Informatii utile Constanta 20

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

ellanik-slabiciunea,somnul,ameteala tot de sarcina tin...poate ti-a scazut un pic glicemia...nu trebuie sa te deprimi acum..banuiesc ca asa e in sarcina,o zi mai buna,una mai proasta,trei si mai proaste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Am fost azi la Euromaterna si am facut eco.Bebe e ok si creste frumusel.Cat despre clinica...tot respectul.Era de garda dl Lutescu si mi-a facut eco si pe burtica si se vedea bebe.M-am linistit!Pupici la toate!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2009 spune:

Buna fetelor!
Ellanik: ma bucur ca esti bine si ca bebele e sanatos si creste. O sa fie bine ai sa vezi. Important este sa stai linistita si sa fii optimista.
Mie zilele astea mi-a venit primul cm dupa chiuretaj. E cam nasol, dureri, cheaguri, etc. Am citit pe net si cica e normal sa fie asa. Sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuzzaice spune:

ioana_p76: Succes la control!
Controale pe masa mie mi-a facut dr de la 6 saptamani...habar nu am avut ca nu ar fi bine...si cum iti poate verifica colul???

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anuzzaice

ioana_p76: Succes la control!
Controale pe masa mie mi-a facut dr de la 6 saptamani...habar nu am avut ca nu ar fi bine...si cum iti poate verifica colul???

23 +

Starea si lungimea colului se vede la eco.

16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

salut fetele gravidute si viitoare.
fetele am revenit si eu cu o intrebare ,am cautat pe prima pagina dar nu m-am lamurit:stiti cumva daca la synevo se face si spermograma si spermocultura??...adica vreau sa spun daca trb sa mergem cu doua probe,sau cu una e de ajuns....incerc sa-l conving pe sot sa-si refaca spermograma(nu i-am spus ca vreau sa faca si spermocultura),ca sa vedem daca s-a schimbat ceva,si nu stiu daca,aflandu-ne acolo cu proba in borcanel,putem sa cerem ambele analize cu aceeasi proba.
ms

Mergi la inceput

Laura draga mea e foarte important sa ai spermograma facuta.Explica-i ca si daca se vor gasi probleme -poate nu- nu este singurul.Hai ca stii tu sa-l vrajesti.Si da, spermograma si spermocultura se fac cu aceeasi mostra si se face la Synevo.La noi nu a fost nevoie sa il conving.E drept ca el mi-a zis inca de cand imi cautam eu cauzele si nu gaseam niciuna ,ca s-ar putea sa fie problema la sperma .Eu nu am crezut si am tergiversat .daca am fi facut spermograma cand a zis el poate bebe era deja pe lume.Dar ...asa a fost sa fie.Sa nu se sperie.Proba o recolteaza acasa , intr-un recipient steril pe care il iei de la Synevo impreuna cu instructiunile care trebuie respectate.I maxim 20 de minute trebuie sa fiti cu ea la laborator acolo unde a explicat Ioana in prima pag. Hai ca o sa fie bine , vei vedea.
Ela2009 nu te mai impacienta.Din cate stiu asa se intampla
Cat despre controlul pe masa nu prea este indicat pt ca este "mai invaziv"-cred ca am zis o tampenie dar intelegeti voi , decat eco indovaginala.
A propos am fost la eco la Euromaterna.150 ron a costat.Am facut si pe burtica ca este aparatu' profesional .Eu am ramas impresionata de spital.Totul la superlativ.Merita toti banii care intre noi fie vorba nu-s cu mult mai multi decat la stat unde sa avem pardon.hai ca m-am lungit.Va tzucam pe toate:eu si bebe!

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

multumesc ellanik pt raspunsul atat de detaliat.
el a fost de acord sa faca spermograma anul trecut,am facut-o si se pare ca are probleme cu:
vol(val de referinta: 2-5ml)-6ml
mobilitate normala(60-100%)-30 %
aspect normal(70-100%)-10%
plus ca la comentarii este specificat:"rare leucocite,frecvente celule prostatice"
a luat doua luni branca ursului,si as vrea sa stiu daca este sau nu vreo schimbare.La doctor am renuntat sa mai mergem (deocamdata)pt ca ne afecteaza f mult,cel putin pe mn,la un moment dat chiar ajunsesem sa cred ca nu vom avea niciodata si noi minunea noastra.
acum i-am spus ca as vrea sa refacem spermograma si ...a fost de acord...dar cred ca ar fi prea mult sa-i spun sa faca si spermocultura....si cred ca o sa-l "vrajesc" eu la momentul potrivit,dupa cum spuneai si u.nu va putea da inapoi cand vom fi deja cu proba in mana,la synevo.

