bine ca mergi la doua saptamani sa-i vezi, dar...gandeste-te, cel mare va incepe scoala, nu? cand trebuie sa pleci?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Celor care au aruncat discutia in derizoriu si au incurajat-o pe Clara sa-si urmeze jumatatea le doresc din suflet sa nu ajunga vreodata sa-i aiba pe copiii ei pe constiinta.

www.alexdamian.com/" target="_blank">Salvati-l pe Alexandru

Foarte "profunda"afirmatzie!

Poate ne faci si lista celor"care au aruncat discutzia in derizoriu si au incurajat-o pe Clara sa-si urmeze jumatate"!Despre a avea pe constiintza copii Clarei...!

Mariusss....!!!!!!

Dana

Mergi la inceput