Cum ati proceda?
Astazi am fost pusa in situatia de a da un sfat. Sincer pe mine m-a depasit problema si am ramas . Asa ca apelez la voi si la sfaturile voastre.
Ce ati simti si cum ati proceda daca ati afla ca la petrecerea burlacilor, cu o saptamana inainte de nunta, viitorul sot v-a inselat, in conditiile in care el ajunge dimineata acasa destul de si va povesteste cu nonsalanta ca v-a inselat cu tipa care era adusa pt. a anima petrecerea, facand in fata tuturor celor invitati?
Multumesc!
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Ma gandeam ce-o sa iasa iar la un subiect din acesta.
Stii ce nu inteleg eu? Daca fac, de ce simt nevoia sa se "spovedeasca"?
Pai ce sfat sa-i dai? Cui? Ei? Sa faca asa cum simte. Doar nu anuleaza nunta pt o ultima escapada. Dar daca nu ar putea trai cu acest lucru, mai bine sa amane sau sa anuleze nunta. Cum simte ca poate merge mai departe.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
XIO spune:
Pai aici fiecare spune ce ar face in situatia aia.
Sau ce nu ar face...eu spre exemplu nu as mai face nunta.
Chiar nu m-ar interesa ca a fost beat sau ca n-a stiut ce face.
Ca daca e sa iertam chestiile astea , pai hai sa nu stiu nici eu ce fac 2 nopti pe saptamana si sa vedem ce iese
In fine , daca ar fi o prietena nu m-as hazarda sa-i dau sfatul asta ca nu as vrea sa o am dupa aia pe constiinta.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
b.aly spune:
Chiar daca nu se "spovedea " el, cu siguranta se gaseau destui "binevoitori" care sa povesteasca.
buli spune:
chiar nu stiu de ce ai pus "binevoitor" in ghilimele.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Mindy spune:
ce i-as spune prietenei tale? 'asta e doar inceputul!'
parca vad ca el vine cu scuze de genul: vai draga dar ce era sa fac, doar au adus animatoarea pt mine, totul a fost o distractie inofensiva, ei m-au atzatat.... eram si pilit, cum era sa ma fac de rusine in fata prietenilor?!.. trebuia sa le arat ca sunt barbat bla bla
totusi ce rol au petrecerile astea a burlacilor? :)
larissa_79 spune:
Sa multumeasca prietena ta Bunului Dumnezeu ca i l-a descoperit asa cum e inainte de nunta si nu dupa! Sa anuleze nunta! Clar! Pai ori e nunta ori e bal mascat?! Asta e bataie de joc pe fata, nu pe ascuns!
Eu as anula nunta si punct. Si da as da acest sfat daca o prietena mi l-ar cere, fara sa ma eschivez! Chiar daca pare dureros nu este. Dureroasa este fapta lui nu sfatul pe care i l-ai da tu!
Si na... fapta asta da pe fata un mare "caracter". Mai bine te lipsesti de un asa om decat sa il lipesti pe viata de sufletul tau!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
StMihaela spune:
larissa_79, Mindy, buli, XIO au dreptate.
O ultima escapada? Daca o accepta va fi prima (declarata) dintr-un sir de altele ce vor urma.
Ca daca e "proasta" si iarta, el e "barbat", ce naiba.
b.aly spune:
Chiar nu ii consider binevoitori (in adevaratul sens al cuvantului), pe x si y, care vin cu o gura pana la urechi sa-ti spuna ce a facut barbata-tu si poate sa-ti mai dea si cateva detalii picante .
Eu, sincer, a-si prefera sa aud din gura lui, decat sa fiu luata prin surprindere de altii .
Dar dupa momentul lui de sinceritate cred ca.
b.aly spune:
Si cred ca nu e prima data cand se intampla asta. E prima data cand afla ea. E imposibil de crezut ca tu barbat "fidel" intr-o relatie de 4 ani, sa nu-ti poti tine slitul inchis la cateva zile de , la propria-ti petrecere.