Lido di Jesolo cazare la apartament
Buna! Vrem sa mergem in septembrie la Lido di Jesolo sa ne cazam la apartament fara mese incluse. Avem o fetita care va fi atunci de 1 an si 7 luni. Cine ne poate da detalii despre preturile alimentelor, preturi la restaurante, transport de la aeroport, etc.
Multumesc!
Raspunsuri
daiana_raluk spune:
la Lido di Jesolo e foarte frumos,o statiune potrivita pentru a merge cu copiii,plaja frumoasa.Noi cu mancarea ne-am descurcat cam prost,ce ne dadea la hotel continea mai mult peste si fructe de mare,iar noi nu prea mancam asa ceva.Iar in statiune intre anumite ore nu gasesti magazinele sau restaurantele deschise,parca 12-16,nu mai retin exact.Nici paine nu vand,nici sucuri,nimic.Si plaja se plateste,cu cat pui sezlongul mai aproape de plaja,cu atat platesti mai mult.Iarasi ce nu am gasit in restaurantele din statiune,o supa,o ciorba mai ca lumea.Au un fel de supa crema ce iarasi noi nu am mancat.In schimb au pizza f buna,10 zile doar asta am mancat.Iti doresc sa ai o vacanta reusita!
codrutaa spune:
Daiana Raluk, multumesc! Voi ati fost cu masina sau cu avionul? Am citit ca nu prea sunt legaturi din aeroportul din Venetia la Lido. Stii ceva?
crista-s spune:
Codruta mai intii o intrebare : la care aeroport veti ateriza ?
Venezia 'Marco Polo' cel mai apropiat sau la Treviso 'Antonio Canova' ?? low cost din Romania poti ajunge si la unul si la celalt
aici pagina aeroporului marco polo
http://www.veniceairport.it/core/index.jsp?m=01#
si aici antonio canova din treviso
http://www.trevisoairport.it/tsf/index.jsp;jsessionid=XOZ0UYW5HRJ5VQFIAIBCFEY?_requestid=519743&language=en
de la Marco Polo
uite aici
http://www.atvo.it/index.php?lang=en&area=23&menuid=35
doar ca din cite vad eu cursa directa Venice Marco Polo Airport - Lido di Jesolo are orarul publicat doar pina la 31 august ( de septembrie nu se vorbeste poate pentru ca e inmca prea devreme ?! poti insa sa le scrii un mail, clic pe Request Information si vezi ce iti raspund .
si aici orarul pentru aeroportul treviso http://www.atvo.it/index.php?lang=en&area=23&menuid=36
asta vad ca e valabil pina pe 13 septembrie
in orice caz exista sigur un autobuz de la fiecare din cele 2 aeroporturi pentru gara (stazione)Venezia Mestre sau Venezia Santa Lucia si de aici ai alte mijloace de transport printre care trenul pentru gara (stazionw) san donà (asa se numete gara cea mai apropiata de Lido di Jesolo ) de aici sigur va fii un autobuz, sau poate e destul de aproape de mers pe jos sau in cel mai rau caz txiul
preturi greu de spus depinde de pretentiile voastre exista preturi pentru toate buzunarele inclusiv meniurile fixe si mai ieftine cu preturile afisate afara in special pentru prinz si alte preturi pentru seara mai scumpe in general.
ai posibilitatea sa iti cumperi ceva si sa pregatesti in apartament dc ai macar o minibucatarie sau chiar sa incerci ceva gata preparat cumparat din supermarket (acolo unde au si asa ceva ...) unde citesti "forno" este brutarie si poti gasi inauntru pizza sau focaccia calda, tot felul de tarte, placinte dulci sau sarate
gasesti multe informatii si discutiile mai vechi la subiectul Informatii utile despre Europa
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100590
cristina22 spune:
ceau, codruta!
am fost anul trecut la Lido, am avut demi pensiune.Cu mancarea am avut aceasi experienta ca si Daiana, deci am mancat pizza la greu.
In plus am mai cumparat lapte, branzeturi, paine, sa avem in camera pentru copil. Preturile sunt mari, ca in orice statiune.
Si noi mergem in septembrie
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
helbi spune:
In centru e un supermarkt si, cum stai cu fata la el, in partea stinga pe strada care se face e o rotiserie. Se maninca f bine si ieftin., Eu de toate, carne de pui, peste, porc, paste.