Mergi la inceput

E simplu in cazul asta."Dragul meu si-asa facem spermograma, hai sa dam inca 35 de lei (parca atat este) si pe spermocultura ca sa fie 2 in 1 .Se pot gasi diverse microorganisme pacatoase care daca nu sunt eliminate prin tratament pot face mult rau.Noi am facut si nu avea nimic.Deci alta era cauza.Cat despre Branca ce sa zic sotul meu a luat un an si nu a vazut nicio schimbare in bine.Si i-am dat si OMEGA 3 , i-am schimbat multe din obiceiurile tipic masculine.Bine ca macar nu bea si nici nu fumeaza ca sa ma mai lupt si cu asta.Lasa ca o sa fie bine.

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetele!
Multumesc pentru raspunsurile ref la controlul pe masa. Mai am doua zile si il voi vedea si eu pe bebe mic, adica pe punctuletz Nici nu vreau sa ma gandesc altfel decat ca va fi bine!

Alaura hai sa-ti zic ceva referitor la ce ai spus tu:

Citat:
La doctor am renuntat sa mai mergem (deocamdata)pt ca ne afecteaza f mult,cel putin pe mn,la un moment dat chiar ajunsesem sa cred ca nu vom avea niciodata si noi minunea noastra.

Sa iti dau exemplul meu. Sotul meu avea valori la spermograma muuuult mai proaste decat cele care i-au iesit sotului tau, am incercat destule naturiste, chiar si branca ursului (care la noi a avut cumva efect invers, dupa ce a luat vreo 2 luni din ea a avut cea mai proasta spermograma la inseminare - nu-ti spun ca sa te speri ci ca sa fiti atenti. Daca nu observati vreo imbunatatire, parerea mea e sa opriti branca, sunt multe cazuri cand mai rau face. oricum, ca sa te si linistesc, chiar daca i-a facut rau, pe parcurs, valorile spewrmogramei si-au revenit. Un tratament mai bun care nici nu are ce sa faca rau gasesti la sub Azoospermie pe prima pagina -pe scurt Lcarnitina, Napraznic, Multi-maca. (insa mai bine intra acolo si citeste)
ca sa nu ma mai lungesc, dupa ce am facut 2 fiv-uri cu icsi la care nu am avut noroc, am descoperit ca exista si un varicocel (ca nu l-am descoperit mai repede ii multumim dr-lui Tode ), s-a operat sotul in dec. 2007 si dupa 2 luni avea deja nr de spermatoz mai mare de 3 ori (de la 20 mil/ml la 62 mil/ml!!) , desi mobilitatea si formele normale erau tot mici. Tot zicea sa repete spermograma, dar din cauza programului, a tot amanat si acum nu mai este nevoie sa mai repete nimic (decat poate de curiozitate ) pentru ca am reusit sa raman natural!
Dupa operatia lui mereu am sperat in secret ca voi ramane natural si cu ajutorul lui Dumnezeu minunea s-a intamplat!
Deci te rog sa nu gandesti negativ, sunt solutii, chiar daca la voi nu o fi varicocel (neaparat sa mearga la un control sa verifice - dc vrei iti recomnand dr unde a fost al meu), oricum exista solutii, chiar daca astea ar fi inseminare sau fiv, exista si vei avea si tu bebele tau intr-o buna zi! Sa crezi in asta!

Si ref la spermocultura, dupa cum ti-a zis si Ellanik, e f importanta pt ca o eventuala bacterie ar putea afecta calitatea spermei, spune-i asa sotului. Si spune-i ca nu este cazul sa recolteze de doua ori. Nu ne-ai spus cum sta cu nr de spermatoz/ml, e f important.

pe toate cu mult drag!

PS- si o informatie utila, o sa o trec si pe prima pagina: poti primi rezultatele analizelor facute la Synevo si pe mail, daca soliciti acest lucru la receptie.

Ioana 4+

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput