oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

tveety - prima clinica ar fi bioclinica?
tannoo - bericica la diagnosticul asta e raul cel mai mic in comparatie cu cico (daca cico bate spre cola/pepsi ...) daca da spre suc natural de fructe...apai are cico castig de cauza!
Evanescence - al doilea link nu merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui evanescence

Atentie la BERE !!!

Berea contine Fitohormoni din Hamei mai exact ESTROGEN care este total contraindicat barbatiilor in general nu numai celor cu spermograme proaste...este ca si cum femeile ar lua Testosteron Va inchipuiti ca ne-ar creste si barba

Mai bine si chiar indicat este sa bea un pahar de vin rosu de calitate care contine printre altele antioxidanti naturali din struguri care actioneaza ca si VIT.C asupra ...si in plus imbunatateste circulatia in zona cea mai importanta si face si pofta de ...deci eu va sfatuiesc STOP la BERE

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

vaiiiiii....ma ia groaza....al meu altceva nu bea...si i-a mai zis si doc ca poate sa bea bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Alla - da

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

tveety - prima clinica ar fi bioclinica?
tannoo - bericica la diagnosticul asta e raul cel mai mic in comparatie cu cico (daca cico bate spre cola/pepsi ...) daca da spre suc natural de fructe...apai are cico castig de cauza!
Evanescence - al doilea link nu merge...

cico e ceva natural, cu pulpa de fructe
nu cu acid; nu e indicat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

Citat:
citat din mesajul lui evanescence

Atentie la BERE !!!

Berea contine Fitohormoni din Hamei mai exact ESTROGEN care este total contraindicat barbatiilor in general nu numai celor cu spermograme proaste...este ca si cum femeile ar lua Testosteron Va inchipuiti ca ne-ar creste si barba

Mai bine si chiar indicat este sa bea un pahar de vin rosu de calitate care contine printre altele antioxidanti naturali din struguri care actioneaza ca si VIT.C asupra ...si in plus imbunatateste circulatia in zona cea mai importanta si face si pofta de ...deci eu va sfatuiesc STOP la BERE

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

vaiiiiii....ma ia groaza....al meu altceva nu bea...si i-a mai zis si doc ca poate sa bea bere

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

trece-l pe sucuri naturale; fa-i o limonada pentru inceput; cu miere e foarte buna ; stii sa faci, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tveety

Alla - da

noi pe toate le-am facut la bioclinica. plus cea facuta la IA in Cluj - asemanatoare ca rezultate cu cele facute la bioclinica
si nu cred ca dau rezultatele in functie de precedentele facute la ei.
e adevarat ca nu diferentiaza pe A, B, C D, dar eu zic ca exprimarea lor e clara: mobilitate la 1 ora % din care % in mobilitate normal progresiva si mobilitate la 4 ore % din care % in mobilitate normal progresiva
plus ca dau detalii si la aglutinare si la spermocitograma, la tipurile de anomalii

noi alt laborator nu cred ca avem prin oras si la Kaali nu stramba din nas cand duci rezultate de la bioclinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Alla nu am scris intentionat numele clinicii pentru ca mi-e greu sa cred. Vroiam sa repetem analiza acolod de aceea a venit in vorba la dna dr. Cu interpretarea analizelor chiar am fost multumita si eu am pe verso detaliat a,b,c, si d. Cineva mi-a mai spuc ca dau rezultate eronate poate sunt doar vorbe dar poate e ceva. Si sa nu uiti ca este vb de alt oras, alte asistente, medici, etc. Nici de Synevo nu sunt multumita, ei chiar nu dau amanunte. La un final trebuie sa ai incredere in cineva si se mergi pe acel drum pana nu ai experiente proprii. Eu m-am decis sa am incredere in medicul nostru. De aceea vreu o analiza facuta de laboratorul de la Kaali, chiar si dr au incredere mai mare in laboratoarele lor.

Voi ati inceput ceval la Kaali.

Mergi la inceput

fetelor, va invit la un capitol noi, aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142573

Mergi la inceput