Cu dragoste din Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
ce activitati, frate, Matei merge la gradi non stop, e omu' muncitor - asta-i piesa, n-avem ce face.
mai scapam cite un sah dupa amiaza, tot spun ca-l duc la inot, dar n-am timp, asa ca bicicletste la greu, minim 2 ore pe zi, maxim 7 - ca ieri, de ex.
la scoala nu l-am inscris, tare mi-e ca ramine copilu nescolarizat, chestia e ca stiu ce vreau, dar nu gasesc si ma tot cramponez de after school cu odihna la prinz si scoala in zona relativ centrala samd
vacanta vine abia peste o luna, pina atunci mai bagam cite un we la munte.
v-am zis ca matei a facut traseul durau-duruitoarea si retur si a doua zi durau -fintinele si retur fara sa cricneasca, ba a mai vrut si biliard dupa aia ...
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amironeanu/amironeanu.jpg)
amironeanu spune:
Salut!
La d-na Bogdanici mergem noi cu Stefi. Si ea are hipermetropie si e normal, si ea ne-a spus, dar din cauza hipermetropiei Stefi are strabism si ca sa nu ramana cu ochisori strambi poarta ochelari. Noua ne-a facut impresie buna, nu stiu in schimb de operatii si costuri.
Noi, cel putin o data pe saptamana mergem la Restaurant/pensiune Livaki. Este in Bucium, un pic mai sus de Onix, pe partea stanga cum iesiti din Iasi (chiar langa La Paglia). Le fac reclama, nu pentru ca as avea vreun interes, dar mi-ar fi ciuda sa se inchida un restaurant cu un loc de joaca super pentru copii din lipsa de clienti. Deci au doua saltele elastice mari (incap 4-5 copii), leagane si o groapa de nisip super cu o gramada de jucarii si un topogan. Ai mei copii de 5 si 2 ani se simt excelent acolo. Si eu si frigarui bune, in caz ca va paleste foamea.
In rest mergem in Copou sau la Palat cu bicicletele si prin cartier.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amironeanu/amironeanu.jpg)
amironeanu spune:
Buli, mersi pentru dr. stomatolog. Stefi este mandra purtatoare a unei plombe si are interdictie la dulciuri fara spalat pe dinti dupa
Si Stefi are gradinita toata vara, ea merge si la tenis, de doua ori pe saptamana, la Spitalul de neurochirurgie (80 lei/luna).
Buli, cand vrei sa-l dai pe Matei la scoala? Stefi intra in grupa mare si inca nu m-am gandit la scoala. Ar trebui? Probabil va merge la Alecsandri, pentru ca soacra mea sta chiar in blocul de langa scoala si voi apela la ea sa mi-o ia de la scoala. Dar m-ar interesa si un afterschool cu somn la pranz, daca exista asa ceva ...
Alta piscina in afara de cea de pe Lascar Catargi stiti? As merge in week-end, mi-e dor sa ma balacesc si poate se obisnuiesc si copii cu apa inainte sa sarim in mare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
si eu am fost duminica la Livaki - intr-adevar minunat locul de joaca, nici nu se compara cu Pinochio!
turtitele sunt excelente, compenseaza oarecum pasiunea copiilor pentru pizza.
si frigaruile, si tzatziki...
de atunci ma intreaba mereu cand mai mergem, dupa ce a declarat ca "de acum cand iesim numai acolo iesim"!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
![](images/user_woman.png)
connie1974 spune:
Andrea, mai este Baia Comunala, in spatele Mitropoliei, unde se spune ca ar fi mai bine decat la Union. Va merge sotul meu maine cu Calin si va spun dupa aceea impresiile. Am fost sa vedem, am vb si cu instructorul, care ne-a spus ca e cam mic, nu asculta prea mult ceea ce i se spune. Asa ca am zis ca va merge sotul si mai tarziu il dam la instructor.
In ceea ce priveste tenisul, am facut un tabel cateva pagini mai in fata cu ce am gasit eu info pe net si nu stiam de spitalul de neuro. Poti sa dai niste nr de telefon? De la varsta a primit-o pe Stefi, ca cel de la terenurile de langa Ibraileanu a spus ca 4 ani jumate e cam mic?
In rest nu are activitati deosebite, iese cu bona pe afara, se joaca in curte la ea sau la vecinii ei care au diverse jucarii de exterior pentru copil, iar dupa somnul de amiaza, mai pe seara iesim toti trei in parc, la plimbare.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
GabrielaG spune:
EEEEEEEEiiii...asa da...activitate. Buna dimineata si va ofer o cafelutza nu prea tare, nu fierbinte si cu coffeta. Chiar m-ati facut curioasa cu Livaki, cred ca ar trebui sa stabilim o intalnire acolo...desi acum cred ca e multa lume plecata ...eu spre wk-end plec iar intr-un miniconcediu.
Va doresc sa aveti o zi superba si sa va mearga toate din plin.
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Dupa mai bine de doua saptamanai de lipsa... am reusit si eu sa intru... N-am citit nimic din urma.... Acum suntem cu casa in sus.... ca pregatim camera domnisoarei. E plin de var... zugravi.... etc. Auditul meu s-a finalizat cu felicitari... mai ales ca e prima oara cand particip la audit ca auditor, dar a fost o munca.... Nu ma scuz, dar am avut in perioada in care n-am scris program de 14-15 ore pe zi.... si timp liber de loc. Au fost zile in care nici sa mananc n-am apucat... De Stefy nu mai spun ca n-am avut timp de loc si seara cand veneam se catara pe mine si spunea ca nu vrea sa mai merg la serviciu a doua zi... Bine ca s-a terminat si acum sunt cu Stefy....
Am intrat sa va salut... si sper sa mai revin.
Lacramioara si Stefania Iulia
buli spune:
e mai misto la baia comunala decit la union
pe Matei tb sa-l dau la scoala la toamna viitoare, in 2010 cum ar veni. momentan ma gindesc la eminescu si la step by step.
adi69 spune:
Salutare!
Gabi nu ne-a spus despre Otto..sau n-am vazut eu,i-a fost dor de MAtei? Dar lui Matei,i-a fost dor de Otto?
Unde pleci in vacanta?
Noi am fost saptamana trecuta la strand.Mi-a placut,mai putin aglomeratia(si personajele) de dupamiaza.Dimineata a fost fain,daca mai mergem va fi sigur de pe la 8 pana pe la 11.
buli spune:
seriooos? ati fost la strand?
e curat?
as merge si eu cu Matei ca stam la 200 m
povesteste, te rog! piscina pt copii cum e?