Rahova sau apropiere (56)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
foarte bine faci vio ca le aduni pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
preda_vicky spune:
acasa in wk, si da, chiar am vesti bune, analizele sunt bune, echografiile la fel, deci sunt sanatoasa (atunci de ce nu ma simt bine
). Luni ma reintorc la spital, sa vedem ce mai zice d-na dr., mai am de luat niste rezultate si in functie de asta aflu cat mai stau acolo. In mod normal, ar trebui 2 saptamani, dar cum la mine nu e cazul, poate scap mai repede.
Ma bucur ca toate sunteti bine, va cu drag.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Vicky
bravo,sa-ti dea DD numai bine!
Monica adun-adun si tot adun si cand se face un Soare frumos va anunt!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
vicky, ma bucur ca ai venit cu vesti bune
si tu vio..spor la adunat
va pe toate sa aveti un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
monica-elizabet spune:
hello fetelor, pe unde sunteti?
noi azi am fost la o Chapada...nu-sh cum sa traduc asta :oops: se numeste Chapada Imperial(un resort cu multe chestii), au si un site daca vreti puteti intra sa vedeti ce minunatii au aici....au asa...vreo 15 cascade e traseu mare de tot de mers...noi am luat o excursie medie(adica 4 ore) de urcat printre pietre/pomi/flori marginea involburata a raului si din cand in cand cascade si acolo se poate face baie num ai ca apa era f rece(fiind perioada rece a anului) dar astia mici nu au simtit frigul din apa si s-au balacit :) aceasta chapada lucreaza cu IBAMA(un fel de protectia animalelor de aici) si fiindca aici este o rezervatie naturala cei de la ibama au adus aici toate animalutele/pasarile exotice gasite&confiscate de ei in diverse situatii ca sa le readaptaze la mediul natural(dupa tratamentul din captivitate) deci va dati seama ce minunatii am vazut.
apoi au avut masa inclusa(totul la discretie) mai putin bauturile si un parc super pentru astia mici, plimbare cu poneii...daca n-a zapacit ruxi poneiul ala de cate ori s-a urcat pe el :) si inca cateva chestii cordeline elastice, mers la inaltime, etc...
animalute domestice..vai saracii catelusi ce le-a mai patit pielicica...dar cred ca-s obisnuiti in fiecare we e plin de copilashi...
vedeta chapadei a fost un tucan cu care ne-am pozat de ne-am zapacit :) erau si niste papagali(f multi) arara parca se cheama....maimutele mici...toate mergeau asa pe langa tine...super a fost...ssi ca sa vedem cat de mica este lumea....Dona de chapada(stapana acestui resort) este bunica unei colege de la alex din clasa...bineinteles ca ruxi si alex nu au platit nimik dona le-a oferit totul si nu numai atat a spus ca putem veni oricand si cei mici intra gratis :) niste oameni de oameni ca sa zic asa...
mai au si un muzeu cu tot felul de antichitati si schlete de animale...
multe chestii...abia astept sa mergem din nou...Doamne si o plimbare cu un camion descoperit cu care am mers asa prin savana unde era terenul mai accidentat si am vazut tot felul de animalute...astia mici deja vor sa mergem din nou maine... :) dar este destul de obositor...nici acum nu-mi imaginez cum a mers saraca ruxita si cu piciorul ei cu operatie...cam nebuni suntem :)
Istoria acestei Chapade este si ea una fastastica ca si ea :) De mult cu ani in urma niste"oameni rai" pusesera mana pe tot felul de pamanturi din Brazilia si le-au dat la loc doar in schimbul unei mari cantitati de aur...aceste mari proprietati(printre care si resortul asta imens) au fost bagate intr-un fel de loterie si castigate de Brazilieni...asa...din senin(ca sa spun asa) ne-a povestit mama colegei lui Alex ca bunicul ei a castigat aceasta chapada gratis doar cu conditia sa intretina mediul...profitul ii apartine...
cam asta a fost povestea noastra pe ziua de azi....
acum ne-am imbaiat si reintrat in programul nostru de seara :)
va pupacesc pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
wow,Monica super!!!
vrem si noi
eu va pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Alinutzaa spune:
Buna seara
Ne-am intors si noi acasa aseara. M-am laudat eu ca o sa imi iau internet in sacosa ca sa am cu mine...dar m-am laudat degeaba. Am avut cu mine un modem Zapp, dar din pacate nu aveam semnal 3G la Costinesti asa ca l-am avut degeaba.
Vicky ma bucur ca totul este ok pana acum. Asteptam vesti bune si de acum incolo
Vio spor la adunat. Sa aduni multe multe multe multe
Monica foarte frumos ce ai povestit tu acolo. Pffffffff tare tare frumos trebuie sa fie acolo. Sa mai zic ca vreau si eu???
Mirela chiar ca mai ai super putin. Hai ca mult a fost putin a ramas. Stiu ca e greu cu burta mare. Si pe caldurile astea...nici nu vreau sa imi mai amintesc. Si eu tot cu ditamai burta prin caldurile de foc de acum doi ani. Diferenta intre noi doua este ca tu ai 36 de saptamani si in curand o sa nasti bebelina, eu l-am nascut pe pici la 42 de saptamani.
La targ a fost ok, asa si asa. Au fost vizitatori fffffffff putini. La modul....maxim 50 toata ziua. M-am suparat tare pe chestia asta si am si plecat mai devreme ca noi sambata ne intorsesem de la mama, duminica la targ totata ziua si luni dimineata plecam la mare. Iti dai seama ce era pe capul meu cu bagaje si toate cele. Dar una peste alta a fost cat de cat ok.
karli tot prin plimbaruri esti bag de seama. Plimbare placuta dragelor
Lexi voi sunteti in vacanta nu?
Noi la mare ne-am cazat la Costinesti si a fost super ok. Am avut vedere la mare. La epava mai exact. Piciul meu nu prea a vrut sa manance, nu stiu de ce. Ma rog, eu dau vina pe maselele alea doua care mai sunt de iesit si care probabil il supara, ca s-a si trezit de vreo cateva ori plangand. In rest, totul a fost ok. Nu prea ne-am bronzat pentru ca eu si Cristi am stat pe slezlong la umbra si dati cu crema de protectie cu SPF mare, iar piciul cu SPF-ul 40 pe el, va dati seama. Nu a fost insa chip sa imi conving copilul sa se bage in apa. Cum simtea apa la picioare cum tusti afara pe nisip.
Cam atat. Ma pun sa sap netul dupa o reteta buna de tort. pe toata lumea
Seara buna
Alina
monica-elizabet spune:
Alinutza si ma bucur ca v-ati distrat la mare...
vio, pai hai..noi va asteptam
azi am tras un pescuit...desi cam obositor dupa ziua de ieri...
maine incepe si ruxica gradi...tot maine mergem si la scos firele si luam rezultatele de la alunitza sa fie bine
pe toate sa aveti o saptamana buna
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
preda_vicky spune:
Monica, merg dupa Vio si Alina si venim in grup, ca si eu vreau acolo.
Alina, bine ai revenit.
Vio, mai ai raze de adunat? Sa ai spor!
Eu cica sunt internata, dar de azi am inceput scarbiciul, gata concediul
. Stau pana pe la ora 14 si ma reintorc la spital, pana vineri fac naveta, niciodata nu am "locuit" asa aproape de servici, sunt la 2 strazi distanta
.
Va cu drag, sa aveti o zi buna si o saptamana minunata.