referitor la exercitiu de imaginatie
Raspunsuri - Pagina 2
lalilu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancuta-Maria Marius, e rusinos sa aveti pe forum persoane care ar recunoaste ca ar accepta banii? Ca sa fim seriosi, in teorie si in fata celorlalti nimeni nu ar accepta, ca e prostitutie, dar in viata reala sunt sigura ca ar accepta mult mai multe. Fara atac asupra nimanui , pur si simplu e parerea mea. Depinde de acel miionar daca as accepta sau nu. Ca daca e vreun Irinel... mai bine nu. Dar daca mai arata si bine, cine stie? Probabil ca da. Hai ca am nevoie de niste rosii, vara se mananca multa salata ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
Ancuta, de acord cu tine. Niste rosii primesc si eu. E clar ca e vorba de perspectiva si nuanta. Si multe framantari. Cine a vazut filmul stie cata framantare a existat si in acel cuplu, in aceea situatie, cate lacrimi, nopti de nesomn. Si, de asemenea, in film, ea a vrut sa faca asta pentru casa LOR, poate, pentru o viata comuna mai buna. Nu putem interpreta asta ca si un sacrificiu al sotiei pentru o viata buna? A ei si a lui? Impreuna? De aici, nuanta. Iar milionarul venit cu propunerea se indragostise de ea, alta nuanta...
E clar, vorba de situatie.
Daca as fi in EXACT aceeasi situatie, ca in film, probabil ca si eu as accepta. Rusine sa-mi fie! Decat compromisuri multe si mici, mai bine unul mare si gata. Sau nu?!
dulcetica spune:
Regret, dar eu nu vad nici o denaturarea a calitatii forumului.E o conversatie ipotetica pe principiul "decit sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos".
Marius,nu vad de ce te-as interpela pe privat cind e o conversatie de interes public.Adica filmul nu a avut nici un impact?A fost un film cu un subiect ultra comercial ,dar de larga audienta .Chiar nu ati avut conversatii pe aceasta tema ,dupa ce l-ati vizionat?
marius spune:
Repet inca odata. Din punct de vedere al moderarii si chiar personal nu ma intereseaza daca cineva vine si spune "uite eu pentru suma de X dolari euro sau ce vor fi fiind sa fie sunt dispusa sa renunta la familie sot copil si sa ma regulez cu ala cu banii" e treaba fiecaruia insa nu se accepta subiecte lansate de genul:
Voi ati face asa ceva?
Asta e. Subiectele lansate de dragul provocarii fara implicare personala sunt de tip scandal. Si da, nu vor fi acceptate.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
blue eyes spune:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria Depinde de acel miionar daca as accepta sau nu. Ca daca e vreun Irinel... mai bine nu. Dar daca mai arata si bine, cine stie? Probabil ca da. |
Hai mai, ca la intuneric nu mai vezi cu cine ai de face. Daca e batran scapi mai repede, daca-i tanar si fain si bogat...
ps. nu mai zi de IC, acus apare Monica si te da in judecata pentru hartuire a familiei, pentru calomnie...
blue eyes spune:
citat din mesajul lui XIO Well , incepem cu prostitutia , ca aia e , si terminam cu ideea ca daca ar oferi cineva 1mil de euro pt. o noapte si femeia se gandeste sa accepte , de ce nu ar accepta 5 barbati care ar da 5000/noapte ? |
Macar de mi-ar face si mie unul o asemenea oferta!
marius spune:
Oamenii bogati in general nu-s cretini.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
violeta69 spune:
citat din mesajul lui marius Oamenii bogati in general nu-s cretini. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
adica si tipa ar trebui sa arate trasnet!
mie daca mi-ar dat unul 1 mil de dolari m-as simtit flatata
asta zic acum,cu mintea de acum....si cand nu mai arat "traznet"
alta data cred ca as fi considerat oferta o jignire
PS nu luati in consideratie "modestia" mea
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
XIO spune:
citat din mesajul lui marius Oamenii bogati in general nu-s cretini. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Depinde ce inseamna "cretin"
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
blue eyes spune:
citat din mesajul lui marius Oamenii bogati in general nu-s cretini. |
Stim, stim... multi au gusturi si sunt inteligenti alegand femei foarte frumoase si fara mari pretentii intelectuale.
ladyJ spune:
Cred ca e vorba pana la urma de compromisurile pe care o femeie ar fi pregatita sa le faca pentru ea si familia ei.
Un compromis in care apare cuvantul ´´sex´´ este mult mai mult judecat si condamnat decat orice alt compromis. Daca ne gandim la femeile care aleg calea carierei(deci vorbim de munca sustinuta, permanenta) pentru a castiga bani in defavoarea statului cu copiii, nu prea putem acuza pe mineni, nu-i asa? Si doar si asta tot un fel de compromis e. Cand te suna sefu la 11 seara sa te intrebe de nu stiu ce proiect, cand stai zi-lumina la birou sa termini ce ai inceput, cand mergi weekendurile la munca....uite, o serie de compromisuri.
Un alt comprimis este atunci cand accepti din partea sotului tau un ´´tratament´´ anormal, doar pentru a nu dezbina familia.
Exista femei care-si calca permanent pe inima si personalitate, facand compromisuri dupa compromisuri pentru copiii, pentru familie, pentru...orice vis au ele.
Insa, asa cum spuneam, daca ne referim la acest gen de compromis despre care se discuta aici...atunci vorbim de mecca compromisurilor in societate. O femeie casatorita care accepta , contra unei sume de bani, sa se culce cu X bogatasu´lu´peste, oricum o da orice scuza are, va fi judecata si hulita. Pentru simplu motiv ca e ´´prea pe fata´´ acest compromis.
Sa nu uitam ca sunt multe, foarte multe femei, care asta fac: au relatii cu barbati pentru beneficii materiale. Ba chiar se casatoresc cu ei. Dar..acest act nu e atat de ´´pe fatza´´ ca cel precedent si societatea mai tace din gura.Parca si constiinta lor mai doarme cand fac fripturica de seara sotului bogatas
Se spune ca orice cap are pretul lui. Sub o forma sau alta, toata lumea face compromisuri pentru a obtine acel ceva atat de ravnit. Singura problema e, cat de ´´grav´´ e acel compromis si MAI ALES cat de grav este pentru TINE. Pentru ca atat noi ca indivizi luati separat cat si societatea, stabilim o regula si o scala a compromisurilor. Astfel avem: moral, mai putin oral si imoral.
Cat de imoral sau cat de moral este sa accepti 1000000 euro pentru o noapte de amor? Asta chiar ca e o intrebare la care constiinta noastra striga: I-MO-RAL. Fie ca e vorba de un milion sau doar de o mie de euro, tot imoral este, pentru ca atentia se indreapta spre actul in sine nu pe dimensiunea valizei cu bani.
Si in multe cazuri, acest ´´imoral´´ devine ´´mai putin moral´´ ..spre moral,gasindu-se scuzele de rigoare de care orice om are nevoie pentru a se impaca cu sine...
Asa cum toate compromisurile pot fi judecate, asa se gasesc si scuze multe pentru absolut orice compromis.