Moldovence aspirante sau gravidute(13)
Raspunsuri - Pagina 20
pysypisi spune:
Buna fetelor,ma alatur si eu voua cu o 
Tocmai m-am hotarat sa ma programez pt FIV la clinica Gynera la dr.Laura Dracea,totusi nu stiu ce se intampla ca sun si nu raspunde nimeni...o sa mai insist sper sa raspunda pnana la urma.Va urez mult noroc la toate si sa dea Dumnezeu sa reusim din prima
bytzi spune:
pysypisi,insista ca raspund mai greu ,daca nu fa-ti programare prin mail la programari.gynera@gmail.com sau office@gynera.ro
dumnezeu ma va ajuta

bytzi spune:
bitza si eu am un chist endometriozic si am facut stimulari si nu m-a impiedicat cu nimik
succes la injectat,sintem pe aceeasi unda,sper sa am si eu foliculas pe CM natural sa putem face inseminare aprox odata
as fi vrut sa fac si io prima monitorizare la Iasi la dr Mihaila ,dar e in concediu...
dumnezeu ma va ajuta

pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi pysypisi,insista ca raspund mai greu ,daca nu fa-ti programare prin mail la programari.gynera@gmail.com sau office@gynera.ro dumnezeu ma va ajuta ![]() |
Mersi mult draga Bytzi,am trimis si mail dar nu am primit nici un raspuns,asa ca o sa mai insist la telefon.Dar de obicei asa de greu respund?
bytzi spune:
deobicei da,dar insista ca atunci cind sint ocupate il inchide si raspunde robotul...
eu trebuia sa fac o inseminare ,am facut stimulare si trebuia sa hotarim cind sa vin,am sunat in disperare,mesaje,mail-uri caci era vineri si simbata nu avea program pe atunci si deabia a2a zi mi-a raspuns...asta nu mi-a placut deloc la ei la clinica
succes
dumnezeu ma va ajuta

bitza20 spune:
bytzi tu unde faci inseminarea, cu cine...poate ne vedem pe acolo, ne incurajam una pe alta. Sa dea Domnu sa ne ajute pe fiecare sa avem foliculasi grasi si sa se prinda bebelasul.
pysypisi spune:
Multumesc mult fetelor,sa stiti ca insist m-am saturat de cand tot sun...si dupa ora 14 ca atunci au program...Alt nr de tel in afara de acest mobil,nu mai au???
Mult succes la toate va doresc,sper sa reusesc sa dau de ei pana la urma
bytzi spune:
bitza,eu inseminarea o fac la Sibiu,dar fiindca am fost si pe la Omini si am facut si o laparo cu dr Mihaila m-am cam indragostit si de Iasi ![]()
eu mai am facute 3IA la Giulesti,1 la Chisinau ,2 IA la Sibiu si acum merg tot acolo fiindca am incredere in dr meu...as fi facut si la Omini o IA cu dr Mihaila dar e prea scump fiindca eu fac cu donator si proba costa 300-600e inafara de IA ,pe cind la Sibiu e 1930ron cu totul....dar nu se stie niciodata ce-mi mai trece prin cap![]()
la tine este prima IA?sa fie cu noroc
dumnezeu ma va ajuta

Delphinas spune:
Va poftesc la un CAPITOL NOU plin de vesti bune.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??