Scoala 30 Grigore Ghica Voievod
Raspunsuri - Pagina 3
nona_denis spune:
Laura, se pare ca am gasit ce-mi trebia mie!
Dar au mai aparut noi intrebari:
-Inscrierea pentru semi-internat se face inainte ( am auzit la cineva - la alta scoala ca a facut inscrierea pentru semi-ininternat cu un an inainte)
-Cati copii sunt in clasa si cati sunt in grupa de semi-internat
-Cat platiti fondul scolii ( e un subiect pe aici cu o scoala unde se plateste vreo 700 ron, ceea ce mie mi se pare aberant)
Daca vreau sa vad scoala crezi ca pot intra, sau cum sa procedez? Defapt vreau o discutie face to face cu invatatoarea, ca sa fiu mai sincera.
tlaura spune:
Inscrierea pentru semi se face odata cu cererea pentru inscrierea la scoala, adica prin martie, aprilie.
In clasa la Andrei sunt 21 de copii; capacitatea maxima cred ca este de 30 de locuri, nu stiu cati sunt in alte clase.
la semi sunt maxim 12; erau cam 15 si s-a mai infiintat una pentru cei de cls. intaia si a doua.
Nu cred ca am platit fondul scolii; fondul clasei a fost de 30 ron, am mai dat cate 10 ron pentru igenizarea toaletelor, si platim paza cate 50 ron pe an. Celor care au 2, 3 copii in scoala, li se fac reduceri.
Eu consider ca nu am dar asa multi bani, si eu am auzit de sume astronomice si sincer nu vad de ce.
la semi trebuie sa duci o data pe luna hartie igienica, sapun lichid si pahare de plastic pentru apa.
Cat despre scoal, mai asteapta, ti-am spus acum nu ai ce sa vezi, o parte e in renovare, cealalta arata ca orice scoala "comunista".
Nu prea pot intra parintii in scoala, dar nu e imposibil; iar cu invatatoarea o sa poti discuta la inscriere. Daca mai ai rabdare, eu am o prietena al carei copil va merge si el la scoala la anul iar eu acum ma interesez de o invatatoare buna.
Dar asta de abia in primavara, sa vedem ce o sa mai fie. Atunci mai contacteaza-ma tu, iti dau nr. meu de tel. si vorbim, Eu o sa merg cu prietena mea sa-l inscrie pe baiat, si paote mergi cu noi.
nona_denis spune:
Multumesc mult!
M-ar bucura mult sa merg cu voi la inscriere.
Vorbim peste cateva luni.
kita spune:
Se apropie acusi inscrierile pentru anul scolar 2011-2012. Am vorbit pana acum la secretariat si a spus ca din ianuarie ne mai auzim.Cum se procedeaza de obicei, sau cum recomandati voi sa reactionez eu? sa ma duc in primele zile de cand incepe scoala dupa anul nou cu dosarul ?
Pana imi raspundeti va urez un an nou 2011 plin de realizari personale.
Alina
rein spune:
Dragi mamici de viitori scolari doresc sa reactivez acest subiect. In toamna as vrea sa imi inscriu baiatul la scoala 30 insa nu cunosc pe nimeni acolo. Va intra in clasa 0, deci va avea o invatatoare care acum are cls a 4-a. Cunoasteti cumva ce invatatoare vor lua in septembrie grupele pregatitoare? cu cine ar trebui sa vorbesc in scoala despre asta? Ma intereseaza intrucat noi nu apartinem de aceasta scoala si vreau sa fiu sigura ca intram.
fiona67 spune:
Din cate am auzit eu scoala 30 are acum un nr f mare alocat tiganilor, in urma unui agreement, deci s-ar putea sa intri mai usor decat crezi. Mamicile care au copii acolo sigur iti pot da mai multe amanunte, eu nu am inca piciul la scoala.
andru20 spune:
o invatatoare foarte buna este dna lapovita. nu frecventam aceasta scoala (ne am inscris dar pana sa incepem scoala ne am mutat din zona si am schimbat si scoala). gradinita am facut o in zona si majoritatea colegilor ei au mers la dansa. am vb cu parintii care au copii la ea si sunt multumiti. isi da interesu se ocupa de ei. intr un cuvant am vazut ca sunt multumite. Bafta.
laurak spune:
Si baiatul meu cel mare trebuie inscris in clasa 0, iar educatoarea ne-a recomandat-o pe doamna invatatoare Lapovita. Vreau si eu sa stiu ce sa fac, cum s-o abordez si eventual unde are clasa.