Webcam - de la servici -> acasa ?
Raspunsuri - Pagina 3
dana d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Am mers pe varianta messenger. Cum am spus, mai mult pt catel ca era mic. A supravietuit si acum e un dulau fioros, dar la fel de puturos, doarme tare mult, nu credeam ca poate fi atat de plictisitor ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA ! |
Cum de s-a transformat dintr-un catel mic intr-un dulau fioros in doar 22 de zile??
M-am uitat inca o data cand ai postat prima data si m-am convins ca e de luna asta asa ca chiar m-ai bagat in ceatza.
Lasa, poate mai bine plicticos decat sa-ti faca stricaciuni sau sa ceara prea multa atentie, desi e mai rar ca un pui sa stea asa cumintel.
Oricum ar fi sa-ti traiasca!
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
szivarvany spune:
am uitat ghilimelele, Sela e dulaul
Insa era in perioada de catel-bebel sensibilos si-mi era frica sa nu faca ceva fi`mea din entuziasm, insa nu a fost cazul.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
anyella spune:
: )))))))))
,e inca bebel! Pina pe la patru luni. Si dupa, incep adevaratele stricaciuni.Atunci, chiar te sfatuiesc sa renunti la webcam ,vei fugi de la servici sa ii rozi urechile .Dar cind te vei uita la ochisorii inocenti de... fiara ,o ierti sigur.
P.S. : Ce iti mai fac fobiile?
----------------------------------------------
Tashi