Informatii utile Constanta 20

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Maria08 sa ne traiesti cu numele si cat de curand sa te bucuri si de statutul de graviduta si viitoare mamicuta.

Ankcta, toate am trecut prin starile pe care le traiesti tu si uite ca toate te incurajam si iti garantam ca o sa reusesti. referitor la prolactina marita, eu zic sa nu iti faci griji, si eu o aveam foarte mare si nu am facut nici un tratament hormonal, m-am increzut mai mult in naturiste, mancare sanatoasa, fara stres si multa credinta in Dumnezeu. Cand am mers pentru confirmarea sarcinii si cu ultimele mele analize, tin minte ca Stanca Razvan chiar s-a mirat ca am reusit cu o prolactina asa de mult marita.

Mami de bebe Ioan-Victor 27.07.2009

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

La multi ani Maria08.Sa ne traiesti si sa fii sanatoasa si cat mai curand graviduta.Hai ca iti facem galerie.O sa reusesti!!!
Raluca te pupam si noi .Bine ca faci cursurile astea inseamna ca te voi bombarda cu tot felul de intrebari.Cum se zice-n mahala:Ai pus-o!
Ioana cum esti?Greturile mai sunt?La mine din ce in ce mai nasoale.Dar asta inseamna ca bebe este super ok si de mine nu ma mai intereseaza.Cum e sotul tau cu starea asta a ta?La noi tati e frustrat ca nu poate sa faca ceva sa ia greata cu mana.Se rezuma la masaj la incheieturile mainilor, fresh de citrice si iubire maxima.Hai ca mai avem putin si scapam de greturi.La mine cred ca incepe sa se vada burticuta.Putin dar... de la mine si bebe.
Anka nu ai voie sa te descurajezi.Vei vedea ca lucrurile se vor rezolva si cand vei ramane gravida toata lumea va avea atentia totala asupra ta.Mai stai putin .Dumnezeu le are aranjate acolo Sus foarte bine.Hai nu ma fii suparatzica !
Madaluta pupam albastrelele!Si pe mami!

10+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani de ziua numelui! maria08

20+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

va multumesc din suflet dragele mele pt incurajari.
normal k am fost sa ii felicitam pe viitorii parinti. nici nu se punea problema, doar k a fost fff greu pan am ajuns la ei aks. ma bucur pt ei, DD imi e martor, dar... voiam sa fiu si eu in rand cu ei.
dar cum spuneti voi cu rabdare se rezolva toate problemele si dak reusesc sa ma mai distrag un pic de la gandul asta poate se va intampla mai repede decat ne asteptam.
la toate vie ele mamici, gravidute sau viitoare gravidute

ank

Mergi la inceput

ellanik lucrezi in invatamant?

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Da Anca, lucrez in invatamant.Ma bucur ca esti mai bine.Trebuie sa fii bine!

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Mergi la inceput

buna dragele melepe toate
si eu tot in invatamant lucrez.azi am fost pe la sc, sa mai uit un pic de problemele noastre.
am fost si vreo 2 seri la ghiol in techirghiol. mie imi place fff mult apa de acolo, nu ma mai satur si nu imi vine sa ies, mereu ne apuca noaptea acolo.
o colega de munca imi zicea k a auzit k nu ar fi prea buna apa aia sarata dak vreau bbsi mie imi place asa de mult!!!
voi ati auzit ceva in legatura cu asta?

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

buna dragele melepe toate
si eu tot in invatamant lucrez.azi am fost pe la sc, sa mai uit un pic de problemele noastre.
am fost si vreo 2 seri la ghiol in techirghiol. mie imi place fff mult apa de acolo, nu ma mai satur si nu imi vine sa ies, mereu ne apuca noaptea acolo.
o colega de munca imi zicea k a auzit k nu ar fi prea buna apa aia sarata dak vreau bbsi mie imi place asa de mult!!!
voi ati auzit ceva in legatura cu asta?

ank

..si eu tot in invatamant... putem face chiar o gasca separata k si dincolo sunt multe colege de breasla...,
Cat despre apa sarata si mai ales despre techirghiol numai de bine... stiu k acolo chiar se fac tratamente pentru infertilitate...
maria08 chiar a facut din cate imi amintesc eu...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

buna seara frumoasele
am facut si eu la sanatoriu la techirghiol instilatii cu namol anul trecut.
ma gandeam eu cum sa dauneze cu ceva apa sarata, dar....stiti cum este cand mai arunca cate unul o vorba in vant
cat despre ghiol am fost si aseara pana tarziu, dar azi nu am mai ajunsam inceput curatenia de toamna(deh profita si soacra-mea cat poate, k dupa 1 sept nu ma mai prinde)va imbratisez cu drag si sa aveti spor la exercitii

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuby68 spune:

Mergi la inceput