pretul contabilului

pretul contabilului | Autor: claudiai

Link direct la acest mesaj

Poate ca vi se pare ciudata intrebarea dar avem o mica afacere la care pana de curand tineam eu contabilitatea insa incepe sa ma depaseasca toata legislatia "de criza" si ne-am dori sa angajam un contabil.
Problema este ca nu prea stim care este piata, cat se cere pentru aceste servicii; se calculeaza la profit, adica x% din profit?
Multumesc anticipat ....

-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,6 ani) si Ani ( 1,10 ani)
poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151
Concurs "ratusca din viata mea" - cla1 & cla2: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

"preturile" variaza...in functie de contabil, de firma la care e angajat sau o detine, de notorietate, de voumul de munca si gradul de dificultate.
eu sunt acum la al 2 lea contabil, firma fiind deschisa in decembrie anul trecut.
pe primul l-am intalnit in urma unei recomandari. in conditiile in care firma nu avea activitate aproape deloc, ii dadeam 100 euro fara tva lunar. am renuntat la el caci mi-a dat niste informatii eronate si am facut niste "greseli", ca nu-mi explica absolut nimic din ce trebuia sa fac, nu-mi raspundea la mailuri si la telefoane...
al 2 lea, mi-a rezolvat greselile, care nu erau grave, dar...erau greseli totusi, mi-a explicat "ca la prosti" ce si cum trebuie sa fac, imi raspunde mereu la intrebari, sta foarte aproape de mine si imi ia jumatate din cat imi lua celalalt
ce sa zic...am avut noroc!

am alti amici cu firme si sumele variaza de la 150 ron la 800 ron, in functie de complexitate.
tu spui ca te pricepi, deci ai putea sa te ocupi tu partial si astfel sa ii platesti mai putin.
sper ca te-a ajutat cat de cat postarea mea.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

Multumesc mult de informatii ...
Cam la 100 Euro ne gandeam si noi, dar vom vedea cum vom iesi din "lupta" pietei

-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,6 ani) si Ani ( 1,10 ani)
poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151
Concurs "ratusca din viata mea" - cla1 & cla2: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Depinde de activitatea firmei. In Bucuresti un contabil cere 100 euro pentru o firma fara activitate si tariful poate creste pana la 400-500 euro daca e mult de lucru pentru acea firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

cu 100 de euro contabila noastra nici nu se uita la noi. si suntem institutie de stat. nu e cu contract ci cu conventie civila si cel mai putin a laut 3000 de lei
depinde de domeniul de activitate. si mare branza nu face...salarii, oridine de plata face secretara. ea vine pune stanpila si semnatura. asta e.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

cu 100 de euro contabila noastra nici nu se uita la noi. si suntem institutie de stat. nu e cu contract ci cu conventie civila si cel mai putin a laut 3000 de lei
depinde de domeniul de activitate. si mare branza nu face...salarii, oridine de plata face secretara. ea vine pune stanpila si semnatura. asta e.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Inseamna ca e expert contabil si de aia cere atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu platesc expert contabil la o firma cu activitate putina (3-5 facturi pe luna) 100 eur/luna. Cand nu emit facturi 50 eur, stiu ca atata ia si pentru firma fara activitate. Sunt multumita de ea.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi platim 200 de RON. Dar o avem de mult si ne e apropiata... Stiu ca au mai crescut tarifele in ultimul timp, cam de 100 de euro stiam si eu ca e uzual, pt o firma mica...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

300-350 de lei pt o firma mica...cu activitate normala.
atat iau eu. lucrez impreuna cu mama (care e expert contabil)...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Eu am un IMM,3-5 facturi pe luna si platesc 250 ron. Il am din 2004 si se ocupa sa depuna si toate declaratiile.Il recomand cu drag cine doreste.E un nenea contabil

Maminuta,mami de Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In Oradea pentru o firma care are pana in 5 angajati - pana in 50 de facturi se plateste in jur de 250 lei /luna. Aici sunt incluse statul de salarii - toate declaratiile lunare CAS CASS Somaj ITM Adm Financiara si gestiunea comerciala completa registrul de casa bilantul contabil. Deci tot.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput