alternativa la antibiotice in infectiile urinare
sunt insarcinata si m-am trezit cu o pacoste de infectie urinara cu e-coli.Am luat tratament cu zinat dar dupa terminarea tratamentului ,la urocultura,mi-a iesit in continuare infectie.Am mers la medic mi-a prescris amoxiclav dar parea sa aiba oarece retineri si mi-a si spus ca sunt pareri pro si contra administrarii acestui antibiotic in primul trimestru
daca m-ati putea ajuta am 3 intrebari la care as vrea sa aflu si parerile voastre
1 care sunt riscurile pt bb ?
2 stiti ceva despre amoxiclav.V-a fost administrat in primul trimesrtu?
3 eu am inceput deocamdata sa beau ceai de coada calului.Ce alte leacuri babesti mai stiti pt ca macar sa tin in frau infectia pana ajung in trimestrul II?Sau un medic homeopat bun in Iasi?
Mihaela 9+ Daria-Stafania-16.11.2006
Raspunsuri
mandyksch spune:
Bune dezinfectante urinare sunt siropul de afine si tinctura de ienupar.Eu le-am utilizat cu succes pe amandoua, dupa ce tratamentul cu antibiotic nu a avut niciun rezultat pozitiv.
CriPOD spune:
Cura de suc de cranberries (merisor). Succes.
iubu77 spune:
Ceau
eu am avut infectie urinara din a doua luna de sarcina..de fapt sufeream de 10 ani de infectii urinare.. am luat antibiotic din luna a 2..dar nu am scapat asa ca lunar luam portia de antibiotic..9am avut si alte probleme)..dar escheria coli aparea la fiecare urocultura..
Dupa ce am nascut si terminat cu alaptatul..la indicatiei dnei ginecolog Mirela Popa am facut un autovaccin imp acestei infectii si am scapat de acest e Coli.Am facut bebe 2 si nu mi-a mai aparut.
Poate fi periculoasa in 1 trim de sarcina ca poate provoca avort spontan si ar trebui tratata.exista si remedii naturiste dar la mine nu a functionat decat acest autovaccin.
Sanatate si sarcina usoara.
Olina87 spune:
poti incerca urmatorul ceai, pe care mi l-a recomandat un medic si pe care l-am folosit cu succes:
sunatoare
anghinare
rostopasca
coada calului
coada soricelului
cozi de cirese
se pun din fiecare in cantitati egale si se amesteca bine, apoi se ia o lingura cu virf si se face un ceai cit sa iasa o cana cu apa (300 ml), mai concentrat, se fierbe 1 minut, se acopera si se lasa sa se raceasca
are o culoare mai inchisa
se bea cana de ceai pe parcursul zilei, in doze mici, o cana pe zi e suficient
daca te uiti la proprietatile plantelor respective vei vedea ca unele sunt diuretice iar celelalte sunt si antiseptic urinar (rostopasca, anghinarea, de ex), pe linga proprietatile de hepatoprotectoare
eventual cozile de cirese le poti fierbe separat, sunt mai eficiente daca le fierbi 10 minute la foc mic, celelalte plante isi pierd din proprietati (de ex uleiurile volatile) daca le fierbi mai mult
zmotocel spune:
mai bine fara rostopasca daca chiar vrei sa incerci cu ceai. este destul de toxica.
(ex din formula-as)
Precautii in utilizarea rostopascai
Administrata in supradoza (peste patru grame de planta uscata, luata zilnic, de catre un adult de 75 de kilograme) rostopasca provoaca gastroenterita, tuse, probleme de respiratie, spasme digestive. In doze foarte mari, poate da paralizie temporara si tulburari cardiace.
In cazuri rare (pana in anul 2006 fusesera raportate 30 cazuri in toata lumea), care tin de o sensibilitate individuala, rostopasca poate da si tulburari hepatice, mergand pana la hepatita. Aceste probleme au aparut chiar in cazul administrarii in doze normale, motiv pentru care tratamentul cu rostopasca va fi inceput gradat, cu doze mici, si va fi intrerupt imediat ce apar simptome cum ar fi greata, inapetenta, marirea in volum a ficatului, colorarea in rosu a urinei ori ingalbenirea corneei.
Aplicata pe piele, rostopasca (mai ales sucul) poate produce alergie, motiv pentru care, inainte de inceperea tratamentului se va face mai intai un test pe o suprafata mica de tegument si abia apoi se va folosi in cantitate mare.
oana_n spune:
Ca antibiotic natural poti folosi propolisul. Eu il prefer de fiecare data in locul antibioticelor clasice. Poate iti e de folos.
Eu pentru asa ceva folosesc ceai din cozi de cirese. Sfatul asta insa ti l-au dat si fetele. De precizat ca e bine sa bei multe lichide.
Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale
magdalena67 spune:
foarte bune sunt, daca are cine sa ti le pregateasca intr-o farmacie casetele cu albastru de metil, sau daca nu eu am mai pus albastru de metil pe cuburi de zahar. pentru mine a functionat cu succes.
XIO spune:
In sarcina sunt permise penicilinele si cefalosporinele.
Daca ai infectie cu E Coli poti sa incerci Cura de suc de cranberries
Oricum trebuie sa te vada doctorul sau alt doctor.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
scostin80 spune:
Salut,
Sunt mai nou pe-aici. In legatura cu subiectul discutiei,sotia mea a avut probleme in ultimele luni de sarcina cu o infectie urinara cu multe recurente.La analize a iesit E coli. La recomandarea ginecoloagei a luat Uro Vaxom - un imunostimulator pe baza de tulpini inactivate - si recurentele au scazut neasteptat de repede.Am inteles ca tratamentul complet e de 3 luni,am continuat si acum este foarte bine -fara simptome si urocultura sterila.
Sper ca daca-l incercati sa aveti aceleasi rezultate bune!
Sanatate la toata lumea!
danat spune:
Eu te-as sfatuit sa nu te arunci in sarcina pe atitea ceaiuri...sunt plante care nu fac deloc bine unui fat. CIteste, informeaza=te bine inainte de a apela chiar si la acest fel de tratament.
Eu sunt de felul meu adepta tratamentelor naturiste, insa in timpul sarcinii este cu totul altfel!
Sanatate multa, sarcina usoara si sper sa gasesti o modalitate de a scapa de infectia asta nasoala.
Dana mama lu'Radu Stefan
www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a Change
Hobby