Sezatoarea canadiana (149)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nadya- uite aici link:
http://www.innermedicine.com/
Dr. Carolyn-dar in toronto.
Nu stiu dc te ajuta, ii poti scrie si ei si sotului email sau telefona, e f. saritoare si in cazul meu a fost ok pina acuma,adica din martie pina in prezent.
Multa bafta si sanatate.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Multumesc Denisa de link, ii voi contacta cum ajung in Toronto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Fetelor intru rapid numai sa va zic la revedere, o sa-mi fie dor de voi 3 saptamini!
Sa aveti o vara frumoasa si sa ne auzim/vedem cu bine!

PS Carmen, eu ma intorc la Mtl. pe 7 august, daca te mai intereseaza. Incerc sa ma mai loghez si de-acolo sa vad daca am vreun PM de la tine! Daca n-o rezolvi cu Moni pina atunci!
Va pup pe toate! Deseara, va rog, doamnele de MTL, si de la mine un cheers din toata inima! Pup cele doua burtici!
Hai va tzuc!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Simi drum bun, distractie placuta si ne auzim cand te intorci

Nu a rezolvat cu mine Carmen, deci poate apeleaza la tine sau la altcineva.

A facut cineva rezervare? Pe ce nume? Eu o sa apar pe la 19:30, va gasesc eu acolo, ca nu este asa mare restaurantul. Vin cu maimuta mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Buna Nadya iti trimit o reteta a uni preot franciscan din Brazilia, aceeasi reteta o foloseste si matusa mea ("proaspat" operata de cancer ovarian).
Reteta pentru vindecarea CANCERULUI :
˝ sau 1 kg. de miere de albine
2.. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila (Vera)
3. 3 linguri de cogniac, whisky sau tuica (ca dilatator)
Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza.
Apoi, planta se taie in bucati mici. Astfel taiata planta,
se introduc toate elementele intr-un mixer, licuador si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta. Se poate pune in frigider sau lasa afara,dupa dorinta fiecaruia.
NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!!
Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa.
Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala..Ceea ce se mentioneaza este faptul ca pot apare abcese ale pielii , dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram. Daca dupa prima parte a tratamentului(10 zile) nu se vad rezultatele dorite, repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenel respective ca
sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala.

Pe Decarrie este un cabinet a unei doctorite asiatice, trateaza tot felul de boli cu ajutorul ceaiurilor: 871 Decarie ville st-laurent H4L3M2, numar de telefon 514-747-7278, daca nu ma insel numele ei este Filofteea( noul ei nume dupa trecerea la ortodoxism), este casatorita cu un roman, vorbeste bine romaneste.
Saptamana asta am sa vorbesc cu matusa mea, am sa-i mai cer tratamente, ea le-a tot adunat intr-un carnetel.
Toate cele bune si multa sanatate.
Salutari fetelor de la sezatoare.

P.S. Am incercat sa-ti trimit pe P.M dar nu functioneaza.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Eu vin diseara ! Nu ma intrebati cum am facut bagajele pentru maine, azi de dimineata ...

Ange, sorry ca nu poti sa vii. Cand nu sunt copii, e barbatul si tot asa ... Si al meu s-a cam bosumflat cand i-am zis ca ies in seara asta, mai ales ca maine plec. Dar n-are de ales, ma cunoaste mult prea bine si n-avea rost sa insiste ca se alegea cu un bot luuuuuung

Starea lui Victor e buna deocamdata, desi ne-a dat ceva emotii acum doua nopti, credeam ca are gastro dar nu s-a declansat nimic ... deocamdata. Multumesc pentru gandurile bune, stiu ca ajuta acolo la DD pentru toate fetele.

Am sunat si la clinica (apropos de ce scria Lorelaim) si mi-au zis ca daca nu face febra, si nu are alte simptome, nu se stie daca iese pozitiv la testul de streptococ. Asa ca stand by pentru scarlatina.

See you !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +31s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ajung si eu la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu in schimb nu ajung, distractie placuta la toata lumea !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza fetelor dragi
Simi & Diana - "Drum bun!" si "Vacantza frumoasa!"
Am reusit sa vad in liniste si in tihna pozele de pe yahoo : Romanitza - esti o gravidutza frumoasa! Inacanada, Khristin, Roxana, Mqqm, Ktrinel - foarte-foarte dulci puiutzii! Sa va traiasca si sa va bucuratzi de ei multzi ani fericitzi!

Multzumesc frumos pt voturile de la concursul "Ratusca din viatza mea".

Un weekend fain si insoleiat sa avetzi! (eu m-am apucat deja de invatzat la sue ca altfel la toamna o sa fie cumplit de greu... asa o carte "greoaie" avem... aprox 150 cuvinte si expresii noi-sapt! uffff... n-am nici o tragere de inimia... de-abia astept sa termin si sa ma apuc sa invatz pt IELTS ... acolo sunt convinsa ca voi invatza cu placere )

A inceput votarea la concursul Ratusca din viata mea. "Comoara" mea este aici:
pag 10 - poza lore1"doua ratuse fac acrobatie pe genunchii mei..."
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=9
pag10 - poza lore2 "...o ratusca a cazut si a ramas doar una..."
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata.ce vreme 'domne!!!

bibidoi,manualele scolare le comanzi la SESCO(fie prin internet,fie in persoana)-depinde ce varianta a ales scoala.Uite situl http://www.servicescolairesesco.com/ de unde poti culege mai multe informatii.

lorelaim,ca de fiecare data ma surprinzi placut cu raspunsurile tale.Ai o memorie fantastica si o rabdare de invidiat

khristin, pt tine o si un sincer la multi ani!

sa va spun cat de frumoase sunt gravinutele noastre sau nu e o noutate?
sau sa va spun cat de cuminte poate sa fie copilul Monicutzei? si pe asta o stiti

o zi buna tuturor.

Mergi la inceput