Va acuz !
Raspunsuri - Pagina 6
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui StMihaela
- sa atragi atentia celor care arunca pe jos mizerii cind ii vezi SI SA TE SCUIPE, SA TE FACA @#$@*%$# SI SA URLE DUPA TINE PE STRADA DE SA NU MAI STI UNDE SA TE ASCUNZI Nu ai vazut niciodata om batut ca a incercat sa sara in ajutorul unei victime a unui furt? Ai vazut filmul "Da mai departe" - superb? - sa mergi la vot ca sa se trieze clasa politica in functie de interesele tale nu ale lor SCHIMBI HOTII INRE EI CA NU AI ALTA VARIANRA SAU TE IMBOLNAVESTI CU NERVII CA TOTI AU VOTAT CA TINE SI AU IESIT CEILALTI !? - sa participi la protestele pentru abuzuri despre lucrari in parcuri, etc. DIN CICLUL CAINII LATRA URSUL TRECE SAU SA NE ADUNAM CA SA NU STAM IMPRASTIATI - sa donezi bani pentru modernizarea spitalelor, PE LANGA MILIOANELE PE CARE TI LE IA STATUL ORICUM DIN BUZUNAR SI CA, ODATA AJUNS IN SPITAL, SA AI PARTE DE ERORI MEDICALE, NEGLIJENTA SI NEPASARE - sa suni la 112 cind vezi copii care cersesc sau mame care cersesc cu copii in brate SI VIN GARDIENII, II ALUNGA SI PESTE 10 MINUTE SUNT INAPOI Donez hainutele copiilor la o organizatie cu mame singure, am dat bani unor mamici care aveau probleme cu copii, dar ce, cu astea se va schimba Romania? Nici vorba. Nu ma pot uita nici macar la stirile televiziunilor "serioase", sunt tot niste scursuri. Toti sunt prieteni la nivel inalt si nici un bogat nu-l va infunda pe alt bogat. Cel mult ne pacalesc pana se stinge agitatia si apoi isi dau mana. Ce putem face? Ma intreb in fiecare zi. Dar suntem obligati de legile statului sa-i platim din banii nostrii pe Hotii care ne conduc, sa lucram pentru un salariu de nimic la marii bogati sau cei care ne facem o afacere suntem ucisi din fasa de aparatul de represiune numit Ministerul de Finante. Putem sa ne punem lunar banii de pensie in cont? NU Putem sa ne asiguram banii de somaj in caz ca, doamne fereste... NU (ba mai mult, poti cotiza oricat, ca daca nu ai 6 luni in ultimul an stai pe sec) Putem dona banii de sanatate la spitale? NU Am cunoscut o femeie care dupa 20 de ani de cotizatii a ramas gravida in luna in care a ramas fara servici. Si-a primit Indemnizatia? NU! Nu mai avea ultimele 12 luni necesare! Nu intorci capul, ti-l intoarce LEGEA, Legea statului Roman, pana ti-l rupe. Si atunci de ce NE ACUZA? Ne-am rupt gatul de atatea ori ca am ramas suciti. Hai sa nu ne mai acuze si sa vina cu ceva CONCRET si VIABIL. Atunci ies prima in fata si il aplaud. Cred ca pentru asta o sa-mi iau iar Avertisment, puteti sa-mi inchideti contul daca asa credeti de cuviinta, dar nici aici, nici altndeva nu voi tacea si imi spun parerea: Serban Huidu, cu taticul Parlamentar, isi bate gura aiurea si dovedeste inca odata ca e un incapabil. |
Pai atunci fa-ti un frappe , deschide Tv-ul si relaxeaza-te , ca nimic nu are rost sa faci.
De mentalitatea asta este vorba.
Nu facem plangere pt. ca ni s-au cerut bani sau pt. ca s-a purtat urat nu stiu cine , ca n-are rost.
Nu ne bagam cand un om este jefuit/batut , ca poate luam si noi bataie.
Nu sunam la politie cand vedem ceva ca deh , pana raspunde centralista.....
Trebuie sa te pui pe tine in situatia respectiva si atunci vei actiona in beneficiul omului pe care vrei sa-l ajuti.
