Aspirante optimiste >20 ani(411)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Ramona,Sorinake mergem cu optimism mai departe,da?Hai sa speram ca luna care vine e buna si pentru noi si nu ne ramane decat sa gandim pozitiv si sa ne rugam la DD sa ne ajute sa avem si noi bebeiPana la urma prindem si noi o odisee,ce e dupa ea?doar stim sa alergam si sa sarim peste obstacole,nu?
dulci la toate fetele!!!!

Mergi la inceput

Cami antonia,sanatate multa ii doresc din suflet cumnatei tale,Fie ca DD sa-i dea curaj si optimism si sa se gaseasca cati mai multi donatori de sange,si cu siguranta ziua sfanta de luni va constitui pentru cumnata ta un nou inceput in viata!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

neatza fetelor

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Felicitari si de la mine noilor gravidutze floricel si cordelia

si multi -ici pentru viitoarele burtici
sorinake si ramona va rog nu disperati, va veni si randul vostru o sa vedeti

Puiutul nostru
La mami in butica
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Floricel si Cordelia vin si eu sa va felicit pentru sarcina
Happyella cum te simti? Nu vrei asa sa ne povestesti si noua putin ce este cu tine?

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

buna doula
sunt ok ... doar ca ma lupt cu greturile si cu oboseala ... dar pentru bebe suport , el sa fie sanatos
am facut si analizele de trim I si am descoperit un streptococ agalactie grup B in cultura de col... dr mi-a zis ca se trateaza cu antibiotic dar in trim II pt ca nu afecteaza fatul .... daca nu scap de el pana la nastere am inteles ca se pune perfuzie cu antibiotic
in alta ordine de idei eu am grupa OI Rh pozitiv si sotul stie ca are BIII (o sa o faca analiza sa fim siguri) .... ar cam rezulta o incompatibilitate de grupe de sange .... dar se pare ca la prima sarcina nu sunt probleme ... oricum dr mi-a zis ca daca iese asa o sa-mi dea sa fac anticorpi anti B sa fiu mai sigura
pe 8 iulie ma duc sa il vad iar pe BB iar pe 22 sunt programata la morfo-fetala de trim I .... cam atat despre mine
tu ce mai faci cand trebuie sa te testezi?
tare imi doresc sa plecati toate cat mai repede la odisee si sa vorbim despre greturi, ecografii si bebei

Puiutul nostru
La mami in butica
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele, o duminica frumoasa

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata fete frumoase.
buna dimineata ralucule...
buna dimineata bebe mumos de mami raluca...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!!
Raluci,Happymum va cu drag,deasemenea si pe bebeiSe pare ca dimineata e deschisa de mamici care sunt mai active decat noi
Va doresc o duminica frumoasa si linistita!

Mergi la inceput