Fetita de 3 ani ucisa de un dulap suspendat

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Xio, in pozele tale nu vad piramide de sticle. sticlele sunt in cutii, nu-s de capul lor, sau pe raft. desi ce vad in poza din mallul rusesc, n-am vazut niciodata aici, adica amplasate aiurea in mijlocul culoarului. intr-o parte, langa rafturi, am vazut. aici se vorbea despre o piramida de sticle. stii cum arata? ca piesele de lego puse una peste alta, fara sustinere. daca tu zici ca asemenea arhitectura este normala in mijlocul culoarului pe unde circula cumparatorii cu carutul, ce sa mai zic? si io, ca si ankalaura la alt topic, sunt de pe alta planeta!

iar exemplele povestite de principe nu-s deloc idioate cum le-ai numit. dupa tine, cand ies afara din casa ar trebui sa port bocanci cu antiderapante sau cu cuie, ca alpinistii, sa nu alunec pe podelele necorespunzatoare ale bancilor, sa port casca de protectie, masca de gaze, manusi de otel, adica, ce spun eu aici? circul direct intr-o tancheta blindata si-am rezolvat problema. asa e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Apropo , daca merg pe strada si ma lovesc de un stalp care lumineaza strada bietul de el , pot sa dau in judecata primaria?Sau daca vad un caine...sau daca sunt trepte?

daca stalpul e in mijlocul trotuarului, adica undeva unde NU ar trebui sa fie, da. daca te musca un caine fara lesa, da, stapanul lui e vinovat. daca pici pe scarile aplasate in mijlocul soselei pe trecerea de pietoni, acolo unde nu te-ai fi asteptat in mod normal, dupa regulile common sense (repet, ca poate citesti, totusi), da, ala care le-a pus acolo e de vina. pentru ca daca merg pe strada, nu ma pot programa sa fiu atenta la pericole care NU apartin strazii. sunt conditionata, pe strada, sa ma feresc de oameni si masini. nu de caini, nu de scari, nu de stalpi amplasati aiurea. dar, ma rog, iarasi o sa-mi spui ca si in america sunt caini fara stapani, ca i-ai vazut tu in alea 2 zile de vizita, si iarasi n-ajungem nicaieri. caci e greu de tradus in romaneste "grija pentru aproape". imi amintesc opinia ta la discutia despre cum trebuie sa se poarte o vanzatoare in magazin si de aceea renunt. no hard feelings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

ati observat in Ro cate balcoane vechi stau sa cada? va sfatuiesc, sincer, sa va feriti si sa va invatati sa va uitati peste tot fiindca aici nu se pune deloc accentul pe siguranta ! sau canale prost inchise! am doi prieteni care au cazut in canale! nu glumesc, daca era un copil cred ca se nenorocea...sau ziduri vechi si nesigure care pot sa omoare pe oricine(in Cluj anul trecut au omorat o persoana ce statea simplu pe un trotuar)
Romania este un fel de mini jungla. Trebuie sa te feresti de rafturi in banci/magazine, balcoane si canale pe strada, soferi grabiti care nu acorda prioritate pietonilor, etc. Concluzia : fiti cu ochii in patru si Dumnezeu cu mila, scapa cine poate.
Pacat de copilul ala ...

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Conchita, in zona in care locuiesc eu stalpul este pe trotuar.In interiorul zonei adica , fiind rezidentiala este micuta, cu parcuri multe, stradute si de toate.
Discut despre trepte si atat. Adica atunci cand dai de o panta.
Spre exemplu , am vazut si eu piramide , ca nu sunt cazuta din plop. Tot asa , in mojlocul magazinului , ca erau reduceri. Nu le-a daramat nimeni si nici nu -au deranjat.
Se presupune ca atunci cand mergi te uiti pe unde mergi , nu o faci cu ochii inchisi.
Iar dspre caine nu intrebam de muscat. Intrebam daca merg eu pe trotuar si dau peste un caine , copil sau batran. Ce fac? Ii calc in picioare pen'ca eu nu m-am uitat si nici nu ma asteptam sa fie acolo , respectiv sa nu se dea la o parte?
Cand mergi cu masina pe sosea si vezi un om il calci? Ca daca nu e trecere de pieton sau zona rezidentiala n-are ce cauta acolo.
Langa mall la noi este o straduta care are un copac vechi de sute de ani pe strada , nu pe trotuar. Este ingradit si nu-l taie nimeni , ca e ceva important.
Daca stiam inainte imi luam un harb de Dacie si ma aruncam direct in el cu 20 la ora.
Ziceam ca nu ma asteptam sa fie acolo si ca eu cand conduc nu ma uit pe unde merg . Sa primesc bani , ce naiba!

