oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

vulturico, n-am stiut ca n-ai voie la atatea stimulari; poti face ceva si pe un ciclu nestimulat, ti-am scris si la oligospermie; cum stai cu foliculii ? ce dimensiune ? ovulezi natural, nu ?

tveety, nu-mi place ca generalizezi chestia cu incapatanarea barbatilor; daca sotul tau tace, ajuta-l sa depaseasca mom. astea, ca, iti dai seama ca nu ii este usor, nu ? iar tacerea nu are ce cauta aici ... viciile ar trebui eliminate; iar fluctuatiile de numar pot fi influentate de refacerea spermatogenezei; e bine ca a crescut procentul la mobilitate; numarul nu a scazut de la vitamine.

da ovulez natural...dar cine vrea sa imi faca mie FIV pe ciclu natural? fara stimulare? nici nu stiu daca se merita sa incerc chiar daca vrea vreun doc...se reduc sansele considerabil doar cu un singur ovul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Vulturasi cred ca nici un medic nu va face FIV fara stimulare. Un IA da daca gasesti un medic de incredere si cu suflet bun, el te va ajuta.

Tanno nu vreau sa generalizez, dar ff multi barbati devin caposi la acest subiect. Incerc sa am rabdare, dar sunt la terminate. Din februarie astept sa realizeze ce s-a intamplat si sa mergem mai departe. Fiecare pas se face dupa ce eu incep sa plang ca nu mai pot. Avem programara pt FIV la Szeged in octombrie. El nu vrea sa asculte ce citesc pe forumuri, doar cea ce spun medicii asa ca se enerveaza si cand ii spun cat va costa toate interventia ca cica n-am de unde sa stiu . Ce bine ar fi daca ar mai increzator si in altii cum esti tu. Poate cu ceva vitamine ne-am incadra si la IA, dar el nu se duce inapoi la medici pt consultare. Eu daca-i recomand vitamine nu le ea, ca nu e pescris de medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

vulturas, ai un cardiolog care te supravegheaza ? l-ai intrebat ce riscuri sunt in urma atator stimulari ? ca eu nu prea am ideea ce urmari ar putea exista ... intr-adevar, pe ciclu natural, sansele sunt mai mici

tveety, am impresia ca prin plansul tau, mai rau ii accentuezi starea de stress; costurile sunt peste 3.000 euro, asta stie oricine ...
ai putea incerca mai mult sa il convingi ca niste vitamine nu fac rau deloc organismului; incearca cu forever multimaca, polen ( este ff bun ptr diagnosticul asta ) si laptisor de matca; sunt chestii naturiste si nu deregleaza nimic; si transmite-i o stare de incredere, nu il acuza; pana la urma, asta e infertilitate cuplu, nu numai a lui; asta tre' sa intelegi si tu ...

Mergi la inceput

tveety stiu ca nu o sa vrea nimeni...sau chiar daca vrea sunt sanse mici...si ajung la cealalta prb. bani arunci pe geam

tanno cardiologul oricum si-a dat acordul cu jumate de gura sa raman gravida natural...cred ca daca ma aude si de stimulare nu ma mai primeste la el

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

tveety stiu ca nu o sa vrea nimeni...sau chiar daca vrea sunt sanse mici...si ajung la cealalta prb. bani arunci pe geam

tanno cardiologul oricum si-a dat acordul cu jumate de gura sa raman gravida natural...cred ca daca ma aude si de stimulare nu ma mai primeste la el

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

adica, vulturico, si pe cale naturala, tu esti supusa la riscuri ? ce, mai exact ? ca nu vreau sa ma gandesc la ce-i mai rau ... si nu inteleg de ce nu se poate ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

adica, vulturico, si pe cale naturala, tu esti supusa la riscuri ? ce, mai exact ? ca nu vreau sa ma gandesc la ce-i mai rau ... si nu inteleg de ce nu se poate ...

am proteza mecanica la inima si iau anticoagulant toata viata...se poate rupe valva aia de la sarcina...creste circulatia, etc.
si oricum daca raman fac clexane 2/zi ca sa nu iau sintrom-da malformatii la fat-, si un risc mare il am la nastere...natural nu am cum, de la efort se poate rupe valva si cezariana, hemoragie

Mergi la inceput

vulturas, si tu ai decis sa faci un bb ? oricum, de la "se poate rupe valva" pana la faptul in sine e o distanta ... dar este si un risc fff mare ... nu ma asteptam sa fie asa grav ... nu stiu ce sa zic, decat sa ai incredere, totul va fi bine, pana la urma ...

