Cafea cu aroma de femei si bebelusi *106*
Raspunsuri - Pagina 15
iahim spune:
Am vorbit acum 10 minute cu Andreea.
Sebi doarme, este sedat, pentru ca altfel nu suporta durerea. Am inteles ca infectia a fost mult mai mare decat se vedea la tomografie si ca, daca nu lua aceasta decizie, risca intr-un timp de o luna-doua( cat ar fi strans banii ptr strainatate) sa ajunga la creier si atunci nu ar mai fi putut face nimic.
I s-au luat analize ca sa vada natura infectiei. Vor fi gata in cateva saptamani.
Cam intr-o luna de zile vor sti daca operatia a fost reusita sau nu.
Au reusit sa curete cat au putut la scarita, dar nu au scos-o. Doctorii spera ca antibioticul sa ajute si el mai departe. Este cel mai important acuma ca Sebi sa reactioneze bine la antibiotic.
Andreea a zis ca isi cere scuze mari ca nu a reusit sa raspunda la toate mesajele, apelurile si telefoanele. A zis ca au fost momente in care nu se simtea in stare sa vorbeasca. I-am zis ca nu e important acest aspect, ca suntem mame si intelegem, dar ea a insistat sa scriu neaparat ca isi cere scuze inca o data. Si de asemenea a zis ca multumeste tuturor pentru gandurile bune, pentru mesaje si telefoane, si pentru ca sunteti alaturi de ei in aceste clipe grele.
Doamne ajuta!!!!
Scria Lila la umanitare.
A_Iulia spune:
Multumim, iahim!
Ah, toata ziua am stat cu gandul la micut. Bine ca operatia a fost facuta totusi, si ca nu s-a mai amanat. Sper din tot sufletul sa fie bine si sa se gaseasca solutie si pentru auz in cazul in care va fi afectat.
Of, Mexxa, ce greu trebuie sa-ti fi fost...
principe spune:
iahimule,
am vazut ca ai incurcat cafelele la umanitare
vezi ca exista optiunea sa stergi mesajul,te duci pe mesaj si in bara de sus ultima obtiune este de a sterge mesajul in intregime.
bai,mi-au dat anuarul de la gradi... stiti cum ai zice la gradi lui sebicu meu?...SEBASTIAN EL GRANDE.![]()
Stiti ce face la ora de joaca? ia caruciorul de cumparaturi,iese cu el in curte si face piata![]()
este ata de distractiv anuarul ca ma ras cu lacrimi cand l-am citit.
ce amintire frumoasa
Maadi spune:
DD sa fie alaturi de Sebi si sa se faca bine. Andreea, multa putere iti doresc.
Alic - Este o dulceata micuta Natalia.
galuscutza frumoasa.
ioanaradu spune:
pupam gasca in frunte cu printesele natalia si isabella! 
parca mi s-a luat o piatra de pe suflet cand am vazut vestile despre sebicu mic. sa dea DD sa se refaca si sa scape de chinuri, micutul! 
mami andreea

principe spune:
auzi ioano,"vad" ca si fitu sufera de P.
la noi aproape toate cuvintele incep cu p,...pimi(timi),papun(sapun)
popeciito(povrecito).... insa n-avem treaba cu pizada masii ...zicem clar si raspicat![]()
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
principesa da, si noi suntem cu "p" si cu "f".
la p avem asa: patei-matei, popii-copii, putzu-cutzu, papon-sampon
la f avem: faful-carrefure, fafea-cafea
si ce-or mai fi, dar astea sunt cele mai des intalnite.
sa aveti o zi buna.
astept vesti de la sebi si andreea.
Dodo-pui spune:
Buna,
sunt prin zona merg sa-mi aduc
.

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_