Semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 23
dorothytoff spune:
Anamira daca ai avut o scurgere maronie ca cea dinaintea ciclului si sa oprit sa sti ca te-a insemnat!Da fuguta la farmacie si ia-ti un test .Iti tin pumnii
broome spune:
Buna fetelor,
Am nevoie de parerile voastre!
De un an caut simptomele de sarcina luna de luna, de multe ori eram convinsa ca le-am gasit dar n-a fost sa fie.
Ce am observat: incepand cu ziua 18 a ciclului ceva mici intepaturi in uter?http://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_10.gif dupa care la la 6-9 zile venea ciclu.
Luna asta la fel, numai ca nu e nici un semn de ciclu... Eu am ciclu scurt de 23-26 zile (26 zile am avut cateva luni in urma cand am luat B6, in rest 23-24). Azi, a 26-a zi si a doua de intarziere, am facut un test (primul dupa an de incercari!) si a iesit negativ :(
Stiu ca, cu ciclu de 23 de zile, e cam imposibil sa ramai insarcinata dar imi doresc f mult sa fie cu ochisori..
Voi ce ziceti, e prea devreme sa testez? Ovulatia, daca s-a produs, a fost undeva intre 9 si 12 august..
dorothytoff spune:
Buna fetelor ,ce se intampla cu voi ,pe unde sunteti ,ati trecut toate pe Odisee?Sper ca da
!
Broome ,bine ai venit!
Pai au cam trecut 20 de zile de la ovulatie asa ca poti sa-ti faci un test linistita ,ar trebui sa fie destul de precis mai ales ca ti-a si intarziat!Legat de intepaturile in uter sa sti ca si eu le am de vreodoua luni si la fel am fost convinsa ca sunt insarcinata dar din pacate nu a fost sa fie,nu cred ca sunt un semn de sarcina.Ai greturi ,ameteli ,stari de somnolentza,sanii dor sunt mariti?
De ce spui ca :cu ciclu de 23 de zile, e cam imposibil sa ramai insarcinata ?E prima oara cand aud chestia asta si chiar m-ai facut curioasa ,da-mi si mie mai multe detalii ,te rog!
Sa dea DD sa fie asa cum iti doresti ,cu ochisori!
Anamira ,ai facut testul,ai fost la medic ,esti insarcinata ?
Da-ne o veste buna ?
broome spune:
Multumesc de raspuns, se pare insa ca azi CM isi va face aparitia 
La un ciclu de 23 zile e f importanta lungimea fazei luteale care trebuie sa fie de minim 12 zile pt ca embrionul sa aiba timp sa se implanteze. Daca ovulatia s-a produs in ziua 11-12 de ex (la mine cam pe aici e) atunci faza luteala e mai mica sau la limita.. Se poate marii faza luteala cu vitamina B6, eu am lungit-o de la 23 la 26 zile, chiar si 27 de zile. De cateva luni insa eu nu am mai luat B6, dupa o luna ciclu meu a revenit la 23 zile, iar luna asta a crescut brusc la 28.. dupa 3 zile de intarziere am facut primul test sperand ca o minune s-a produs dar n-a fost sa fie 
V-am pupat, weekend frumos sa aveti 
Looana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui broome Multumesc de raspuns, se pare insa ca azi CM isi va face aparitia ![]() La un ciclu de 23 zile e f importanta lungimea fazei luteale care trebuie sa fie de minim 12 zile pt ca embrionul sa aiba timp sa se implanteze. Daca ovulatia s-a produs in ziua 11-12 de ex (la mine cam pe aici e) atunci faza luteala e mai mica sau la limita.. Se poate marii faza luteala cu vitamina B6, eu am lungit-o de la 23 la 26 zile, chiar si 27 de zile. De cateva luni insa eu nu am mai luat B6, dupa o luna ciclu meu a revenit la 23 zile, iar luna asta a crescut brusc la 28.. dupa 3 zile de intarziere am facut primul test sperand ca o minune s-a produs dar n-a fost sa fie ![]() V-am pupat, weekend frumos sa aveti ![]() |
broome Ai luat B6 sau vitamina B-uri Complex(adica o pastila care contine toate B-urile)
Looana
anamira spune:
Buna fetelor!![]()
Am fost super ocupata la sf acesta de sapt si n-am apucat sa va citesc dar recuperez acum.
Dorothytoff inca nu mi-am facut un test de sarcina pt. ca am tot amanat, dar luni promit sa-l iau si sa-l fac. Simptome am renuntat sa mai caut asa ca in afara de o durere de spate in zona lombara n-am nik. Dupa ce-mi fac testul ma programez la gine sa vad care e problema cu toate ca ultima data i-am facut o vizita prin iulie.
Sa aveti o duminica superba si multi pupici

Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti
anamira spune:
Salutare tuturor!![]()
Asa cum am promis mi-am luat azi un test de sarcina Minut si asa cum banuiam a iesit negativ. Pe langa acest test, mi-am luat de la Plafar pt. reglarea menstruatiei, o cutie cu mladite de zmeur (30 monodoze de 1,5 ml) gemoderivat 1 DH. Voi ati auzit ceva de acest produs. Mie mi la recomandat o farmacista tare draguta si zicea ca e bun pt. reglare.
de noapte buna

Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti
dorothytoff spune:
Buna fetelor ,
aseara au venit uratii
mai devreme cu 4 zile
sunt tare suparata in primul rand ca mi-a venit cm si in al doilea rand ca mi sa declansat glanda tiroida,asa ca slabe sperante sa raman insarcinata in conditiile astea

.
Anamira ,imi pare rau ca testul a iesit negativ dar nu-ti pierde speranta pana nu vezi ca ti-a venit cm ,nu se stie niciodata!Ai grija si cu ceaiurile aste sa sti ca nu toate sunt recomandate mai ales in conditiile in care vrei sa faci un bb ,cateodata iti fac mai mult rau decat bine ,documenteazate bine inainte sa incepi sa il bei.
jasmine30 spune:
Buna fetele, si eu am avut probleme luna asta. Am luat un tratament care a inclus si B6 si cm a venit in ziua 21 cu pete maronii si momentan cam atat. Oare mi s-a dereglat de la B6 ca sincer eu nu am probleme, am cm la 28 de zile, am mai pierdut 3 sarcini si la nici una pana acum nu mi s-a intamplat sa "ma insemneze" cum se zice, asa cum li se intampla unor femei cand raman gravi.
Va pupic !