Ti-ar place sa sune cineva la politie sau sa intervina daca tu ai fi in pericol?
Eu spre exemplu cand a aruncat o donsoara in statie un bilet pe jos desi era cosul langa ea m-am dus , l-am ridicat si l-am aruncat la gunoi. Sub privirile fericite ale celorlaltor persoane care nu i-au spus nimic pen'ca n-avea rost oricum.Si sub privirile ei care s-a mutat repede in partea cealalta a statiei.
Daca nu-ti convine ceva trebuie sa faci si tu un efort, nu sa spui ca e in zadar si sa te lasi pe spate.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
silvi_2005 spune:
Marius si eu am inteles la inceput ca tu ai scris tot mesajul.
O sa fiu retinuta ca alta data m-am ales cu circ si emoticoane si vorbe grele cand am scris la un subiect de genul asta.
Imi place Huidu pentru ca face totusi alt gen de presa, pentru ca spune lucrurilor pe nume si are talent in ceea ce face.
Imi place mesajul chiar daca e usor retoric, care campanie electorala sau platforma de partid nu e .
Nu inteleg de ce toti care se confrunta cu neplacerile enumerate de el sunt asa de vexati cand cineva le spune pe nume si le enumera pe toate .
As vota cu mare drag un asemenea partid pentru ca inca sper ca peste cativa ani Romania va fi altfel, va intra in sfarsit in Europa si va fi tara care ar putea fi...
Nu dau sfaturi si nu acuz pe nimeni pentru ca fac parte dintre cei care au adandonat vaporul, am inteles ca fac parte din acei prea putini care nu ii vor putea invinge pe cei multi si nu am sanse de a-mi face viata asa cum vreau acolo dar sustin si as sustine oricand pe cineva sau ceva care ar putea indrepta lucrurile in Romania. Din pacate e vorba in primul rand de mentalitate si asta se schimba se pare doar cu generatiile.....dovada clara oriunde, chiar si la acest subiect.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
StMihaela spune:
XIO - pai asta vreau si eu, niste solutii concrete, nu un latrau pe care l-a lovit vedetismul la cap.
Pe dom-soara din statie chiar daca nu ai admonestat-o, dar ai facut ceva concret, s-a simtit. Bravo. Dar ce te faci cu betivanii tolaniti pe spatiul verde care asculta o manea la botul unei sticle de tarie? Daca te apleci sa le culegi punga de seminte de pe jos e bine sa-ti feresti spatele. Mai ales daca sunt boscheti prin preajma.
Sti cum trec gardienii si intorc capul ca "nu vedem - nu vedem".
Sa suni la politie e una si sa te bagi in galceava e alta. Am inteles ca peste tot te invata ca e bine sa suni la politie si pe cat posibil sa nu te bagi, ca e mai rau.
Sti cat de frustrata ma simt zi de zi de zi de zi de neputinta de a-i lichida pe toti nesimtitii si haimanalele din tara asta?
Ai cules o hartie de jos. Bravo! Retimul e mandru de tine. Dar cum cu o floare nu se face primavara, nici cu un bilet nu se face curatenie.
Citat: |
Pai atunci fa-ti un frappe , deschide Tv-ul si relaxeaza-te , ca nimic nu are rost sa faci |
Cum zicea si ladyJ vrei sa ma justific aici si acum incercand sa-ti demonstrez ca eu FAC CEVA? Ce vrei sa-ti zic? Daca fac acte caritabile? Daca scriu pe bloguri ca sa ´´pun lumea pe ganduri´´? Daca am emisiune in care ´´rad de prosti´´? (UPS, emisiune in care sa rad de prosti(!) n-am, sa-mi FIE RUSINE !)
Uite o idee, mai ales ca e vacanta: sa incercam sa ne adunam, cu copiii, sa facem impreuna ceva educatie civica, un pic de educatia mediului...
