Livrare gratuita la domiciliu

Livrare gratuita la domiciliu | Autor: cristina_p

Link direct la acest mesaj

Ieri am cumparat o masina de spalat de la un celebru lant de magazine (nu stiu daca e voie sa ii dau numele), azi urmand sa ne-o livreze acasa gratuit.
Toate bune si frumoase, vin 2 baieti cu masina, suna la interfon, le deschid. Sotul nu era acasa.
Astept vreo 5 minute, cobor sa vad de ce nu urca. Le-a luat 5 min sa o dea jos din furgoneta. Bun, le zic ca e la etajul 3. Unul dintre ei incepe sa scoata fum pe nari. Ar trebui sa ma simt vinovata ca nu e la parter? Sau sa le zic sa o lase in fata blocului si sa o urc eu singura???
Pe scari au avut grija sa o loveasca de o treapta, unul din ei a scapat-o. M-am uitat, nu se vede nici o urma.
Ajung in sfarsit la etajul 3, intra cu ea in hol. Fiind o amarata de garsoniera, holul are 1 metru patrat. II rog sa o puna in baie (baia fiind exact in fata usii de la intrare), deoarece daca o lasau in hol nu mai puteam inchide usa. La care unul din ei, gafaind, zice cu voce tare: "Doamne, ce pretentii..."
Pai cum adica??? Ei nu pentru asta sunt platiti?
Sau trebuia sa mi-o lase in holul de la intrare si sa stau cu usa de la casa deschisa pana vine sotul acasa? E grea ca naiba, eu nu o pot lua singura pe sus.
Sunt atat de indignata de asemenea comportament. Tremur toata de nervi. Cand vine sotul acasa mergem la magazin si facem reclamatie. Pai cum adica "Doamne, ce pretentii"
Probabil asteptau si ciubuc...

www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 10 luni

Don't cry because it's over; smile because it happened!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Buna
Scuza-ma ca intervin, dar as putea sa-ti dau niste lamuriri. Eu lucrez tot intr-un magazin asemenator (adica dintr-un lant cunoscut), facem livrari gratuite la domiciliu, dar asta inseamna ca iti aducem marfa pana in fata blocului/casei, de unde te descurci, ei nu sunt platiti sa ti-o duca pana in casa. Daca, in schimb, le dai ceva in plus, nu cred ca te vor refuza. Asa ca... nu ai de ce sa fi revoltata, daca in atributiunile lor nu intra acest serviciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Si eu tot asa stiam, ca ti-o aduc pana la domiciliu, nu pana in domiciliu, cu atat mai mult sa ti-o bage si in casa, in locul dorit de tine. Stiu, nu e tocmai ok sa trebuiasca sa dai bani baietilor pt a ti-o urca pana sus, dar daca nu intra in atributile lor, nu sunt obligati sa faca asta. Banuiesc ca baietii s-or fi asteptat la vreo "recompensa" pt efortul lor, cand colo, nimic. Nu cred ca rezolvi ceva cu reclamatia... Pana la urma masina iti este urcata in casa, si este amplasata in baie, restul, ce mai conteaza? Asta e, bucura-te de masina de spalat, si lasa nervii deoparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Pai scuza-ma Natalia, dar eu prin domiciliu inteleg la mine in apartament,nu in fata casei\blocului,caci nu acolo locuiesc.Ma insel? De ce nu spuneti ca faceti livrari gratuite pana in fata casei/blocului, sa inteleaga tot omul.... Asa ca eu zic ca are de ce sa fie revoltata Cristina.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Bursicutza-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Te cred ca esti indignata, dar ei intr-adevar nu sunt platiti sa care echipamentul respectiv pe scari pana in apartamentul tau.
Dar avand in vedere ca erai singura acasa eu cred ca puteai sa o rezolvi cu vorba buna, fara sa se supere nimeni.
Adica s-ar fi simtit probabil mai bine daca ii rugai frumos sa o care si sa le explici ca nu e sotul tau acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaN

