ce ar trebui sa fac????
Raspunsuri - Pagina 3
babyblue spune:
mda..tipica relatie bazata pe sex, care a "degenerat" intr-o casnicie cu copil la mijloc.
acum dc ai copil, nu trebuie sa fii o martira si sa suferi "la barbat" doar pt copil. dc chiar nu e cel bun, schimba-l.
desi e greu.
colegul tau prb vrea o aventura, tocmai pt ca esti maritata= femeie fara obligatii.
nu exista barbati care sa nu vrea sex.
nu exista relatii, dupa o varsta, fara sex. adika relatii realmente, sa te vezi-pipai-atingi si sa nu ajungi la sex.
dupa sex, mintea se limpezeste rapid. el nu va vrea sa destrame o casatorie si sa se aleaga cu femeie si plodul altuia.
tu, dc esti naiva, vei suferi si vei aborda situatia ca pe ceva tragic din viata ta.
tu nu vrei sex, musai cu el, pt ca ai sex bun acasa. vrei ce=ti lipseste: comunicare si tandrete. el insa, colegul, in mod sigur vrea ce-i lipseste lui: prb sex, atingere cu o femeie, apropiere de cineva de care se simte atras. nevoile voastre nu sunt similare, deci va interveni frustrarea. el se va detasa rapid, tu poate vei suferi si iti vei complica viata.
dc intri in joc, ai grija sa cunosti ff bine regulile si sa fii un pic lucida.
take care!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
marius spune:
Citat: |
" esti maritata= femeie fara obligatii. " |
Asta nu am inteles-o
dc intri in joc, ai grija sa cunosti ff bine regulile si sa fii un pic lucida. |
Care ar fi regulile? Si in ce consta luciditatea?
nu exista barbati care sa nu vrea sex. nu exista relatii, dupa o varsta, fara sex. adika relatii realmente, sa te vezi-pipai-atingi si sa nu ajungi la sex. |
Daca tu nu ai intalnit esti sigura ca nu exista? Uite, eu nu tin sa am relatii sexuale cu o femeie "just for fun" - nu stiu ce inseamna pentru tine "dupa o varsta" - aici nu ma pot exprima insa pot sa spun cu toata sinceritatea ca am relatii cu destul de multe femei si nu sunt deloc de natura sexuala. Si nici macar nu m-am gandit (probabil nici ele) la sex insa ne intelegem de minune, povestim, le apreciez, sunt Ok ca sio partenere de discutie unele sunt casatorite, altele nu nu cred ca are vreo importanta. Sunt prea tanar sau prea batran pt exemplul tau?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
nikol24 spune:
nu vreau sex ,nu vreau sa mi zburde hormonii ,nu vreau un amant pasional cu care sa mi intalnesc la miezul noptii pe la cine stie ce hotel vreau sa ma simt iubita si apreciata1
cred ca toate frustrarile mele nu vin di faptul ca sunt prea tanara ci vin din faptul ca eu nu pot sa comunic in nici un fel cu el!nu vrea sa priceapa ca de fapt o femeie trebuie si ea mangaiata,adorata ,apreciata,magulita chiar daca sunteti de 2 ,20 sau 200 de ani impreuna!
nu stiu daca o relatie cu colegul meu ar fi modul prin care eu imi pot potoli aceste dorinte,pur si simplu asa mi ar fi mai usor!poate ca e adevarat ,sunt lasa,nu am curaj,dar vreau si eu sa vad cum e sa ai o relatie cu un barbat care pur si simplu vrea sa vorbeasca cu tine.....despre orice!
marius spune:
Offf! Daca tu vrei sa ai o relatie si esti sigura pe tine ca nu vei ajunge sa distrugi casnicia e Ok. Ai parinti?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Rufus spune:
citat din mesajul lui marius Sunt prea tanar sau prea batran pt exemplul tau? |
Esti prea batran, Marius...desi, din exemplul dat reiese pe dos. Aici greseste baby...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Rufus spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Rufus, eu tot vroiam sa te intreb: Nick-ul tau vine, cumva, de la William Rufus??? |
Tora mi l-a dat. Sincer, nu stiu de unde, dar nici ea nu cred ca mai stie. Am vazut ca sunt mai multi rufusi, asa ca o sa-mi aleg unul.
Interesant este ca am vrut sa ma inregistrez pe un forum auto, ca sunt tufa in domeniu...si nick-ul asta nu era disponibil...pai e corect?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
ipearina spune:
"esti maritata= femeie fara obligatii"
Babyblue a vrut sa spuna ca nu-i cade pleashca pe cap colegului.
nikol24 spune:
marius a atins buba
mama mea a murit acum 6 lunni chiar maine i facem parastasul iar de cand am ramas singura(am crescut fara tata il mai am pe fratele meu si pe mamaie)in loc sa se apropie mai mult de mine si sa mi ofere un umar pe care sa plang sotul meu nu face altceva decat sa provoace tot felul de discutii tampite care nu fac altceva decat sa adanceasca prapastia dintre noi
il iubesc in continuare nu as putea sa l parasesc dar nu pot sa mi dau seama cum as putea sa l fac sa mi inteleaga nevoile pe care le am poate ca din cauza asta mi e mai usor sa imi petrec cateva ore placute alaturi de un alt barbat decat sa l conving pe cel de acasa cat de importante sunt pt mine aceste lucruri pe care el le considera plictisitoare
marius spune:
Stii ca exista posibilitatea ca (,) colegul tau sa fie un vanator? Cum exista posibilitatea sa fie Ok. Daca este un vanator fin vei cadea in plasa pe nesimtite. Insa dupa scurt timp - bye bye.
Poti sa probezi asta. Fa-i avansuri directe. Daca reactioneaza rapid in sensul ca intra in joc NU e Ok. Daca insa ezita si se retrage atunci e OK. Exista in al doilea caz un risc sa il indepartezi dar cred ca merita riscul. Inca ceva, iesi cu el si cu altii la inceput. Mai apoi timpul regleaza relatia.
Cu sotul tau vor fi probleme in continuare. Insa dat fiind faptul ca tu esti locomotiva poti sa pui DIRECT piciorul in prag. Fara cearta dar taios. Adica - amice uite care e treaba. Eu spun urmatoarele si daca nu se rezolva tu la dreapta - eu la stanga. Punct. Fara lamentari fara comentarii suplimentare. Si fa bine aranjeaza-te si iesi in oras. Ziua. Nu intarzia seara ca dai apa la moara. Insa va deveni nesigur pe el. Poti sa-i spui EXACT ce probleme ai cu el. Ori se rezolva - ori va fi altfel. NU TE CERTA!
Pagina legislativa
Tzuni spune:
citat din mesajul lui Rufus am vrut sa ma inregistrez pe un forum auto, ca sunt tufa in domeniu...si nick-ul asta nu era disponibil...pai e corect? |
Ai incercat Rufus-tufa?