Gemanutzele-s pe baricade... (33)
Raspunsuri - Pagina 20
liliac1 spune:
Black Te astept, fato!!! De la Braila pana la mine este doar o aruncatura de bat! Si se ajunge si fff usor. Daca "aud" ca ai trecut pe-aici si nu mi-ai facut cu mana, macar...scot biciul din camara ![]()
P.S. AC n-am pus ca am alergici in casa
Sotul se face ca o gogoasa si prefer sa ma sacrific eu numai sa-i fie lui bine. Si masina am luat-o cu clima, din aceleasi considerente, dar ca sa pun clima in apartament...ma depasesc puterile.
Liliana,
Andra-Maria &
cu
25+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
olim spune:
salutare si de la noi
alex are scaune moi,la el e normal cu schimbarea de apa, mancare si restu, da la marius
sigur a luat ceva de prin aeroport la fel pateste de fiecare data
va doresc o saptamana excelenta tuturor

ma duc sa mai adun de prin casa ca e dezastru
LoraG76 spune:
Olim, multa sanatate la bolnaviori! 
Aida, eu simt deja mirosul marii... ![]()
La noi a iesit soarele, din fericire..sper sa si tina vremea buna!
In week-end mare lucru n-am facut, doar am iesit sambata prin oras, in vizita, apoi cu prietenii la terasa, seara, iar ieri tot cu prieteni prin oras si cam atat...urasc week-end-urile in care ploua, chiar daca ne-am simtit bine, tare as fi plecat undeva, la o iarba verde.
Va pup pe toate si fug sa mai fac cate ceva, ca la 5 merg la tuns.
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 Raluca, pai tu ai avut program de relaxare ieri. Noi am tras cu partea a doua din amenajarea camerei. Si inca mai avem.... Sper ca ti-a priit plimbarea. Mie mi-a placut foarte mult din Iasi zona campusului. Parea asa de animata si, daca nu ma insel, era pe directia Copoului. |

Black, chiar ne-am facut de cap ieri, asa e.
Mi-a priit din plin. Se simtea nevoia. Campus este si pe Copou, dar si in Tudor Vladimirescu. Sunt 2 locatii diferite.
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Ralu Da' ce program ai tu...si sambata si duminica?? Banuiesc ca esti libera in cursul saptamanii. |
Inainte lucram luni-vineri, 13-19, sambata liber, duminica 12-16.
Acum luni-vineri, 9-17, sambata liber, duminica 12 (12.30) - 13.00. De fapt mai mult pierdere de timp duminica, drum batut pana acolo si zi care sa ma tina pe loc in Iasi. Deocamdata lasam asa. Peste ceva timp, vreau sa cer macar o data la 2 sapt liber duminica.
ralnied1 spune:
eu am apucat sa raspund mai sus, dar am facut si capitol nou...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139808