uitarea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna!

si eu am momente cand uit...insa cel mai penibil dintre toate...am uitat sa merg la botezul gemenilor sefului meu Am primit invitatie, si AM UITAT!! In plus in ziua respectiva mi-am uitat si telefonul prin casa abandonat in vreo geanta, si eu mai mult pe afara cu copii....ma sunat seful in disperare sa vada de ce nu am ajuns dat fiind ca aveam masa rezervata la restaurant...Am uitat si sa cumpar cadou copiilor...si...sa ma duc. Imi spusese de botez cu o saptamana inainte...
A fost penibil pentru ca nici nu stiam cum sa dreg situatia...ca daca intervenea ceva, normal era sa dau telefon si sa anunt...

edit: seara am vazut apeluri primite de la seful meu si ma uitam inca ...nervoasa...ca ce o fi vrand de la mine....DUMINICA sa indrazneasca sa ma sune atat de insistent , abia luni dimineatza m-am dumirit

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Si eu am momente cand uit. Cum mai spunea cineva, daca ma duc dintr-o camera in alta si am alceva in minte, uit.
Insa imi aduc aminte ce voiam sa iau daca ma duc de unde am plecat( asta valabil numai in casa, ca pe strada nu pot sa ma intorc acasa si iar sa plec) Insa cel mai bine e sa ai o listuza cu ce vrei sa faci/ sa cumperi ca sa nu uiti. Si in timpul unei conversatii mi s-a mai intamplat sa uit, dar nu m-am panicat. Se poate intampla oricui.
Asa ca mgabi eu zic sa nu iti faci griji. Daca nu e ceva care sa se intample constant, eu zic sa nu te ingrijorezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Si eu patesc si cred ca din cauza stresului a oboselii si lipsa fierului(nu mai am deloc), plus cele doua nasteri.
Mie mi se intampla sa stau cu telefonul la ureche si sa nu mai stiu pe cine sun si de ce. Mai vb cu prietena mea la telefon si tot caut telefonul(care-l am de fapt la ureche) prin casa si nu stiu de fapt de ce il caut. In timpul conversatiei uit ce vorbeamsau ce vroiam sa spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si io m-am dus zilele trecute sa scot bani si am uitat efectiv codul pin Da' ma rog,momentan am o scuza,eram la cca doar o saptamana de la nastere ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput