Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)
Raspunsuri - Pagina 21
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor ci cipicah....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie10.htm
cami_antonia spune:
fetele daca e cineva care ne poate ajuta financiar cat de putin conteaza va rog sa-mi scrieti pe PM
am intrebat sa vad daca am voie sa dau vreun cont
astept raspuns
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
monimo spune:
CAMI draga mi s-au umplut si mie ochii de lacrimi pentru Alina...
Nu-i dreptatea omului si dreptatea lui Dumnezeu..si cateodata ni asa de greu sau chiar imposibil sa acceptam asta si sa intelegem de ce ni se intampla chiar noua...
un maestru Zen spunea..."cine stie nu spune si cine spune nu stie"....
pana la urma pacea si linistea ne vin numai si numai din impacarea cu Dumnezeu si cu tot ce ne da... bun sau rau..
caci raul nostru poate e bun si invers...
Sa deschizi contul la banca si sunt convinsa ca fiecare dintre noi si alti necunoscuti o vor ajuta pe Alina si pe calea asta...
Voi, familia si prietenii si noi toate care ne stim prin intermediul topicului asta ne rugam din suflet pentru Alina.....si intaresc ce ati spus voi cu citirea acatistului Sf Nectarie si continui prin a spune sa-l citim in fiecare seara toate pana la iesirea din criza macar...unele dintre noi poate chiar il citesc tot timpul...Sfantul se va indura si nu o va lasa pe Alina.
In fiecare seara toata familia si noi toate sa citim Acatistul Sf Nectarie. Haideti!!!
Doamna ajuta!
monimo spune:
Cami si eu si toata lumea sunt convinsa ca va putem ajuta cat de putin. de aceea cel mai bine e sa deschizi cont in banca si sa-l postezi aici. deschide-l pe numele tau sau al fratelui tau cum poti.
nu trebuie sa punem mesaje private
posteaza doar contul sa fie vizibil pentru toata lumea
monimo spune:
ps. iarta-ma poate nu am inteles corect ca sunt la serviciu si e putina nebuneala. probabil ai nevoie de acceptul moderatorului sau al siteului pentru postarea publica a contului. sper sa ti-l dea.
daca ai timp trimite-mi si mie contul pana la aprobare pe monicaungur@yahoo.fr
Doamne ajuta!
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Bunul Dumnezeu sa ne fie alaturi tuturor celor care suntem in suferinta trupeasca sau sufleteasca, Maicuta Sfanta sa ne acopere cu atotputernicul Sau Acoperamant, iar noi , pacatosii sa ne rugam din adancul sufletului, pentru toti.
Maicuta Sfanta, milostiveste-te asupra noastra, scoate-ne din adancul pacatului si ne lumineaza ochii inimii spre cautarea mantuirii.
ALINA 

tuturor si sa aveti o zi luminata
Mai am 5 zile pana la beta

Doamne Ajuta !
luca2008 spune:
Cami , Dumnezeule
ce crud diagnostic , nu-mi vine sa cred, am sperat din suflet sa nu fie asa.Chiar vorbeam cu sotul meu despre Alina si Adrian , despre necazul lor , despre cat de tineri sunt.
Din pacate aceasta boala nu mai are varsta loveste in toate generatiile la fel de greu.
Maicuta Sfanta sa aiba grija de Alina , sa o ridice din patul durerii .Alina suntem cu tot sufletul alaturi de tine .
Daca aveti nevoie de ulei de la Sf. Nectarie va ajut cu drag si asteptam contul in care toate putem dona pentru Alina.Domnul sa fie alaturi de Irina - Marina si aceasta operatie sa fie pasul spre sanatate pe care sa-l treaca usor.
Multa sanatate tuturor care se lupta pentru ea.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
Livsy spune:
Fete dragi, aveti un nou capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139702
Doamne ajuta!