Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

guze-haha..deja am cliente cu duiumul!sper eu ca mai multe la gradinita cu pitici decat la fabrica de facut bebici ptr fete cu pitici!
uff..si stai sa ma gandesc..ce zi e la mine..greu tare..deci sunt in a 7 a zi dupa ovulatie..asta inseamna cam z21..cred ca asa ar veni..
insa ma doare burtica non stop..noroc ca de azi nu ma mai doare asa tare-ca mi-era fff frica de o extrauterina!
acu nu-s ce-oi fi avut..ca de racit nu am avut unde,cum-ca am stat cocotata doar in pat-ptr a evita eventuale peripetii(accidente,cazaturi,una alta..ca doar ma pricep si imi intrasem in mana)
hihi..si m-am uitat la chestiunile cele de machiat..i-am aratat si soatei-si mi-o zis ca ma rezolva el pe mocca si fara sa ma mai chinui!vai mama lui..a intepenit numai cand m-am uitat urat la el!cred ca daca ziceam si un "bau" cadea pe spate!o lua la fuga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mayanule-da asta e discriminare!ori is eu chioara..nu vazui nici o tanti di ceea cu ochii verzi!si ioti-asa nu stiu ce lavabil de ochi sa-mi comand!ca de..trebe sa ma asortez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mayanule, uratica moare do somnnnnnnnnnnnnn....
eu le-am .......zarit........super!!
am deschis un nou capitol, aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139587
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput