Prietenie la plezneala *57* - hai bebe de andata
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
Vero multam de 
Iulia sincer mie una imi vine sa bat astfel de persoane inconstiente care-si nenorocesc copii sanatosi din cauza nesimtirii lor

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Nu-mi aduceti aminte de inconstiente ...acum cateva zile am avut un client cu nevasta si 3 copii(2 baieti, 9 si 5 ani si o fetita 2,5ani) ,el era roman ,ea frantzuza(vb. putin romana)...in fine au stat vreo ora in magazin,copii erau foarte nelinistiti,cu chef de joaca,le-am mai dat eu una alta ...acum doua zile se intoarce ea la magazin cu copii,trebuia sa mai completeze ceva acte si sa ma mai intrebe cateva amanunte...in timp ce eu stateam cu ea la palavre,copii zburdau care incotro ...au iesit pe nist holuri care sunt comune cu carrefour ,iar fetita a gasit intr-un colt o farfurie cu otrava pentru sobolani (chestii din alea mici si roz)...a venit cu ele in mana ...cand am vazut-o eu m-am albit..ea era foarte linistita ...i-am explicat eu ce sunt,se pare ca stia si ea ...a luat-o la intrebari pe fata sa vada daca a mancat ,bineinteles ca nu spunea nimic ...i-a intrebat si pe baieti,ei au spus ca nu au vazut nimic ...a inceput sa o zgaltie si sa tipe la ea ...eu din instinct am luat-o inspre mine de mi s-a ghemuit intre picioare ...a venit o alta clienta care ne-a vazut si a spus ca traduce ea daca am ceva sa-i spun...eu i-am spus saa mearga cu mine ca-i dau o cana de apa calda in care pun sare ,o dam la fata si-i va produce voma ...in caz de a inghitit ceva sigur va elimina ...neee,ce sa vrea sa auda,las ca nu pateste nimic ...pana si cealalta clienta,care se vedea ca e umblata a spus ca-i cam suie tipa ....trec vreo 3-4ore si apare barbatsu' alb la fata ,transpirat cerandu-mi sa-i spun firma care a dat cu deratizant ,ca tre' sa afle compozitia chimica urgent,fata ajunsese la spital ...nu stiu ce s-a mai intamplat,as vrea sa-l sun ,dar am o retinere ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar Bazar pentru Bogdan ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Bai saraca fetita,dar si aia cam cretinica

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Delphinas ![]() pt toata lumea azi avem bacaloreat la ![]() ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
HAI MAX!!!!!!!!!!!
Iote ce te asteapta la finish

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Iulia sincer mie una imi vine sa bat astfel de persoane inconstiente care-si nenorocesc copii sanatosi din cauza nesimtirii lor ![]() ![]() ![]() |
mie imi spui
mi se rupe in 2 sufletul si imi creste iarasi tensiunea 

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
ancadragoman spune:
Mai fetelor eu raman la parerea mea ca nu toate suntem facute sa fim mame.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
Dodo-pui spune:
poze ieri si azicu puii mei
Aida 

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ancadragoman spune:
Dodo f misto pozele cu puisori tai,dar azi a inceput de mult la tine?![]()
anca
de
Are mama o ratusca...
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Dodo f misto pozele cu puisori tai,dar azi a inceput de mult la tine? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
La mine fiecare zi incepe in cel mai fericit caz la 4 dar azi ne-am trezit razand la 3

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ancadragoman spune:
3????????????????
anca
de
Are mama o ratusca...
Puppa spune:

Pentru ca mi s-a stricat routerul si nu mai pot folosi laptopul, am intrat mai rarutz..Oricum o felicit de andata! Sa se bucure de Ioana, iar ea sa le aduca numai bucurii si impliniri...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

ambitioasa