Semne de sarcina

Semne de sarcina | Autor: Florentina_C

Link direct la acest mesaj

Buna, tuturor. Am si eu o intrebare legata de semnele aparitiei unei sarcini. Ma intrebam daca marirea sanilor pot reprezenta o simptoma a sarcinii?? De cateva zile am sanii mai umflati decat de obicei, insa nu simt nici o durere. Sunt doar moi si mai mariti ca de obicei. Vi s-a intamplat ca doar asta sa fie singurul simptom pe care l-ati avut inanite de a vi se confirma ca o sa aveti un bebe?? . Pls .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Un sfat. Nu mai cauta semne. Pentru ca de cele mai multe ori creierul iti joaca feste. Ai rabdare pana la data cmului. Atunci vei stii daca e bb sau nu. In plus, sanii se pot umfla si pot deveni durerosi si inainte de cm.

Cand trebuie sa vina cmul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Eu nu am avut nici un simptom....si in continuare nu prea am. Dimineata cand ma trezesc ma dor putin sanii si noaptea pipi de 2 ori la ore fixe. Sanii sunt un pic mai mari dar moi si nu ma dureau la inceput deloc. Tin pumnii...fa-ti un test totusi...

Nico 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Stiu ca acesta poate fii un semn pe care mi-l induc eu , doar din dorinta de a avea un bebe; numai k nu mai am pic de rabdare si tocmai din acest motiv v-am cerut si ajutorul. . Mi se intampla ca sanii sa mi se umfle inainte de CM, numai k nu are cum sa fie asta cauza pentru sunt cam la jumatatea menstruatiei acum. CM ar trebui sa apara cam dupa data de 23-24 iunie (am un cm neregulat asa ca nu pot spune cu exactitate). Mai de asteptat pana atunci si tocmai de asta va intrebam pe voi daca ati avut cumva simptome asemanatoare.. Merci pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la mine singurul semn in prima luna a fost pishu mai des. atat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Buna fetelor.Am nevoie de parerea vostra in legatura cu semnele/simtomele unei sarcini!
Starile de somnolenta sunt un semn al aparitiei unei sarcini?Am pofte dar nu ma pot ghida dupa acest criteriu deoarece si inainte de c m am tot felul de pofte "ciuate".Imi e frica sa nu fiu dezamagita din nou in cazul in care fac testul de sarcina ar iesi negativ.Oare imi fac sperante ca as putea fi insacinata?Tkx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

dorothytoff, cand trebuie sa vina cmul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

nu vreau sa va intristez..mie luna trecuta mi se umflasera sanii super mult, cam din ziua 17, deci cam imediat dupa ovulatie...erau mari si durerosi. in ziua 25 s-au inmuiat brusc de ma miram, apoi peste noaptea mi-a venit ciclul.:(
si eu ma credeam insarcinata, adika speram...

cred ca ar trebui sa te uiti la linia alba, cea de la ombilic la pubis..se mai inegreste la multe femei. iar asta mai mult ca sigur e semn de sarcina. restul semnelor nu sunt specifice tare.
alte femei zic ca fac pishu des sau kk.
ameteli.
somnolenta.
mirosuri ascutite si nu mai tolereaza fumul de tigare, miros de benzina etc.
pofte speciale.
sfarcuri f sensibile la atingere...
cam asta au zis fetele ca au simtit...

doamne ajuta sa fie bebe!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Nu va luati dupa semne, riscati sa deveniti dezamagite. Difera de la luna la luna, de la sarcina la sarcina, d-apoi de la femeie la femeie...
Eu nu am banuit nimic pana nu am vazut 2 liniute la test.
Dupa aia am analizat semnele, care au fost doar sani durerosi cu cateva zile inainte de data probabila a menstruatiei, dupa ce dupa ovulatie au fost destul de moi. Si cu vene f proeminente, ca niste harti...
Apoi, dupa ce am mai facut inca 2 teste, plus bhcg din sange, apoi eco la 5 saptamani, au venit toate: greturi, mirosuri, aversiuni la anumite mancaruri, drumuri la baie noaptea, sani mariti si durerosi...
Linia negra apare in trim II cam, asa ca nu va uitati dupa ea.
Relaxati-va si nu cautati cai verzi pe pereti, ca bebe vine cand vrea el, nu voi...Se zice ca ne alege, eu asa cred ca este.

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

am o prietena care l-a prima sarcina a avut o greata si voma chiar dupa 10 zile de la ovulatie ,iar acum a ramas iar gravida si nu are niciun simptom...deci nu se stie exact ce si cum...cand e bebe doar Dzeu stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorothytoff spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

dorothytoff, cand trebuie sa vina cmul?

Buna !
In mod normal ar trebui sa-mi vina pe 15-16!Dar nu mai am rabdare sa astept inca o saptamana...

Mergi la inceput