Timisoara Impreuna(154) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
fetelor va
mie-mi merge ori net-ul ori dc-ul tare greu ca nu prea reusesc sa intru pe-aici
sper ca sunteti bine toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
danitin spune:

muuulti si la toata lumea. Io's in continuare in butoi, pb de sanatate naspa rau si pb la serviciu cat muntele. Deci, plutesc in butoiul meu
si astept cumintzica sa se descracaneze stelele. Da' va iubesc.... 
In rest, viva
Mihi spune:
Neatza...duamnelor
...nu va dau nic ...astept sa sara Dorisache cu potol si beutura...ca are de sarbatorit una bucata jumatate...si mie imi chioraie matele ca tre sa ma duc sa fac triplu test...La multi ani Radule!..sa-ti ddea Domnul multa sanatate...sa fi fericit alaturi de scumpele tale
va tzuc
...ma duc sa ma imbrac pe mine si pe prichi...si apoi sa-mi dau singele la vampirii de bioclinica...nu as face testu asta...ca numa agita oamenii...da vreu sa fiu pacienta cuminte...
mihi13
dani nu ma luasi in seama cu intrebarea me![]()
Doris-Alina spune:
Neatza...
Gata cafelutza...

pentru voi si musafiri...![]()
Azi dau si o felie de tort virtual...si suc,
si bere,
si ce vreti voi...
Sa-mi traiasca sotul!
Si sa ramana mereu la fel de bun si cuminte...![]()
Mihi, merci mult de urari...
Revin io azi...
O zi excelenta!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
andanii spune:
Doris La multi ani ! sotiorului .... multa sanatate si mult noroc alaturi de fetele tale minunate 

aida cu sufletul langa sufletul tau 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
geta_florina spune:
buna dimineata
LA MULTI ANI RADU! 
Doris sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti fericiti toata viata!
te simti mai bine?
Maria multumesc pt aprecieri, intr-adevar a fost f frumos. sper ca si la tine e totul ok. 
Aidutza
sunt aici daca vreodata ai nevoie de mine .. stiu ca ai tu multe prietene in jurul tau, dar totusi daca vreodata ... sunt aici 
fetele eu va las ca am de lucru pana peste cap ... casiera noastra e in concediu, iar eu ... ia ghiciti... ii tin locul ... asa a hotarat seful ...
bye-bye, o zi faina sa aveti
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
aidaciolac spune:

Radu multa sanatate si tot ce iti doresti de sa se implineasca 

... beeeey dorisescu o pizza ceva ca ma lesina la ranza ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
geta_florina spune:
mey, dar ce se intampla cu voi? unde ati disparut toate?
am aparut eu si-ati disparut voi? hmm ...
Dana sanatate multa. 
Andanii am uitat sa-ti spun ca ieri eram pe mess cand ai zis tu, eu nici nu am adresa ta.
iti trimit pe pm nr meu de tel si daca mai ai vreo intrebare ma poti suna. 
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geta_florina mey, dar ce se intampla cu voi? unde ati disparut toate? am aparut eu si-ati disparut voi? hmm ... Dana sanatate multa. ![]() Andanii am uitat sa-ti spun ca ieri eram pe mess cand ai zis tu, eu nici nu am adresa ta. iti trimit pe pm nr meu de tel si daca mai ai vreo intrebare ma poti suna. ![]() Geta, mami de Alex www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici "Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste" poze |
geta ti-am trimis io PM

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
danitin spune:
Salutare! In la lucru' si-mi pica ochii in gura de somn .....
Dorisake, sa-ti traiasca jumatatea multi ani fericiti si plini de iubire !
Mihi, sorry draga, is cam bulversata si mi se mica neuronii cu incetinitoru ... referitor la intrebare, nu stiu de produsul asta, dar daca e ceea ce cred eu nu m-a tentat sa incerc ca-s si foarte scumpe si am vazut ca medicii nu prea le recomanda, cica ar putea avea tot felul de efecte secundare. In plus as zice clar NU in perioada sarcinii, nu fa experimente de genul asta ... daca tot te-ar pasiona vreo purificare a organismului mergi mai bine pe lichide multe, fructe, legume, dar stiu ca tu oricum eviti alimentele "poluante". Daca as reusi sa ma tin de regimul prescris nici eu nu as avea probleme asa de mari, dar ... din cauza de program greu si stress mult, uit uneori de el si de aici probleme.
Dragelor, multzam mult de urari de sanatate, chiar e nevoie mare ....
In rest, spiridusul e ok, dar de la siropul pe care il ia are o energie de zici ca functioneaza ca in reclama aia de la baterii. Toate ar fi bune si frumoase la noi daca nu ar fi problemele astea sacaitoare cu sanatatea, imi mananca energia si ma termina nervos.