Vitamine Romanesti in Germania (31)
Raspunsuri - Pagina 8
noiembrie spune:
Halloooooooooooooooooo!, v-ati dus toate la somn!
Acum , cind vroiam si eu sa beau o bere c u cineva ....dar vad ca nu se ofera nimeni!
.Dar eu tot o beau , si inchin si in cinstea voastra a tuturor , sa fiti sanatoase , implinite si iubite !
Am muncit astazi de nu am avut aer...dar nu va detailez ca sint lucruri comune , fiecare dintre voi le faceti ....dar am mers cu piciul meu , la strand ....ooooo ce nebunie ....!
Am avut si musafiri , piciul a cazut lat , iar acum dupa ce am facut luna bucataria , am venit sa vad , ce si cum , pe aici ...insa slaba miscarea . vad ca v-a gonit caldura !
Clau , pentru Urs , nimic deosebit .A mincat ce a mincat toata lumea (musafirii!)snitele , cartofi , salata greceasca . , praji cu visine .
Va doresc o noapte racoroasa ,
si linistita !
i_ulia spune:
codruta, eu beau cu tine o bere
eu beau de-asta
hai noroc
!
merg curand la nani, ca aproape am terminat. noapte buna, vitamine!
claudia74 spune:
Bravos Codruta that's the girl asa te vreau,wow praji cu visine,lecker, bai io nu cred ca ajung in deutschlandul asta la strand, dar la tm bag zilnic 
Haideti la cafea :

Iulia ce e leckereien faci
,da o weize nu bagi :)))
Ioana cum ati petrecut ieri?
Corina cum te simti?
Ioaaannnnnnnnnn ai ajuns de la turcaleti?
Ceska draga vb pe mess
.
Adina alles klar,Miki cand fras iti pui netu ala.
30 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
puiul11 spune:
Neata si de la noi
De petrecut ieri nu prea caci nu era si tati acasa, o vom tine duminica cu prietenii.
O zi frumosa

Yasmine spune:
Neata.
Azi m-am intins pe burta, in fata gradinitei, cit am fost de lunga, habar n-am de ce, nu m-am impiedicat, m-am trezit pur si simplu pe jos.
Sper sa fie totul ok cu asta micu.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
claudia74 spune:

ATENTIUNE ATENTIUNE, astazi 1 iulie, sasu lui Adina serbeaza zii de nastere cu sampanie si piscoturi ![]()
![]()
![]()

LA MULTI ANI TIBI ,sot de Adina, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa ai grija de fetele tale drafgi 

30 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
ptr sasii si svabii nostrii ![]()
![]()
:
30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
m0oniik spune:
Buna
Am sosit si noi , insfarsit am si eu un pic de timp
.
In primul rand 
LA MULTI ANI sotului Adinei 
.
Acuma despre noi : - suntem bine , bb are deja 3 kg , manca - doarme nu am probleme cu el , cate-odata are dureri de burtica dar in rest este OK , mama e aici , fiecare zi numai musafiri ceea ce ma streseaza deja dar nah asta e .
Voi cum sunteti ? , sper ca sunteti bine si sanatosi , de citit nu o sa am timp sa citesc cap 25-31 dar de azi o sa intru cate un pic .
Va doresc o zi frumoasa .

Monik 35+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
trischa spune:
Salutare tuturor!
Sasul va multumeste de urari si da de baut.asa zice el...acum asteptam urmarea

Monik,bine ai revenit!!Vrem pozeeee!!!!