Gemanutzele-s pe baricade... (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eu stiu ca voi sunteti modeste, da' cred ca aratati demential. Eu acum nu ma pot "lauda" prea tare Doar ca as vrea sa-mi ramana sanii asa cum ii am acum . Stiu ca e imposibil, dar cred ca o sa-mi fac o poza cat mai naturala, pe care s-o atasez (in photoshop!) mai tarziu.
Dupa prima alaptare ramasesem cu platfus la piept
Cat despre burta...se rezolva cu-n corset..ceva...iar cu celulita... nici macar nu se mai poarta pantaloni de-aia scurti pana la fese si cu tocuri cui. Cica e mai in trend cu fuste de la genunchi in jos
Moama, ma autoconsolez ca o sa mai arat a trestioara Nu-i asa?!

Liliana, Andra-Maria & cu 25+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Raluca, deci numai mancati! Uite ca din ce ai enumerat tu m-am inspirat si eu! Poate te ajuta ceea ce am gatit saptamana aceasta. Eu mai trebuie sa pun si pachet sotului, care numai vrea mancare rece (s-a saturat de mezeluri si branzeturi), ci vrea caldaaaaaaa . Ce-o fi cu barbatii astia?

bine ca te-ai inspirat tu, ca eu tot neinspirata am ramas. Azi e zi de salariu. Avem solutie salvatoare: mancam de la Mall Si s-a mai dus o zi
Stii ce ma ajuta din lista ta? Poate doar sandwich-urile
Si-al meu s-a saturat si de aia dimineata a ales nici sa nu mai manance. Bine ca are de unde sa dea jos. Nu ma supar.

Mergi la inceput

Citat:

Tot io! Am citit si din horoscoapele puse de Raluca, si dezastru! Tot nu se prevad niste bani la orizont! Ma mai uit mai bine, ca poate otusi-totusi...

La mine au venit!!!!
Si, culmea, mi-au intrat chiar cu vreo 500.000 lei vechi mai multi. Sa mor de pricep calculul celor de la contabilitate, dar daca tot mi i-a dat si nu mi i-a luat, m-am invatat sa nu ma mai duc sa intreb Deci chiar s-a potrivit la faza asta horoscopul.

Mergi la inceput

bine ca la Iasi nu pot veni
Citat:
Ralu, nu te-ai trezit inca?

Ba da. Crezi ca acum mai am cum sa dorm? Vreau, nu vreau, trebuie sa fiu acolo pe la 9. Doar ca azi s-a lucrat ceva la reteaua de net dimineata si n-am apucat sa intru. Apoi, dupa-amiaza am avut mult de lucru si n-am avut cand sa trec pe aici.

Citat:
Azi trebuie sa fac si eu o ciorba...numai ca nu stiu de care.

Eu fac maine de cartofi noi, cu 2-3 bucatele de muschiulet de porc si un os afumat si cu smantana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Adica...o sa primeasca salariul de cetava luni in urma

aoleu, asa de rau sta treaba? si cum va descurcati?

Citat:
Asa fetelor...dati-i inainte cu mancarurile... ca sa pot sa salivez linistita Nu mai sunt in stadiul in care as manca orice-oricand...dar tot ma apuca asa cate-o pretentie

pe cuvant ca am uitat de chestia asta, de tine si de Aida. Si-am tot insirat meniul...

Citat:
Ah, v-am spus vreodata cat imi sunteti de dragi? Simt ca sunteti pe acceasi lungime de unda cu mine si nu ma mai vad atat de "ciudatica"

Stai ca nu ma cunosti pe mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Mey, eu cred ca sufar de foame cronica...nu cred sa fie tratabila..mi-e pofta de tot ce-ati insirat voi aici...as manca de toate! Vi s-a mai intamplat?

Mie, uneori, da.
Dar de ex, daca intr-o insiruire de asta bagi niste denumiri sau niste produse care nu-mi plac, atunci imi trece pofta.
Poate ti-e pofta din alte motive

Mergi la inceput

Citat:
Lora, o fi cu ochisori???

Gand la gand cu bucurie, dar vezi ca n-am nimerit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Iote, Raluca, ca pana la urma ne intersectam si in real time!

Au venit si la noi banii: a primit salariul sotul. Bineinteles ca deja am tocat o parte din ei pe facturi si pe niste prostioare in camera lui bb, ca-i musai sa le aiba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, am avut bustiera cu mine la spital cand am nascut. Eu, viteaza, credeam ca doar atata am de facut sa-mi pun burtiera si se retrage singura burta. Insa am uitat de alaptare, ca eram prea obosita sa pun/sa scot burtiera de pe mine. Si in plus, nici un banal tricou de bumbac nu suportam (din cauza de sensibilitate la tzitzi). Este adevarat, mi s-au marit sanii cu cel putin 2 numere, dar eu nu le vreau asaaaa, caci sunt maaaari tare! Inlusiv, azi noapte m-am trezit de durere la sani, caci bb dormise mult si numai apucasem sa-i dau sa pape peste noapte. Erau maaaari, durerosi si tari ca piatra. M-am muls (si inca mult) si abia apoi i-am dat lui bb de papa. Tare greu mi-am gasit sutiene bune, confortabile si care sa arate si frumos, nu de mamaie

Mergi la inceput

Citat:

Iote, Raluca, ca pana la urma ne intersectam si in real time!

si numai bine ce ne-am intersectat, am plecat eu

Citat:
Au venit si la noi banii: a primit salariul sotul. Bineinteles ca deja am tocat o parte din ei pe facturi si pe niste prostioare in camera lui bb, ca-i musai sa le aiba!

Ti-am zis eu ca au dreptate horoscoapele de azi...

Mergi la inceput