Nastere normala dupa cezariana
Raspunsuri - Pagina 4
OanaRusu spune:
Alinushca, felicitari!!!
Facem club??
O prietena a mea a nascut in 14 Noiembrie in Tg Mures - tot cu medicul meu - natural dupa cezariana cu 2 sapt inainte ca baiatul cel mare sa implineasca 2 ani. Si ea zice la fel - naturalu' sa traiasca
Sa cresteti mari si sanatosi - ma bucur tare-tare mult pentru voi
SSABrya spune:
Felicitari mamicilor care au nascut si natural!
Si eu am intrebat-o pe dr mea dc se poate si nu mi-a dat prea mari sperante, dar nici nu a refuzat.
Dupa tot ce am citi aici voi face tot posibilul sa o conving sa nasc natural.
Prima data am facut cezariana pt ca s-a vazut la eco ca as avea uter septat si de fapt nu a fost.
Poate acum voi aveanoroc.
Voi naste a 2 a oara tot cu aceeasi dr. Popa Mirela, la Medlife, o dr super draguta care sper sa ma inteleaga si sa ma sprijine.
Dc nu, din ce am citit pe aici nu e tarziu sa imi medicul, abia am 21 de saptamani.
BebeBeca felicitari pt noul bebe. Nu stiu dc iti aduci aminte de mine, dar te stiu de la albinute. Unde eram si eu , inainte sa fiu exclusa pt ca intram rar. Sarcina usoara si nastere la fel.
Bryanna
illia spune:
Salutari tuturor!
Sunt noua pe forum, dar am citit acest subiect cu mare interes.
Am o fetita de 2 ani si 3 luni pe care am nascut-o prin cezariana (la 41 de saptamani, nastere indusa, colul nu se dilata suficient). Acum sunt din nou insarcinata si as dori sa nasc natural. Puteti sa-mi recomandati un medic din Bucuresti care incurajeaza NVDC? Din ce-am citit pe-aici, dr. Iosif Niculescu a practicat NVDC, as vrea sa stiu daca mai sunt si altii care sustin aceasta idee.
Multumesc fetelor
sorinam spune:
as dori sa aflu si eu medici din cluj care accepta NVDC
sorina
mami de Tudor 4 ani , un ingeras ian 2010 (16 sapt), si acum 32+