Hotel Saturn
Este un hotel mic, nu stiu daca e constructie noua sau e renovat, cert e ca anul trecut l-am bagat in seama prima data, am fost cazati acolo. Problema e ca nu-mi aduc aminte cum se cheama . Am facut tot felul de analogii ... nimic nu a mers. As vrea sa sun sa vad daca au ceva liber, ne-am simtit bine acolo.
Ma gandeam ca poate il stie vreuna dintre voi, e o cladire portocalie cu vreo 2 etaje (sau trei) si e chiar in intersectia aceea mare din Saturn. In stanga e Hotelul Saturn, iar in dreapta hotelul de care spun eu. In fata, la mijloc, este un supermarket. Nu stiu daca am explicat foarte bine, dar statiunea e mica, ma gandesc poate ati stat pe acolo, sau il stiti.
Raspunsuri
Ayla21 spune:
In preajma Hotelului Saturn exista:
Hotel Mures
Hotel Prahova
Hotel Aida
Vila Cupidon
Mai exista:
Tosca, Atena, Diana, Alfa, Beta, Gama, Cleopatra, Semiramis
Sirena, Balada, Hora, Cerna
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
ellinia spune:
Multumesc de raspuns, dar nu cred ca e printre cele enumerate de tine. La Aida si Balada am stat si noi, asta e mititel, chiar la bulevardul principal, sensul spre Mangalia. Uf, ce lapsus pot sa am, sa nu-mi aduc aminte cum se cheama...
ingridnen spune:
Noi mergem de ani buni in Saturn... m-am gandit la Cupidon, dar daca spui ca este direct la strada, atunci nu e Cupidon... stiu la care te referi, anul trecut aveau un TV la terasa care se vedea din strada.. si mai incolo un pic spre Mangalia este un "targ" cu haine... si pe urma chioscul de ziare si statia pt. minicar
Hai ca imi storc si eu creierii, poate imi aduc aminte cum se cheama
Ingrid si Cristi 6 ani
ellinia spune:
Da, da, ala este, cel cu terasa in fata si televizorul mare ... e portocaliu si e chiar inainte de un minibazar cu haine! Nu-i vizualizez denumirea de niciun fel!
petruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Da, da, ala este, cel cu terasa in fata si televizorul mare ... e portocaliu si e chiar inainte de un minibazar cu haine! Nu-i vizualizez denumirea de niciun fel! |
Petruta & bb Mihai
petruta spune:
revin cu un link: www.hoteladria.ro sper sa nu fie considerat reclama ci doar info pentru tine.
Petruta & bb Mihai
ellinia spune:
Petruta, multumesc frumos, da, asta este! Mi-am adus aminte imediat - acum ca mi-ai spus.
ingridnen spune:
Intr-adevar, Adria se numeste !
Puteam eu sa ma gandesc mult si bine... nu-mi aduceam aminte
Ingrid si Cristi 6 ani
ellinia spune:
Noi ne-am simtit bine anul trecut acolo, e si aproape de plaja, banuiesc ca anul asta nu o sa fie aglomerat ca sa zica ca nu au locuri.
Multumesc!
deya spune:
Scuze ca dau buzna in subiectul tau.Ati fost cazate cumva la hotel Cerna?As vrea ceva impresii noi mergem din15 august sa stiu la ce sa ma astept.