FIV in Ungaria 59

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Liana, si eu ma intrebam ce-o fi cu voi Sper ca sunteti bine! Mai baga si tu un rand cand poti!

Alrak, te cred ca ai emotii! Dar incearca sa gandesti pozitiv si sa-ti tii mintea ocupata! Va fi totul bine! Abia astept beta mare miercuri! Doamne ajuta!

Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

ALRAK ce ma bucur ptr.tine(stii tu de ce te urmaresc fiindca avem acelasi medic),aseara am ajuns acasa si am si deschis PC dupa care saream in sus si nu intelegea sotul ce am, probabil sa gandit ca era bine daca ma prindeau cei de la Socola cand ma plimbam prin Iasi in pijamale. Ma rog sa fie un bebita lipicios si un beta maaare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

denisa220972, multumesc mult pentru gandurile bune. Am citit, intamplator, pe un alt topic, istorioara ta," in pijamale prin Iasi", m-am distrat la culme.
Ce ai facut la Szeged, ce ati stabilit cu dna dr., parca trebuia sa mergi pe 26 iunie , nu ? Cand incepi protocolul pentru FIV ?
Te pup si sa auzim numai de bine.

tuturor si o duminica placuta

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Laura, draga mea, incerc din rasputeri sa gandesc pozitiv, langa mine am o carte "Forta gandirii pozitive" de Norman Vincent Peale, citesc din ea mereu, are un efect benefic asupra mea, dar vin momente, in care parca-mi tremura stomacul de emotii (nu stiu daca ai avut vreodata senzatia asta).
Mai este "putin" pana miercuri. Imi doresc foarte mult o reusita.
Tu cum esti, te simti bine? Sa ai o sarcina usoara.
pentru tine si Nicholas James

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
alkar- iti tin pumnisorii..sa fie BETA MARE!!!

Laura- m-am bucurat enorm ca dr P s-a gandit la IA. Sa cresteti mari si sanatosi!

pogonici- am platit 21.000 ft. In suma aceasta a intrat ecografia si discutia cu dnul dr. suma aceasta am platit-o cu cardulEl mi-a dat si tratament - pt IA. Mi-a spus ca pot sa cumpar medicamentele din clinica, ceea ce am facut - inca 10.600 ft.Tratamentul l-am platit cash(nu se putea plati cu cardul).

despre clinica- am intrat la ora stabilita, nici un minut sa o sescunda mai mult...Aici nota 10...
asistentele- foarte dragute, ne-am inteles in engleza. Nota 10. Tot timpul mi-au zambit si au incercat sa ma fac sa ma simt bine...foarte amabile...
dnul Dr- sunt fff impreionata deoarece are o rabdare si o implicare - m-a lasat muta.....chiar sunt uimita, cate detalii mi-a dat despre fiecare procedura in parte ...ceea ce m-a socat ese ca s-a gandit si la buzunarul meu..mi-a spus ca IA este mai ieftina si ca nu vrea sa facem Vitro care este de 10 ori mai scumpasi ca eu sunt tanara si ca merita incercat...putea sa nu il intereseze si sa imi propuna direct VITRo...toata stima...dupa asta s-a gandit ca pentru procedura IA sa ma gandesc daca nu pot sa o fac in tara deoarece drumul este fff obositor si costisitor...(adevar graieste)...
si-a aratat disponibilitate de a comunica pe email...inca o nota de 10.
Nu prea mai stiu ce sa va zic...

daca aveti intrebari, va rog sa imi spuneti...

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

La Szeged am fost pe 24.06 cred ca ai fost si tu atunci dar nu stiu la ce ora ai avut tu programarea,eu am avut la ora 13 dar am intrat mai tarziu, daca ai realizat o tipa intr-o rochie galbena, dar galbena tare, sa stii ca eu eram aia,inalta si slaba,de sa rugat doctorita de mine "sa ma mai ingras macar 2 kg" pana la procedura de FIV, nu se lipesc kg de mine de nicio culoare.Consultatia a decurs binisor mi-a spus ca am un fibrom mic, am avut rezultatele la TSH marit(greseala de laborator) si a spus sa iau legatura cu un endocrinolog. Am discutat despre tratamentul facut in romania si am stabilit pasi ptr.urmatorul FIV care va fi in august ,asa ca voi sta ca graviduta cu bagajele la usa, la prima picatura fug, sa fiu in a doua zi la Szeget, am de parcurs ceva kilometri (900 dus).
De medic nu am ce sa comentez fiindca nu am inteles nimic din ceea ce spunea,doar ce mi-se traducea si eu dadeam din cap precum catei din spatele de la masini de pe timpul lui nea Nicu.Iar sotul sa indragostit de ochii ei. Mai problematic este cu cazarea in Szeget fiindca nu am gasit nimic,dar sper sa gasesc, daca nu voi sta in Arad la hotel si voi face naveta. Am sa exasperez vamesi.
Acum ma rog sa fie un beta mare la tine

Mergi la inceput

Am gresit am vrut sa-l transmit PM dar la cat sunt de zapacita am incurcat borcanele,i-mi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Speranta ma bucur ca ai avut ocazia sa-l cunosti pe Kovacs si sa ai experienta asta. Ai confirmat ceea ce ziceam mai devreme, ca pentru el nu e o afacere, ci ii pasa ce face. Bravo. Bafta multa si merci de urari!

Alrak, suntem bine, multumim. Sarcina merge bine. Am trecut niste hopuri (mai ales sangerarea puternica de la 15 saptamani) si acum slava Domnului totul e bine! Nicholas e din ce in ce mai activ. Iti doresc si tie si le doresc si celorlalte aspirante sa traiasca sentimentele astea cat mai curand. Doamne ajuta!

Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

denisa intr-adevar si eu am fost la Szeged pe 24 iunie, insa am plecat de acolo pe la 11,30.
Referitor la cazare, vorbeste cu Viki, poate te ajuta ea.
Daca nu, ai pe prima pagina niste date, nr telefon de la pensiuni, poti apela si la Gyongy (ai datele pe prima pagina), stiu ca si la ea te poti caza, este o tipa super din cate spun fetele, eu o stiu numai de la clinica, din vedere, dar cu siguranta gasesti acolo cazare, am mai vazut si indicatoare cu cazare, aproape de clinica.
Este mult mai bine sa stai acolo,in Szeged si mult mai comod, scapi de drumuri iar cazarea, ca pret este cam la fel si in Szeged si in Arad, elimini si costurile cu transportul (sunt 100 Km din Arad in Szeged, la 7-8 drumuri dus intors, se simte) si apoi ai confortul psihic, te trezesti dimineata si mergi la clinica , fara sa mai faci o suta de km "naveta".
Szegedul este un oras frumos, ai ce sa vezi acolo, cat stai.
Mai ai inca timp sa rezolvi acasta problema, daca nu, cand mergeti acolo, sigur gasiti cazare.
si sa fie cu reusita.
Laurapentru tine si Nicholas James, sarcina usoara in continuare.

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

speranta2008, multumesc pentru galerie, sper si eu la un beta mare.
Te felicit inca o data pentru alegerea facuta , te-ai convins singura de serviciile de acolo. DD sa te ajute sa fie cu reusita.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput