Rahova sau apropiere (56)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Alinutza,La multi ani prichindelului!!
sa creasca mare,frumos e,sanatos sa fie si mult noroc
Monica,si Ruxi a inceput scoala?
sau ea e inca la gradi?
ma bucur din suflet ca sunteti bine cu totii....o sa-i treaca si spaima asta cu doctorul,bine ca a scapat
Vicky,hai ca mai e putin si cu spitalul...bine ca esti sanatoasa
Lexi
noi o sa plecam luni dim la gura humorului,asa ca mai e putin si evadam sin bucuresti
va pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
La multi ani! pentru Tudorica, sa creasca mare si sanatos
Alinutza sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii multam de tratatie
Vio sa aveti co placut
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
La multi ani, Tudor!!!!
Scuze pentru intarzierea cu care fac urarea, sa cresti mare, sanatos si voinic!
Maria a bazait azi putin la gradi, la inceput, dar pe urma s-a luat cu joaca si a fost mai bine. Acum la inceput va fi mai usor cat sta si tati cu ea, pe urma sa vedem cum va mai fi. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
monica-elizabet spune:
fetelor
cam liniste pe-aici...ce-i cu voi?
lexi, mariuta scolaritza
si eu ce-am mai tras cu ruxica
nici nu-mi vine sa cred cand o vad acum cum tzopaie si canta de fericire ca merge la gradi cand stiu cat s-a mai plangacit
cu Alex..n-am avut probleme de-astea...el plangea ca de ce ma duc asa devreme sa-l iau acasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna seara
Multumesc de urari dragelor.
Lexi bafta multa multa multa cu gradinita. Sper sa se acomodeze repede si sa nu planga prea mult.
Vio drum bun si distractie placuta la Moldova. Taaaaaare frumoasa e zona aia
Eu maine iar sunt nitel in focuri. Am de facut pregatiri pentru sambata cand asteptam un alt rand de musafiri si o sa si iesim la iarba verde sa sarbatorim. Asa ca ..... mancare, tort, etc etc
Noroc ca e soacra-mea la mine si sta cu Tudor.
Si totul spre bucuria piciului bineinteles care va dati seama: musafiri, atentia toata asupra lui, bunicii care mai au putin si ii ridica statuie, cadouri, etc
Fug sa imi fac lista de cumparaturi pentru maine
Pup toate fetele
Alina
monica-elizabet spune:
spor la pregateli Alinutza
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
eu am inceput de dimineata cu o zi nashpa...cred ca deja v-ati saturat de povestirile mele(era sa scriu din cripta) :) si credeti ca toate mi se-ntampla numai mie ca lui Piedone :)dar sa incep cu inceputul :)
Ma duc sa trezesc piticii...se trezeste prima ruxica...ca de obicei...ne pupacim putin si dintr-o data incepe sa urle...degetul meeeeeuuuuu....am crezut ca cel de la piciorush...mami dar nu te-am calcat, nu te-ai lovit, etc...nu...manaaaa...zice ea...ma uit la mana...si ce vad...avea degetul aratator umflat cat o banitza :) (acum imi vine sa rad) de la ce? ieri si-a pus un inelush pe degetul inelar..acolo ii vine fff bine, nu o strange nu nimik....cand am venit acasa i l-am scos, i-am facut baie...dar ea prostanaca(ca altfel nu-i pot zice) :) inainte de culcare si l-a pus din nou si eu nu am vazut :toanta: ei dar nu si l-a mai pus pe inelar ci pe aratator unde ii este f stramt...imaginati-va ca putea Dumnezeului sa ajunga f nasol cu degetul ala daca nu-i mai circula sangele prin el toata noaptea...buuunnnn...pana aici...nimik aiurea...incerc sa scot inelul...NU si NU :) nu iese nici cu sapun, nici cu crema, nici cu ulei...cu nimik...in timpul asta nu va pot spune ce uraceala aveam in urechi...apare sotul meu cu un cleste...cu varf ascutit sa taiem inelul...dar inelul era din aur si aurul se taie greu...dai si urla iar...ruxi zicea nu-mi taiati degetulllll :) alex tipa si el de data asta lasati-o in pace nu-i taiati degetul..PAUZA 5 min sa se linisteasca nebunii :) fratilor noi incercam sa taiem inelul nu degetul deci calmati-va :)
alex intelege...ruxi NU :)
nu ne intelegem cu ea si deja ne gandeam sa mergem la pompieri, la spital undeva sa-i scoatem ala de pe deget...si mai tare urla...sotul pleaca cu alex la scoala eu ies cu ea in curte(cred ca oricum ma stia deja toata lumea ca vreau sa tai copilul in bucatele) :rd: vine sotul inapoi intre timp ne intalnim in curte cu un domn de-aia care si el zice fratilor actionati cat mai repede ca altfel...ajunge rau cu degetul asta...intram din nou in casa si ne-am pus amandoi pe ea si eu si sotul am tinut-o cat de bine am putut si pana la urma i-a taiat inelul cu clestele ala....nu va pot spune cum urla in timpul asta.... :sad: cred ca la noapte o sa aibe cosmar ca vrem sa-i taiem degetul :duh:
dar vorba aceea....totul e bine cand se termina cu bine :) pe toate...deja a ineput we...pe unde sunteti?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
preda_vicky spune:
Doamne, Monica, dar stiu ca aveti o viata palpitanta, nu aveti timp sa va plictisiti. Dar totul e bine cand se termina cu bine... offf, prin ce ati trecut
!
Ruxita sa nu aiba cosmare.
Am ajuns si eu ieri acasa, e asa de bine, Dani sta numai pe langa mine.
Alina, cu intarziere urez si eu Tudorelului, sa creasca mare, frumos si sanatos.
Mi-au descoperit un streptococ in gat, tusesc de zici ca-s Manon Lescaut, sper sa treaca inainte sa o "pasez" fara voie inapoi lui Dani.
Va , wk placut!
monica-elizabet spune:
Rahovistele
vicky, ma bucur ca esti acasa...ai grija de tine, multa sanatate si sa-ti treaca tusea rapid..
restul fetelor pe unde sunteti?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Monica,moama ce aventuri aveti si voi!!!
saracutza Ruxi ce s-o fi speriat!
acum e bine?
uite si de la mine sa-i treaca spaima...
fetele ,va pup pe toate ca eu de luni dispar 1 saptamana pana in Bucovina ...
sa auzim numai de bine,
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!