versuri traduse ale formatiei Abba- cine are?

versuri traduse ale formatiei Abba- cine are? | Autor: crisseis

Link direct la acest mesaj

Fetelor, mie-mi place asa mult Abba, incat (sa nu radeti), vreau sa-mi iau karaoke si sa cant cand imi vine cheful.
Am gasit pe net versurile multor melodii, dar n-am gasit traducerea lor. Stie cineva unde pot sa gasesc asa ceva? A tradus careva dintre voi cantecele formatiei sau aveti versurile traduse?
(Asta e doar pentru a sti despre ce se canta, pentru ca nu stiu engleza, asa ca traducerea nu ma intereseaza sa fie perfecta, ci...sa fie).
Cine ma ajuta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisseis

Fetelor, mie-mi place asa mult Abba, incat (sa nu radeti), vreau sa-mi iau karaoke si sa cant cand imi vine cheful.
Am gasit pe net versurile multor melodii, dar n-am gasit traducerea lor. Stie cineva unde pot sa gasesc asa ceva? A tradus careva dintre voi cantecele formatiei sau aveti versurile traduse?
(Asta e doar pentru a sti despre ce se canta, pentru ca nu stiu engleza, asa ca traducerea nu ma intereseaza sa fie perfecta, ci...sa fie).
Cine ma ajuta?

La o gugalire am gasit cate ceva pe versuri.ro. Probabil ca mai exista si in alta parte.
Poti incerca sa traduci si singura cu un dictionar (se gasesc peste tot pe net), este un mod excelent de a invata ceva engleza, eu asa am inceput, traduceam in adolescenta, versurile melodiilor care-mi placeau, eram, ca si tine, curioasa sa vad despre ce se canta

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput