oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

vulturas, tveety, luati-va sotii la plimbare, mers pe jos cat mai mult; e foarte indicat in cazurile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tveety

Vulturasi nici al meu nu are probleme, nu se poate discuta pe subiect despre asta cu el. Dar vrea bb si de aceea a aceptat consultatia la Szeged. Dar e mult mai atenta cu mine si mai dragastos. Poate accepta mai usor si "scaparile" mele de isterie

Daca e sofer precis ca-i afecteaza si sofatul rezultatele. Testiculele ar trebui tinut la temperatura corpului. De aceea nu este indicat sa poarta pantaloni stramti, sa faca bai in vana, sa stea in apa termala cu temperatura ridicata.

stiu ca nu e bine...dar chiar nu are ce sa faca....acum s-a schimbat vremea si nu o sa mai aiba prb asta...oricum pantaloni nu sunt stramti, poarta numai boxeri, face numai dus si dus rece la bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

tanno nu vrei sa il iei si pe al meu la o bere sa vada ce inseamna sa te zbati si sa accepti un diagnostic dar in acelasi timp sa si lupti pt a imbunatati lucrurile?

tvety cand vad ce scrii ma vad pe mine si pe al meu

vulturico, berea nu prea e buna la diagnosticul asta ... mai bine la un cico ...

la un cico...dar sa stii ca a intrebat doc daca poate sa mai bea si el cate o bere...si a zis ca da...ca mai rau i-ar face taria si vinul decat o bere ocazional

Mergi la inceput

Citat:

vulturas, tveety, luati-va sotii la plimbare, mers pe jos cat mai mult; e foarte indicat in cazurile astea

al meu e in stare sa se duca cu masina si la baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Citat:

Citat:

al meu e in stare sa se duca cu masina si la baie

Al meu este la fel fara masina nu se poate deplasa. Desi nu este sofer totusi jobul lui necesita sa conduca iar pentru el distranta nu exita. Face 600 km fara sa-i pasa, doar sa dorme nopatea langa mine Daca e plecat si considera ca nu este prea obosit nu doarme pe drum ci vine acasa la mine. Eventual dorame in masina 5 minute apoi conduce iar. Asta e o pasiune a lui. Ii e frica da avion. Avea de lucru in Rep. Modova abia l-am convins sa mearga cu avionul si nu cu masina in timp de iarna.

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

vulturas deabia ieri am aflat si vrem s-o mai repetam o data,am grasit nu la dr matei am facut spermograma si la anca moisa de la giulesti.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

tanno nu vrei sa il iei si pe al meu la o bere sa vada ce inseamna sa te zbati si sa accepti un diagnostic dar in acelasi timp sa si lupti pt a imbunatati lucrurile?

tvety cand vad ce scrii ma vad pe mine si pe al meu

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

vulturico, berea nu prea e buna la diagnosticul asta ... mai bine la un cico ...

la un cico...dar sa stii ca a intrebat doc daca poate sa mai bea si el cate o bere...si a zis ca da...ca mai rau i-ar face taria si vinul decat o bere ocazional

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

eu, inainte de tratament, consumam alcool ocazional; si atunci vin, in general; acum nu se pune problema de alcool, poate 1-2 beri cu nu stiu ce ocazie; am alte prioritati ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabrinela

vulturas deabia ieri am aflat si vrem s-o mai repetam o data,am grasit nu la dr matei am facut spermograma si la anca moisa de la giulesti.

maria

ne-am dat seama ca nu vb de dr. matei, caci nu lucreaza la giulesti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Citat:
eu, inainte de tratament, consumam alcool ocazional; si atunci vin, in general; acum nu se pune problema de alcool, poate 1-2 beri cu nu stiu ce ocazie; am alte prioritati ...

Felicitari!!!!!!! al meu de la primul rezultat a inceput sa bea. Cum a ajuns cu rezultatul a baut 2 pahare de whisky. Iar de o vreme bea 1 doza de bere in fiecare seara. . Pe vremuri doar le chef a baut 1-2 beri, sau cu mine din cand in cand 1 sticla de vin. I-am spus ca nu-mi place ca bea, dar nu-i pasa, iar daca el nu vrea eu nu vreau sa ma cert cu el.

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabrinela

maria

si noi tot la Moisa mergem

Mergi la inceput