StMihaela spune:
citat din mesajul lui olympia Pustiul ala care se uita la Huidu, se uita ca-i pentru ca gusta genul respectiv de umor. Castigul e ca nu-i va lua drept modele de succes pe Becali, Vanghelie, Zavoranu, EBA... |
pe bune, olympia, ii ia cineva drept modele de succes pe Becali, Vanghelie, Zavoranu, EBA...???
mina spune:
Da. Si educatie rutiera. CHiar ma tin sa intreb: se mai face in scoli? Ca pe mine si acu ma ia cu frig pe spinare daca ma gandesc doar ca as indrazni sa traversez pe rosu....instant mi-aduc aminte de invatatorul care ne-a bagat in cap regulile cele bune.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
iulia_b spune:
Intr-adevar f educative emisiunile lui Huidu. Promoveaza adevarate modele, cum ar fi bebelusele care-si arata chilotii si decolteurile.
kariguld spune:
aici durerea uneia, din multele mame de copii cu autism in RO. si durerea nu-i inca exprimata prea tare....
citat din mesajul saluatare si de la noi.. nu sntem in vacanta,mihaita inca face 8 ore pe zi de terapie,deci no chance vacanta,inca...insa am trecut printr-o perioada foarte proasta,sunt cu moralul la pamant de cand cu faza cu teledonul,asa ca n-am vrut sa stric nimanui buna dispozitia...incerc sa-mi revin pe cat posibil si sa gasesc solutii,caci se termina banii de terapie..dar asta-i alta poveste... |
asa ca, sa lasam aruncatorii de hartii si cei care scuipa, aia trebuie educati...dar de la o varsta...nimeni nu-i mai indreapta.
sistemul de sanatate....care aduce mult prea multa durere parintilor cu copii bolnavi sau cu dizabilitati.
si nu e singurul caz. numai pe la umanitare daca citeste cineva o jumatate de ora, sau la copii cu nevoi speciale....si nu-i mai nevoie de nici o explicatie.
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui StMihaela XIO - pai asta vreau si eu, niste solutii concrete, nu un latrau pe care l-a lovit vedetismul la cap. Pe dom-soara din statie chiar daca nu ai admonestat-o, dar ai facut ceva concret, s-a simtit. Bravo. Dar ce te faci cu betivanii tolaniti pe spatiul verde care asculta o manea la botul unei sticle de tarie? Daca te apleci sa le culegi punga de seminte de pe jos e bine sa-ti feresti spatele. Mai ales daca sunt boscheti prin preajma. Sti cum trec gardienii si intorc capul ca "nu vedem - nu vedem". Sa suni la politie e una si sa te bagi in galceava e alta. Am inteles ca peste tot te invata ca e bine sa suni la politie si pe cat posibil sa nu te bagi, ca e mai rau. Sti cat de frustrata ma simt zi de zi de zi de zi de neputinta de a-i lichida pe toti nesimtitii si haimanalele din tara asta? Ai cules o hartie de jos. Bravo! Retimul e mandru de tine. Dar cum cu o floare nu se face primavara, nici cu un bilet nu se face curatenie.
Cum zicea si ladyJ vrei sa ma justific aici si acum incercand sa-ti demonstrez ca eu FAC CEVA? Ce vrei sa-ti zic? Daca fac acte caritabile? Daca scriu pe bloguri ca sa ´´pun lumea pe ganduri´´? Daca am emisiune in care ´´rad de prosti´´? (UPS, emisiune in care sa rad de prosti(!) n-am, sa-mi FIE RUSINE !) Uite o idee, mai ales ca e vacanta: sa incercam sa ne adunam, cu copiii, sa facem impreuna ceva educatie civica, un pic de educatia mediului... |
Mihaela , la partea cu frappeul ma refeream strict la cele combatute de tine , nu la ce faci tu (donatii , ajuti samd)
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
olympia spune:
Da, Mihalela, sigur sunt pusti care inca de pe la 14-16 ani iau drept modele de succes pe Becali, Vanghelie, Zavoranu, EBA... si lista e mult mai lunga.
Si pustii astia la 18 ani voteaza...in consecinta!
Si pe DC sunt suibecte cu opinii pozitive despre ... Lazarussau Zavoranu!!!
Adultii se educa mai greu, dar la 14-16 ani sansele sunt altele!
Pene colorate... cate putin din toate!