sunt noua

sunt noua | Autor: castelanaC

Link direct la acest mesaj

buna,
sunt castelana si va multumesc pentru ca existati pe forumuri.
locuiesc destul de departe de tara
si imi sunteti de mare ajutor cu discutiile voastre.
incercam si noi sa avem un copil de ceva vreme, de 2 ani am inceput sa studiem ce si cum.
Analizele ies mereu perfecte la amandoi dar nici-un rezultat.
de pe aici nu gasesc explicatii.
Asa ca de acum 2 ani am inceput in ciuda faptului ca analizele ies ceas sa stimulam ovarian 3 luni consecutiv si multe
rezultat 0
apoi am stimulat din nou urmat de o inseminare
rezultat 0
am inceput sa cred ca ceva nu merge cu dr, si am mers la o clinica si mai si din domeniu, din nou tot perfect la analize.
am cerut sa mi se faca investigatie laparoscopoca, mi s-a facut, s-a dovedit ca nu aveam nimic.
dupa cateva luni de pauza a mai urmat o stimulare ovariana urmata de alta inseminare.
rezultat 0
nu disper inca dar nu-mi vine sa mai sun la nimeni de acasa care inclusiv familia care revin repetitiv cu eterna intrabare: nimic nimic? nu aveti vesti?
acasa nu am zic nimic pana acum, preferam sa ne batem noi capul, e problema noastra.
avand in vedere ca nimeni nu vede nici-o explicatie plauzibila de ce nu...am fost propusa pentru FIV si dupa gandiri si gandiri am zic DA.

Astept sa vina urmatorul CM sa incep tratamentul cu GonalF, mi s-a zis ca analizele mele erau excelente in ziua 21 si nu am nevoie de inceperea tratamentului mai devreme.
Acum sa vedem ce rezultate avem, ca m-am saturat de analize perfecte si..... rezultate 0.
ne dorim mult dar....incerc sa nu disper si sa nu ma las doborata chiar daca sunt departe si singurul om de incredere e sotul meu.

merci si sper sa vin cu vesti bune

castelana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Castelana, te afli exact unde trebuie
Te asteptam cu vesti buna cat mai curand, sunt sigura ca vor fi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Castelana, stim cum este sa-ti doresti foarte mult un BB, iar el sa nu vina.
Ceea ce este cert este faptul ca daca nu apare, trebuie sa fie o cauza.
Ce fel de analize ati facut , tu si sotul tau?
Daca citesti pe diverse topicuri de aici, o sa vezi ca sunt multe conditii ce trebuiesc indeplinite pentru aparitia minunii.
si succes in aparitia lui BB.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Castelana ... ce departe esti... si noi am fost in Bali , in luna de miere si ne-a placut foarte mult acolo. A fost cel mai frumos concediu al nostru.
si astept vesti bune de la tine.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput