Hidrosalpinx 6

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CRISTAL TE ASTEPTAM CU VESTI BUNE.

iana

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Cristal, iti urez succe! Chestia asta trebuioe facuta intr-o anumita zi a ciclului, nu? Cu cine faci? Cat costa? Trebuie sa iti faca anestezie? Deja sunt nerabdatoare sa aflu...

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Fetele mele dragi,

Va multumesc mult pt gandurile bune.
Cristal succes, biopsia aceasta o faci la recomandarea medicului?
Tamy, Blanche, Iana, mi-e dor de voi si de postarile noastre.
Eu voi merge in jur de 15 octombrie la o consultatie la Biogenesis, exista un topic tot aici pe forum,
As vrea sa stiu si parerea lor si apoi sa ma apuc iar de fiv.
Va pup si astept vesti bune.
Iana nu ne pui poze cu bebeii?

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Tamaryllis: mi-au recomandat-o grecii de la Biogenesis (cred ca asa se numeste clinica)si nu numai. Eu nu voi face fiv cu ei, am fost doar sa mai aflu o parere, atunci cand a organizat Catalina consultatiile.
Chiuretajul il fac la Filantropia, cu medicul meu de-o viata (dr Calciu) si mi-a promis si anestezie (eu sper ca totala, ca nu vreau sa mai aud de durere). Am fost ieri la echo, n ziua 14 si mi-a spus ca, ideal, este sa se faca in jur de ziua 21, dupa ovulatie.... Cand mai am noutati, va spun.
Pupici

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput

COCOLYSO mult noroc la noua clinica.Cat despre poze nu stiu sa pun si n-am nici aparat,

iana

20+

Mergi la inceput

Cristal, bafta mare iti urez!
Iana, chiar as fi vrut sa vad si eu eco cu gemenasi. Nu ti-a dat dr pe CD sau pe un stick nicio poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, gata!
Am venit de vreo trei ore acasa, dar am stat la muuuulte cafele pana acum.
Am scapat si de stresul cu chiuretajul endometrial, a durat vreo 15 min, cu anestezie totala, nici nu imi aduc aminte cum am ajuns in salon , dar am inteles ca pe picioarele proprii. Dl dr era foarte incantat, ca endometrul arata foarte bine, in jur de 11,5-12 si vorbim peste vreo 2 sapt cand vine rezultatul la biopsie, desi el nu crede sa am "carcalaci" pe acolo. Si, dupa ce m-a prezentat la tot spitalul (citez "Copilul meu care vrea copil mai mult decat orice altceva"), mi-a spus ca ma bate el personal daca renunt la gandul de a avea copii. Ca sunt tanara, totul este perfect pentru bebe, doar sansele astea la fiv sunt mici, dar le vom invinge.
Acum ma simt excelent, nu ma doare absolut nimic si mi-a revenit optimismul (dr Calciu are acest efect asupra mea, oricum).
Va pupic si va mai spun noutati cand vor veni rezultatele.
Pupici multi, multi, multi

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Iana unde esti cu vesti despre carucioare?????

Cristal te pup si sa fie cu noroc biopsia si fara animalute....upssssssssss acum ai scris si tu , bravo iubita, recuperare rapida si Dr. K sa te gravidesca de gemeni (mi-am intins antenele )

Tamary ai facut analizele de trombo? Ai rezultatele?

Coco ma bucur tareeee ca vei face fiv cu dr. grec, sigur te gravideste

Mergi la inceput

Cristal, ma bucur ca esti optimista! Asteptam vesti bune! Cat te-a costat toata treaba asta?
Blanche, nu le-am facut inca! Am amanat pt ca luasem mastodynon si bausem o bautura izotonica. Am intrerupt de 7 zile toate bauturile si lunea viitoare merg la Synevo. Partea proasta e ca ma paste o raceala si nu vreau sa iau deocamdata nicio pastila. Mai rezist...ma apus sa beau ceaiuri si poate imi trece. Nici lamaie nu vreau sa mananc, pt ca are vit C, deci am interdictie la toate cele.

Mergi la inceput

IA PRIVITI CE SEMNATURA AVEM.

BLANCHE,IUBITA AM FOST PLECATI LA MUNTE 3 ZILE,BARBATUL MEU NU STIA CE SA MAI FACA DE BUCURIE.

CRISTAL CE BINE CA TOTUL ESTE IN ORDINE SI MAI ALES CA AI DEVENIT IAR OPTIMISTA.

TAMY. MI-A DAT ACUM UN CD. DAR NU SE INTELEGE MAI NIMIC.

COCO. UNDE ESTI?

iana

21+ si

Mergi la inceput