Aradence DC...! (123 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina.a pana la urma ce interventie ai suferit daca cezariana si avortul spontan nu au fost optiuni?Scuze ca tot intreb,dar tu m-ai incurajat.Cum mai esti cu barbia?Elisa ce mai zice?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare!
Aseara am ajuns acasa. A fost super concediul, dar obositor drumul. ma duc sa citesc ce s-a mai intamplat cat am lipsit, ca nu v-am citit deloc in perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Si noi am fost plecati cateva zile....am fost la Tg. Mures, la Praid, la Cluj....a fost fain.
De maine la munca din nou....mi-era dor!

Pupici!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Am pus si niste poze aici din plimbarea noastra.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
CARMEN aoleu ce-i pe capul vostru,vine una dupa alta
Gabi,Ioana bine v-ati intors!
Nico asta e cu masina,se repara.
ADA,CLAU hai ca voi sunteti pe baricade p-aci ...

Io stau cat de cat cuminte,adica p-acasa.Si iau no-spa.Dar in pat nu pot sta,ca ma dor toate alea in plus am de lucru la acte inca.Si nici nu mi-a zis doctorul dealtfel.

MONI 34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Bine v-ati intors p-acasa Gabi si Ioana. Imediat ma uit la poze.
Moni, stai cuminte draga! Iti aducem niste filme de vizionat?
Alina a .
Carmen, va trainingaresc pruncii de numa'! Puteti sa munciti la al treilea ca sunt experti in bolile copilariei.
Io cu Clau suntem pe baricade si pe forum si in real live.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioana, frumoase poze. Foarte faini pruncii. Ce faceti cu ei cat e inchisa gradi?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Of Alina.a imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Dumnezeu sa te intareasca si sa iti aline durerea. Am plans cand am citit mesajele tale si ale Flaviei.
Flavia, o imbratisare mare si din partea mea.Imi pare nespus se rau ca ai ramas fara job.
La multi ani Moni. Mai strange putin din craci sa mai stea cuminte Tudorel.
La multi ani Alex!
Am vazut si poze , multe si frumoase.
Eu inca nu am apucat sa descarc poze.
Concediu placut Alina si Miha. Cu Miha am vorbit la telefon. A zis ca e tare faina vila unde stau. E si loc de joaca pentru copii.
Ada felicitari pentru job.
Dsca mi-a scapat ceva sau cineva, revin...

Mergi la inceput

Ada voi sta eu cu pruncii cat e inchisa gradi ca din 29 luna asta am concediu pana prin 18 august.

Clau tu cum esti?Ce mai faci?

Gabi vrem poze!

Moni zi-i la bebe sa stea cuminte la caldurica ca nu e vremea inca sa iasa afara....

Flavia!

Alina.a cum mai esti? Cum te simti?(fizic esti ok acum?

pe toate...nominalizate au ba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ada tare frumosi sunt copiii tai!
moni eu zic sa stai cuminte in pat ca tare bine i-ar mai prinde 2-3 saptamani in burtica...
flavia eu am reusit sa dorm ultimele 2 zile cu sedatif pc e un produs homeopat mi l-a recomandat sotul unei colege de lucru,e psihiatru.am incercat si cu capsule de valeriana dar degeaba...multa sanatate si poate reusesc sa te prind am incercat de 2 ori dar ai avut telefonul inchis.
niko imi pare rau de patania cu masina...
carmen sti tu ghicitoarea aia,manastire intr-un picior ghici ciuperca ce e...am facut chiuretaj...la noi dupa 14-15 saptamani te pun la celelalte doua,si daca iti fac cu riscuri si amenintari,in fine scuza-ma dar nu mai vreau sa-mi aduc aminte.dar pt ca simt multa curiozitate in aer...copilasul meu nu a avut perete abdominal,adica omfalocel incompatibil cu viatza,au inceput sa apara diferente in dezvoltarea membrelor inferioare cu cele superioare si a celor doua diametre ale capului,tabloul pledeaza pt o trisomie,voi afla saptamana viitoare cand primesc rezultatul de la analiza genetica,dar probabil sdr edwards...imi e foarte greu sa povestesc dintr-un singur motiv revad in fata ochilor zecile de ecografii si pe el acolo la mine in burtica,miscandu-se asa stangaci...si doare al dracului de tare.
gabi sa va fie de bine concediul.
ioana ce mari sunt baietii!multumesc de intrebare,fizic mai bine barbia se inchide incet incet,greu e cu demonii mei ,ieri mi s-au umplut sanii de lapte,azi parca-i mai bine....deastea...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput