Modificare data de scadenta ING

Modificare data de scadenta ING | Autor: lala

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Ce se poate face pentru a modifica data de scadenta pentru un credit de nevoi personale luat de la ING.

Raspunsul bancii (verbal) a fost 'nu se poate din punct de vedere tehnic'. Chiar nu se poate acest lucru?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cred ca poti adresa o cerere scrisa in care sa specifici ca primesti salariul in data de ... si atunci ti-ar fi mult mai convenabil sa platesti ratele. Ai sunat si ai intrebat? Ar trebui vorbit cu un consilier de la credite, nu vad de ce nu ti-ar schimba data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Cred ca poti adresa o cerere scrisa in care sa specifici ca primesti salariul in data de ... si atunci ti-ar fi mult mai convenabil sa platesti ratele. Ai sunat si ai intrebat? Ar trebui vorbit cu un consilier de la credite, nu vad de ce nu ti-ar schimba data.

Am fost si am vorbit deja cu un consilier de credite si raspunsul a fost 'nu se poate din punct de vedere tehnic'. La partea cu cererea raspunssul a fost ' faceti cererea, noi nu dam numere de inregistrare dar o transmitem mai departe'.

Am postat aici gandindu-ma ca poate gasesc o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Si eu am incercat sa schimb data scadentei, si nu am reusit. E drept ca am incercat doar verbal, dar am primit acelasi raspuns ca si tine.
Sa ne scri daca reusesti.

Mergi la inceput