HSG si histeroscopie 5
Raspunsuri - Pagina 6
lalitzuza spune:
ptr. Claris,
Da se inregistreaza pe CD, DVD eu am facut in decembrie 2010 Histeroscopie la o clinica privata in Timioara si l-am rugat de d-nul doctor sa imi faca o copie dupa cea de la dosarul meu.Am inteles ca aceste analize sunt valabile cam 6-12 luni daca nu apar alte modificari intre timp si ma gandeam ca ar putea sa imi fie de ajutor si la alte controale medicale.Am primit tratament cu Arefam 3 luni de zile ... si multumim lui Dumnezeu in luna a 4 a am ramas insarcinata.
Iti doresc toate cele bune si un bebe cat mai curand.
claris spune:
Multumesc frumos pt raspuns Lalitzuza !
Tie ce ti-a gasit? Cu cat timp inainte de histero ati incercat sa faceti bebe?
lalitzuza spune:
Cu multa placere , cam de 3 ani .. ne tot gandeam sa apara un bebe .. dar asa cu spirit de raspundere... cam de 1 an si jumatate .
Nu stiu unde faci tu .. eu am facut cu anestezie generala si a fost ok.
evaioanna spune:
Buna seara,
As vrea sa ma ajutati cu cateva informatii:
1) Sunt pacienta d-lui de Niculescu (Giulesti) ,de 3 ani nu pot ramane insarcinata si as vrea sa fac o histeroscopie. nu am facut nici una pana in prezent si ma gandesc sa o fac ca sa elimin si aceasta posibila cauza a infertilitatii; intrebarea este daca ma pot programa si fara sa am recomandare de la dansul
evaioanna spune:
Buna seara,
As vrea sa ma ajutati cu cateva informatii:
1) Sunt pacienta d-lui de Niculescu (Giulesti) ,de 3 ani nu pot ramane insarcinata si as vrea sa fac o histeroscopie. Nu am facut nici una pana in prezent si ma gandesc sa o fac ca sa elimin si aceasta posibila cauza a infertilitatii; intrebarea este daca ma pot programa si fara sa am recomandare de la dansul sau e musai sa am un bilet cu parafa dansului prin care recomanda histeroscopia.
2) internarea e de 1 zi sau te opresc peste noapte?
3) e nevoie de ceva analize recente, cum e cazul la HSG?
4) d-l dr Niculescu face histeroscopiile cu anestezie?
4) in afara de doctor,mai trebuie "cotizat" si in alta parte?
Multumesc frumos!
dya_dia spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe forum si urmarind discutiile voastre mi-am dat seama ca stiti mai multe lucruri decat mi-au explicat mie medicii.
Am o sinechie uterina pentru care mi s-a recomandat o histeroscopie.
Unde pot face aceasta histeroscopie in mod uman, in conditii optime si la un ginecolog foarte bun (as vrea sa fie singura pe care o fac), indiferent de pretul interventiei.
Multumesc foarte mult!
Diana
sper spune:
A facut cineva histeroscopie la Polisano Sibiu? Cat costa, trebuie internare de o zi?
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
sper spune:
Buna fetelor, tot eu. Histero am facut in martie, acum am alta problema.
Am facut HSG acum 4 zile, este normal sa ma doara burtica si acum? Mi-e teama ca am patit ceva. In timpul procedurii cand sa-mi introduca acea piesa prin care se introduce substanta de contrast m-a pus sa tusesc . M-a durut cand a introdus-o dar m-a durut si cand a scos-o. Dupa HSG mi-a facut si un eco, cand sa ma ridic dupa masa am vazut ca servetelul care era sub mine era plin de sange si un cheag mare de 1.5-2cm mi-a ramas pe tampon. M-am speriat , s-a speriat si dr care m-a rugat sa ma urc pe masa din nou sa-mi vada colul, era ok. De atunci nu am mai sangerat deloc dar am ramas cu aceasta durere de burtica (ca la menstruatie)
Oare ce s-a intamplat? Sa-mi fac griji ?
Multumesc anticipat pt raspuns
olimp spune:
sper nu stiu cum trebuie sa fie in mod normal , fiecare organism reactioneaza in felul sau , eu dupa HSG am sangerat inca vreo 3 zile dar putin si sange rozaliu , de durere nu m-a durut nici la interventie , nici dupa deloc , nu am simtit mai nimic doar ca se lucreaza pe acolo. Acum asta tine si de sensibilitatea fiecareia .
In schimb dupa histeroscopie , da am avut dureri ca de menstra vreo 4 zile . Multa sanatate.
Daca esti ingrijorata du-te si fa un eco , nu stiu , un consult .