Gemanutzele-s pe baricade... (33)
Raspunsuri - Pagina 16
liliac1 spune:
Eu stiu ca voi sunteti modeste, da' cred ca aratati demential. Eu acum nu ma pot "lauda" prea tare
Doar ca as vrea sa-mi ramana sanii asa cum ii am acum
. Stiu ca e imposibil, dar cred ca o sa-mi fac o poza cat mai naturala, pe care s-o atasez (in photoshop!) mai tarziu.
Dupa prima alaptare ramasesem cu platfus la piept ![]()
Cat despre burta...se rezolva cu-n corset..ceva...iar cu celulita... nici macar nu se mai poarta pantaloni de-aia scurti pana la fese si cu tocuri cui. Cica e mai in trend cu fuste de la genunchi in jos
Moama, ma autoconsolez ca o sa mai arat a trestioara
Nu-i asa?!
Liliana,
Andra-Maria &
cu
25+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 Raluca, deci numai mancati! . Ce-o fi cu barbatii astia? ![]() |
bine ca te-ai inspirat tu, ca eu tot neinspirata am ramas. Azi e zi de salariu. Avem solutie salvatoare: mancam de la Mall

Stii ce ma ajuta din lista ta? Poate doar sandwich-urile

Si-al meu s-a saturat si de aia dimineata a ales nici sa nu mai manance. Bine ca are de unde sa dea jos. Nu ma supar.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 Tot io! ![]() ![]() Tot nu se prevad niste bani la orizont! Ma mai uit mai bine, ca poate otusi-totusi... |
La mine au venit!!!!

Si, culmea, mi-au intrat chiar cu vreo 500.000 lei vechi mai multi. Sa mor de pricep calculul celor de la contabilitate, dar daca tot mi i-a dat si nu mi i-a luat, m-am invatat sa nu ma mai duc sa intreb
Deci chiar s-a potrivit la faza asta horoscopul.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Black, vezi ca vin si in Brasov: http://www.comunicatedepresa.ro/Euro-GSM_organizeaz&_259;_%C3%AEn_colaborare_cu_Nokiacinci_concerte_unplugged_ale_trupei_Sistem_~NTQwODc= |
bine ca la Iasi nu pot veni

| Ralu, nu te-ai trezit inca? |
Ba da. Crezi ca acum mai am cum sa dorm? Vreau, nu vreau, trebuie sa fiu acolo pe la 9. Doar ca azi s-a lucrat ceva la reteaua de net dimineata si n-am apucat sa intru. Apoi, dupa-amiaza am avut mult de lucru si n-am avut cand sa trec pe aici.
| Azi trebuie sa fac si eu o ciorba...numai ca nu stiu de care. |
Eu fac maine de cartofi noi, cu 2-3 bucatele de muschiulet de porc si un os afumat si cu smantana.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Adica...o sa primeasca salariul de cetava luni in urma |
aoleu, asa de rau sta treaba? si cum va descurcati?

Asa fetelor...dati-i inainte cu mancarurile... ca sa pot sa salivez linistita Nu mai sunt in stadiul in care as manca orice-oricand...dar tot ma apuca asa cate-o pretentie |
pe cuvant ca am uitat de chestia asta, de tine si de Aida. Si-am tot insirat meniul...

Ah, v-am spus vreodata cat imi sunteti de dragi? Simt ca sunteti pe acceasi lungime de unda cu mine si nu ma mai vad atat de "ciudatica" ![]() |
Stai ca nu ma cunosti pe mine.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Mey, eu cred ca sufar de foame cronica...nu cred sa fie tratabila..mi-e pofta de tot ce-ati insirat voi aici...as manca de toate! Vi s-a mai intamplat? |
Mie, uneori, da.
Dar de ex, daca intr-o insiruire de asta bagi niste denumiri sau niste produse care nu-mi plac, atunci imi trece pofta.
Poate ti-e pofta din alte motive
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 Lora, o fi cu ochisori??? ![]() ![]() |
Gand la gand cu bucurie, dar vezi ca n-am nimerit-o
blackgirl0 spune:
Iote, Raluca, ca pana la urma ne intersectam si in real time! 
Au venit si la noi banii: a primit salariul sotul. Bineinteles ca deja am tocat o parte din ei pe facturi si pe niste prostioare in camera lui bb, ca-i musai sa le aiba! ![]()
blackgirl0 spune:
Liliac, am avut bustiera cu mine la spital cand am nascut. Eu, viteaza, credeam ca doar atata am de facut sa-mi pun burtiera si se retrage singura burta. Insa am uitat de alaptare, ca eram prea obosita sa pun/sa scot burtiera de pe mine. Si in plus, nici un banal tricou de bumbac nu suportam (din cauza de sensibilitate la tzitzi). Este adevarat, mi s-au marit sanii cu cel putin 2 numere, dar eu nu le vreau asaaaa, caci sunt maaaari tare!
Inlusiv, azi noapte m-am trezit de durere la sani, caci bb dormise mult si numai apucasem sa-i dau sa pape peste noapte. Erau maaaari, durerosi si tari ca piatra. M-am muls (si inca mult) si abia apoi i-am dat lui bb de papa. Tare greu mi-am gasit sutiene bune, confortabile si care sa arate si frumos, nu de mamaie ![]()
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 Iote, Raluca, ca pana la urma ne intersectam si in real time! ![]() |
si numai bine ce ne-am intersectat, am plecat eu
| Au venit si la noi banii: a primit salariul sotul. Bineinteles ca deja am tocat o parte din ei pe facturi si pe niste prostioare in camera lui bb, ca-i musai sa le aiba! |
Ti-am zis eu ca au dreptate horoscoapele de azi...

Nu mai sunt in stadiul in care as manca orice-oricand...dar tot ma apuca asa cate-o pretentie