Nu are nimeni pretentia sa mergi cu crampoane sau antiderapante. Pt asta se pune o placuta pe care scrie atentie , podea uda. ca se presupune ca nu ai de unde sa stii.
Dar cred ca ar fi o idee buna sa puna semne pe culoare la nagazin "atentie , dupa raft urmeaza o piramida de sticle" , "atentie , pe culoarul urmator e un angajat pe scara". "atentie , cum faceti la stanga e un frigider cu inghetata"

Deus , si la noi in Unirii erau tigle si caramizi care cadeau. Acum s-au pus sa reconditioneze toate cladirile vechi si e al naibii de frumos.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hai sa n-o luam prin balarii, sa vb la subiect. nu cred ca o persoana aflata intr-un magazin intra de-anumelea cu capul in ceva se intampla accidente nefericite, neprogramate...

sunt lucruri de care te poti feri in viata, pe care le eviti in ultima secunda, dar se intampla... si sa nu poti evita, se intampla sa ai copii pe care trebuie sa-i duci cu tine...sa zicem, clipa aia nefasta...
si repet, cei vinovati, trebuie sa plateasca cumva. punct

am fost destul de clara? sau ma mut pe alta planeta?

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

offf,rad ca sa nu plang ..si stiti de ce? ca-mi dau seama ca in ro.este greu sa faci sa fie mai bine ...ptru ca exista prea multi care gandesc ca xio,si care nici in ruptul capului nu-si dau ochelarii jos,poti sa-i plimbi prin lume,sa le arati,sa le desenezi,ei tot pe a lor o tin....."ca asa-i bine".

fetelor,bafta!
daca reusiti sa o faceti sa vada pe xio ..eu va ofer o saptamana cazare ca sa stati la plaja sa va odihniti...ca-mi inchipui ca osteneala-i mare.
bafta inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui principe

offf,rad ca sa nu plang ..si stiti de ce? ca-mi dau seama ca in ro.este greu sa faci sa fie mai bine ...ptru ca exista prea multi care gandesc ca xio,si care nici in ruptul capului nu-si dau ochelarii jos,poti sa-i plimbi prin lume,sa le arati,sa le desenezi,ei tot pe a lor o tin....."ca asa-i bine".

fetelor,bafta!
daca reusiti sa o faceti sa vada pe xio ..eu va ofer o saptamana cazare ca sa stati la plaja sa va odihniti...ca-mi inchipui ca osteneala-i mare.
bafta inca o data.

ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule..

principe, io nici nu ma stradui cu Xio. toate isi au vremea lor. candva credeam ca voi imblanzi lumea si starpi rautatea...eram razboinica rau. acum, peste ani, vreau doar sa formez niste caractere puternice in copii, chiar daca mai port sabia cu mine cateodata.

in partea de lume unde locuiesti tu, n-am ajuns inca. dar nu-i tarziu!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

KARI,

America Latina este socotita lumea a-3-a,cu cateva exceptii.Eu ma intreb,cu groaza uneori,daca asa este lumea a 3-a,roamnaia noastra in ce lume este? Ptru ca acolo se gandeste cu (nu vreau sa spun)ca voi stiti mai bine,ca voi va izbiti zi de zi de nesimtire si aere de crem a la crem.
Mai,in ro se platesc impozite la banci de neimaginat....cum este posibil sa moara un copil intr-o banca din lipsa de responsabilitate si securitate personala siiiiiiiii sa mai aibe si aparatori?....si nu orice fel de aparatori,aparatori clienti,platitori de taxe la banca.
oare se gandesc ca ei platesc pana si aerul pe care-l respira in banca? si ca daca acesta le poate face rau BANCA ESTE RESPONSABILA DE DAUNE....sau inca nu ne doare ca nu-s ai nostrii aia care platesc cu viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui principe

fetelor,bafta!
bafta inca o data.

ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule..

Principe , stii ce este amuzant in toata discutia asta?
Ca eu vorbesc de intamplari din America.
Din fericire in Romania inca nu se gasesc oameni care sa mearga intr-un magazin cu gandul de a-si rupe ceva si de a face bani.
daca in canada si America am vazut acelasi lucru ca aici de ce anume te miri tu ? Ca eu nu inteleg.Sincer.
Te miri ca nu inteleg cum un om nu vede ditamai piramida din produse?
Te miri ca ai impresia ca doar in Romania exista asa ceva?
Sau te miri ca nu mi se pare normal sa furi asa?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput
Mergi la inceput