Mergi la inceput

Tannoo stim de costuri sper doar sa ne integram in limite mai normale daca la mine este totul ok (adica poate la medicamentem mai economisim, iar drumul nu este lung TM-Szeged cca 130 km si mergem cu masina). Despre vitamine a zis clar NU. Ia branca ursului, adica sustine, ca trebuie sa faca pauza de 10 zile apoi continua. Nu crede in leacuri citite de pe net si in produse naturale. E batut la cap Incerc sa nu-l stresez cat pot dar ma scoate din sarite ca nu face, nu zice nimic. Asteapta consultatia apoi vom vedea ce spune medicul.

Stiu ca este o problema de cuplu, dar vreau sa facem ceva nu sa stam si sa asteptam pana se va intampla o minune. Stiu persoane care cu acest diagnostic au asteptat 3 ani in zadar. Fata a luat costibegyt, i-au facut laparo, HSG si tot nimic. Nu vreau sa astept si eu. I-am spus de fumat, bere, cafea, sport nimic. Tu esti in situatia lui cum ai reusit sa treci peste asta ca el parca nu vrea sa accepte ca are probleme? Poate doar eu nu stiu cum sa ma comport cu el? A-si fi deschisa la orice numai sa avem un bb. Medicul nostru de familie mi-a dat dreptate cand i-am zis ca vreu sa facem FIV. Al meu are organism slab. Anul trecut ea i-a facut vaccin antigirpal si am dus la ea cu gatul rosu si febra, iarna trecuta mi-a facut pneumonie severa. Organismul lui este slab a luat multe vitamine de aceea ele nu-si mai fac efectul, iar stresul este fff mare. Sanse sa renunte la viata stresata sunt mici, aproape nimic asa-i stilul lui de viata se simte bine cand are de rezolvat ceva. Iar nici un medic cu care am vorbit inca nu mi-a zis sa astept ca va fi bine
Astept argumente pro si contra

Vulturasi in situatia in care esti trebuie sa dau dreptate sotului tau. Viata ta sa fie pe primul loc gandestete ca nu este de ajuns sa duci sarcina la capat ci trebuie sa-ti si cresti copilul, doar asta vrei. AIr cu o sarcina poate iti pui viata in pericol. Sa ai incredere in DD El stie daca ti-a pregatit un bb sau nu. Daca da iti va face cadou natural

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

Tannoo am citit si la oligo postarile tale, felicitari ca ne sustii tu ca barbat, caci voi va ganditi altfel ca noi si ne mai poti ajuta sa intelegem pe ai nostrii Vad ca si voi va ganditi la FIV. Eu mai sper ca poate poate si cu un IA scapam (e mai nesigur dar mai ieftin) Tot am zis la al meu sa ia BU si fara cigari + bere poate ne integram la IA, dar el credea ca face rost de bani. I-am spus ca nu am strans bani suficienti pt FIV si va trebui sa amanam si s-a suparat ca de unde stiu eu cat ne va costa ne va spune medicul pana atunci sa nu-i spun de pret. Tot dincolo am citit de la voi ca 10 mil/ml tratat este cu sansa de reusite la IA. Daca-i spune medicul asa ceva poate mai ia ceva vitamine, el a avut 15,5 mil/ml, respectiv 11 mil/ml, iar mobilitatea lor in iulie era la limita. Insa pana nu-i va spune si un medic nu ma crede . Pentru el consultatiile la urolog au fost fff injositoare (ceva de genu' mi-a spus) si nu a mai vrut sa aude de ei.

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

tveety, cati ani are sotul tau ?
m-ai intrebat cum am reusit sa trec peste asta ... la mine, problema asta nu este doar a mea, este a noastra; trecem peste, cu sprijin si comunicare;
mare atentie la branca ursului ! stie de efectele secundare, nu ? ( mai ales la oligoastenoteratozoospermie );
am impresia ca ai facut din dorinta de a avea un bb, o mica obsesie ( nu te supara )
am pierdut putin firul ... ce tratament urmeaza sotul acum ?
si, da la o IA, cu o sperma tratata sunt sanse de reusita, insa totul depinde de procentul de la forme normale ... cu cat e mai mare, cu atat mai bine ( si mare inseamna peste 90% forme normale )

vulturico , cum mai esti ?

Mergi la inceput