Sezatoarea canadiana (148)*bun venit pepitzel!*
Raspunsuri - Pagina 12
sofronica spune:
mQQm

Asa a fost si la mine, m-am scurs :) un pic si in aceiasi noapte a inceput calatoria lui asta micu :)
Olga vreau detalii pleaasee...post tii 3 zile pe saptmana? Post total sau doar fara carne?
LA MULTI ANI la frumoasa Sofia!
Donia io cre' ca ne-am apucat :) , sper sa ne si tina. Io's tare motivata acum pentru ca vreau la urmatoarea intalnire a Sezatorii sa nu ma mai ascund pe dupa copaci ( drept urmare propun sa ne intalnim la restaurant :)
Cami
CriPOD spune:

Am fost la monitorizare, am prins 3 contractii in 20 de minute, erau BH. Leakage s-a oprit pe la 5 de tot, asa ca pe cand am ajuns acolo, la 7 si, eram in stare perfecta. In concluzie, alarma falsa. I-am tot povestit pe drum pana acolo ca as aprecia daca ar mai sta un pic, si, copil ascultator, vad ca s-a conformat.
Noh, respirati, adapati pomponarele, ca trebuie sa fie odihnite curand.![]()
sar'na de sustinere!
khristin spune:
mQQm, la descriere as zice ca nu mai ai mult pana ce-l vezi in brate. Da semne puiul sa o cunoasca pe mami a lui
. Tinem pumnii sa iasa in no time, da? 
Olga, a propos de slabit si eu am fost una din aia care a luat 30 kg la prima sarcina, asta asa ca sa-ti spun ca you are not alone
. Si de data asta m-am apropiat, dar n-am atins cifra, oricum sint in plin proces de dat jos pana ce incep scoala, caci altfel nu fac fata ritmului
. Asa ca please share si cu mine detalii.
Felicitari micutei tale pt. cele 3 luni si ca e pe curba ascendenta 
Aaaa, si ca tot veni vorba cand e urmatoarea intalnire ontariana? Nu de alta, dar sa nu-mi fac planuri.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
Mona_B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mQQm Sofronica, tu ai extra senses? ![]() Pai nu stiu, da' s-ar putea. Atept soatza sa tragem o tura pana la spital, ca un pic curg. Da' n-am contractii si e doar fff putin leakage. Acu' ma duc sa vad ce zic aia si va zic. Eu nu-s gata, asa ca sper sa mai stea un piculetz, cateva zile, nagociez cu el de zor. Common sense is not so common...[Voltaire] |
exact asa a inceput si la mine, incepusem sa pierd lichid incet incet, contractiile erau slabe, dar m-au oprit la spital. La 6 ore de cand a inceput scurgerea, il tineam pe Aidan in brate. Multa bafta mamico si nastere usoara!
Mona
Ica 1975 spune:
mQQm, nastere usoara
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
nelia spune:
mQQm, nastere usoara si un bebelus sanatos!
try spune:
Mai si cand ma gandesc ca eram la un pas sa ne adunam pe 4 iulie pt baby shower. Noroc ca s-a gasit una inteleapta printre noi (cine sa ma istie ca memoria mi-e scurta) si a zis ca mqqm are due date pe 7 iulie, deci riscam sa-i facem un shower pepitelului direct. Chair de fu alarm falsa, tinem pumnii sa iasa cu bine cand s-o crede el destul de voinic sa iasa afara.
Khristin, Denisa, am primit. Merci frumos.
Romanitza,a bine ca stai acum acasa si te relaxezi.
Olga, am weekendurile book-uite la maxim pana la sf de august. Tot ce pot sa fac duminica, insa sotul meu duminica evita sa iesim din cauza ca a doua zi incepe o alta sapt de munca (e din cel ce are nevoie de mai mult somn). Asa ca poate ne-om aduna tot asa prin vreun parc mai pe la mijloc intr-o duminica sa mai punem copiii in priza putin. Cine e incantat de idee sa spuna. Altfel daca nu din sept incolo va onoram cu-o vizita de "lucru" sigur.
E aproape 1:30 si eu pana acum am stat sa caut cottage-uri la greu. Ca sotului i s-a pus pata ca vrea concediu si l-a luat, ne-am luat cu totii de fapt (si alti prieteni) si-acum cautam cottage-uri la greu si mai inchiriaza daca mai ai ce. Vrem cica sa mergem la Sauble Beach. Daca aveti vreun pont, poate ma scapati de belea. Ca asa-i cand iti iei concediu inainte de a face rezervarea. Esti tinut de-o data fixa.
Hai ca ma duc la culcare, culmea, desi nu mi-e somn deloc.
CriPOD spune:
Yep, yep!!! Vine barza!!! Oficial, asa ca multumesc pt majorete! 
Contractii dureroase, dop, e clar, smecherasul meu soseste curand!
try, azi cred ca va vedeati voi intre voi, si dup-aia veneati sa respiram impreuna, haha.
Cata, poate intri aici, daca nu apar la cafeaua de 10:30 stii de ce.![]()
Edit sa zic ca inca nu ma duc la spital, doar m-am trezit sa beau apa.