No9i am fost 2 ani la rind si am stat in apart. Pt dimineata cumparam si pregateam ceva in camera (am avut bucatarie utilata). La prinz sa fii atenta ca de la 12 la 17 e cam greu sa gasesti ceva deschis. La rotiserie era, dar pizzeriile sunt inchise. Seara mincam pe la tesara. Pizza e mare, relativ ok ca pret. Inghetata e cam scumpa dar buna
Plaja e buna, nisip fin. Poti inchiria sezlong cu unbrela. Apa e lina si calda. E ca la Mamaia, mergi mult in apa pina itzi ajunge la buric Ideala pt copii mici.
Tot in centru e un Luna Parc. Pt copil mic ca al tau e ok, o potzi da in diverse masinarii.
Din Lido potzi lua vaporul (vin pe plaja cu oferte de excursii) si sa mergi sa vezi Venetia. Merita! In pretul excursiei noi am avut si masa de prinz inclusa (luata pe vaport - jumate de pui la rotisor + cartofi prajitzi si o bautura racoritoare).
In Venetia, atentie ca apa e scuuuuuuuuuuupa rau. Cozi mari la intrarea in San Marco, dar e superb acolo in piata, iar pt copil e de vis. Vin porumbeii si-i maninca din minutza. Merita! Eu am fost cu fata cnd avea 1 an jumate prima data, deci vb din experienta.
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui helbi In centru e un supermarkt si, cum stai cu fata la el, in partea stinga pe strada care se face e o rotiserie. Se maninca f bine si ieftin., Eu de toate, carne de pui, peste, porc, paste. No9i am fost 2 ani la rind si am stat in apart. Pt dimineata cumparam si pregateam ceva in camera (am avut bucatarie utilata). La prinz sa fii atenta ca de la 12 la 17 e cam greu sa gasesti ceva deschis. La rotiserie era, dar pizzeriile sunt inchise. Seara mincam pe la tesara. Pizza e mare, relativ ok ca pret. Inghetata e cam scumpa dar buna Plaja e buna, nisip fin. Poti inchiria sezlong cu unbrela. Apa e lina si calda. E ca la Mamaia, mergi mult in apa pina itzi ajunge la buric Ideala pt copii mici. Tot in centru e un Luna Parc. Pt copil mic ca al tau e ok, o potzi da in diverse masinarii. Din Lido potzi lua vaporul (vin pe plaja cu oferte de excursii) si sa mergi sa vezi Venetia. Merita! In pretul excursiei noi am avut si masa de prinz inclusa (luata pe vaport - jumate de pui la rotisor + cartofi prajitzi si o bautura racoritoare). In Venetia, atentie ca apa e scuuuuuuuuuuupa rau. Cozi mari la intrarea in San Marco, dar e superb acolo in piata, iar pt copil e de vis. Vin porumbeii si-i maninca din minutza. Merita! Eu am fost cu fata cnd avea 1 an jumate prima data, deci vb din experienta. Andreia |
buna, crezi ca poti sa imi spui si mie la ce apartament ai stat in jesolo, un pret si un site, eventual? oscilez intre istria/croatia si litoraul italian, asa ca orice sfat ar fi binevenit! multumesc!
helbi spune:
Ralucris, scuze ca abia acumam vazut mesajul tau.
Uite, la apart. asta am stat acuzm cca 4 ani:
http://intrasviaggi.it/index.php?pagina=2085&ricerca=ricercamirataaffitti&idApp=19&stabile=14
Chiar la primul etaj, unde se vede terasa aia mare..........Erau 2 dormitoare, o sufragerie+bucatarie (stil american - bucatarie cu plita, frigider, toster, vase) si baie. A fost atunci cca 680 Euro pt 2 sapt. Noi am fost 2 familii si am iesit f bine. Era aproape de centru, de plaja. Trebuia insa sa-tzi aduci de acasa asternuturi si prosoape (pt noi nu a fost o pb ca eram cu masina).
Potzi contacta direct agentia si sa-tzi trimita niste oferte. Sunt promtzi.
In Croatia nu am fost, insa in Lido 2 ani.......e o statiune pt familii cu copii.
Daca mai ai intrebari, da-mi un PM ca nu intru des aici.