Pai scuza-ma Natalia, dar eu prin domiciliu inteleg la mine in apartament,nu in fata casei\blocului,caci nu acolo locuiesc.Ma insel? De ce nu spuneti ca faceti livrari gratuite pana in fata casei/blocului, sa inteleaga tot omul.... Asa ca eu zic ca are de ce sa fie revoltata Cristina.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Bursicutza-3 oct'05

Noi inmanam clientului si o hartie in care se specifica exact ce inseamna transportul la domiciliu. Iar, pe de alta parte, Raluca, nu cred ca ar sta nimeni pe salariile respective daca ar trebui sa care toata ziua, zeci de etaje, obiecte extrem de grele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Adica s-ar fi simtit probabil mai bine daca ii rugai frumos sa o care si sa le explici ca nu e sotul tau acasa.

Exact asta am facut, am coborat in fata blocului si le-am explicat ca sunt singura, ca sotul nu e acasa. Si eu am vorbit frumos cu ei tot timpul.

Iar daca nu sunt obligati sa ti-o aduca pana in casa, de ce nu se spune clar acest lucru in magazin? Eu prin livrare gratuita la domiciliu inteleg ca mi-o aduc pana la mine acasa, nu pana afara in strada. In iarna am cumparat o combina frigorifica de la un alt lant de magazine, iar angajatii care au livrat-o ne-au urcat-o fara probleme in apartament; atunci sotul era acasa, nici nu l-au lasat sa ii ajute, au zis ca asta e treaba lor. Si au asteptat pana am scos ambalajele, sa vedem daca e ok.

www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Citat:
citat din mesajul lui RalucaN

Noi inmanam clientului si o hartie in care se specifica exact ce inseamna transportul la domiciliu. Iar, pe de alta parte, Raluca, nu cred ca ar sta nimeni pe salariile respective daca ar trebui sa care toata ziua, zeci de etaje, obiecte extrem de grele...

Daca faceti asta,atunci e ok,nu am ce comenta.Dar oare toti fac asta? Iar faza cu salariile, din pacate e valabila in multe alte domenii in care oamenii chiar presteaza munci grele pe bani extrem de putini. Dar deja e o alta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Noi inmanam clientului si o hartie in care se specifica exact ce inseamna transportul la domiciliu.

Imi pare rau, dar nici nu am primit o asemenea hartie, nici nu am vazut sa scrie undeva, si nici nu ni s-a spus verbal. Si crede-ma ca m-am uitat bine.

Si daca chiar nu intra asta in atributiile lor, cred ca trebuia sa mi-o spuna intr-un mod civilizat, ii intelegeam. Dar nici sa-mi arunce in fata "Doamne, ce pretentii...". Eu nu i-am jignit. Ei de ce nu puteau sa imi spuna frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Asta cu livrarea difera de la magazin la magazin.

De obicei ´´livrare gratuita´´ inseamna ca ti-o aduc in fata blocului. Pentru ca, nu toti clientii au masina la dispozitie pentru a cara un frigider. Deci ei practic ti-l transporta...la adresa pe care le-o dai.

Insa, cum spunem, in functie de companie, exista si livrarea IN CASA, adica ti-o aduc exact unde ai nevoie de ea. Cand va mai cumparati astfel de obiecte, intrebati exact ce inseamna acea livrare.

Eu intotdeaua cand am avut nevoie, am dat 10-20 de lei baietilor de la livrari.L-au manevrat cu mai multa grija(frigider), l-au pus in bucatarie si au aruncat si ambalajul. Repet, pentru 20 de lei nu stau sa-mi fac nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_p

atunci sotul era acasa, nici nu l-au lasat sa ii ajute, au zis ca asta e treaba lor. Si au asteptat pana am scos ambalajele, sa vedem daca e ok.

Pai si atunci asteptara oamenii o atentie, dar nu te-ai prins. Probabil ti s-a dus vorba ca nu dai nimic, de asta nu prea aveau chef de amabilitati

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput