oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Zuzet, cand se duce sotul la clinica ? programare nu faci, doar sa indeplinesti conditiile de recoltare, 4-5 zile abstinenta; rezultatul, eu l-am luat pe loc, la 30 min dupa proba; sunt doua preturi - pretul standard si un alt pret de VIP in care ai un fotomodel sa te ajute la recoltare ... sssssssttt, nevasta-mea nu stie de varianta 2 ; dar tu, daca vrei sa lase inhibatia la o parte si sa nu se sperie intre acei pereti tapetati cu faianta rosie, alege-i varianta 2 :)))

vulturas, cine ti-a zis ca spermotrendul ar avea efect asupra calitatii ? ai vazut pe prospect, este o completare la tratamentul de specialitate in cazul infertilitatii masculine ...

Mergi la inceput

fetelor, pe unde ati umblat in weekend de nu ati scris nimic ?
de maine, la munca ... o saptamana usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Zuzet, cand se duce sotul la clinica ? programare nu faci, doar sa indeplinesti conditiile de recoltare, 4-5 zile abstinenta; rezultatul, eu l-am luat pe loc, la 30 min dupa proba; sunt doua preturi - pretul standard si un alt pret de VIP in care ai un fotomodel sa te ajute la recoltare ... sssssssttt, nevasta-mea nu stie de varianta 2 ; dar tu, daca vrei sa lase inhibatia la o parte si sa nu se sperie intre acei pereti tapetati cu faianta rosie, alege-i varianta 2 :)))

vulturas, cine ti-a zis ca spermotrendul ar avea efect asupra calitatii ? ai vazut pe prospect, este o completare la tratamentul de specialitate in cazul infertilitatii masculine ...

neata
pai am citit pe un forum...sau chiar pe acest forum...au scris fetele care au luat sotii lor spermotrend ca s-a imbunatatit calitatea gigeilor dar nu si numarul lor

Mergi la inceput

sotul tau a repetat intre lunile de tratament cu spermotrend, spermograma, vulturas ?

Mergi la inceput

Citat:

sotul tau a repetat intre lunile de tratament cu spermotrend, spermograma, vulturas ?

nu a repetat-o...nu avea rost...stii ca spermatogeneza dureaza 3 luni...doc i-a zis in oct sa o repete nu mai devreme ca nu are dc

Mergi la inceput

eram curios daca ar fi fost ceva imbunatatiri de la luna la luna; asa deveneam si mai optimist ...

Mergi la inceput

Citat:

eram curios daca ar fi fost ceva imbunatatiri de la luna la luna; asa deveneam si mai optimist ...

nu te grabi ca fata mare la maritat
un picutz de rabdare...deja rezultatele au inceput sa apara la tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

Citat:

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

da, vulturel, au inceput sa apara ... incet, incet ... insa inca 3 luni de trat, pastile de data asta ... ...
si am mai aflat ca pleca si matei din tara, nu se stie ptr ce perioada ... si eu vreau la inceputul lunii sa repet spermograma ...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

Citat:

da, vulturel, au inceput sa apara ... incet, incet ... insa inca 3 luni de trat, pastile de data asta ... ...
si am mai aflat ca pleca si matei din tara, nu se stie ptr ce perioada ... si eu vreau la inceputul lunii sa repet spermograma ...

ooooof....si nu lasa pe nimeni de incredere in locul ei? sa dea DD sa faca treaba pastilutele

Mergi la inceput

nu stiu nimic pana acum, daca lasa sau nu pe cineva in locul ei; dar ea macar stie despre ce e vb; altul te ia la intrebari de la 0 ... si imi place tare mult sa explic ...
si eu sper sa faca treaba buna pastilutele, si la noi si la voi ... si sa vina un cat mai repede ...

Mergi la inceput