A murit Michael Jackson!!!!
Raspunsuri - Pagina 92
tomecica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui indu
Vezi ca "scri" nu exista in limba romana; sa-ti intre in cap ca se scrie mereu cu doi de "i". "Proasta" in schimb e femininul de la prost. |
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
hannen spune:
pleaca
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii si pe internet ... in lumea noastra :) MJ este cea mai po****ra persoana - intr-o saptamana de ajuns de la 80.000 fani la peste 7 milioane. Incredibil. |
Asta pe facebook, un site din alte cateva bilioane.
Numai ln concertul din 96 de la Buc, au fost ~ 80mii de oameni... Michael are milioane si milioane de fani.. in intreaga lume...
motanik spune:
http://d.yimg.com/i/ng/ne/ap/20090707/20/4257254434-paris-jackson-prince-michael-jackson-prince-michael-jackson-ii-stage.jpg
O poza cu cei trei frumosi copii.
Blanket pare ca tine o papusa care il imita chiar pe Michael.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
maraki spune:
tomecica cere BANARE!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
alayna spune:
Nu cred ca voi dormi usor la noapte...sunt atat de trista,regele s-a dus,nu-mi vine sa cred,nu ma pot opri din plans
Parca e un vis ,vreau sa ma trezesc si sa aud ca Michael nu e mort,ca fost doar un cosmar
As dori sa se scrie maine in toate ziarele ca a fost o pacaleala,ca si-a inscenat moartea ,sigur fanii il vor ierta si vom fi bucurosi ca e inca in viata
De cand s-a stins,jur ca nu e seara in care sa nu ma fi gandit la el,cat a suferit,ce viata grea a avut,cum au tras toti de el,doar din interes,cat de singur a fost si cat de mult regret ca nu am cumparat mai multe cd-uri si sa-i ascult muzica mai des etc
Am plans si plang si sigur nu-mi va trece in urmatoarele zile,poate saptamani...inca nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat,parca e un vis,nu pot accepta ca s-a stins
Brooke mi-a atins inima cu discursul ei...felicitari si bravo ei !
Sa se odihneasca in pace !
Pt Tomecica,sa-ti fie rusine,nu vreau sa ajunga acest subiect la ZZ ,te rog nu mai scrie aici daca nu-ti pasa ca a murit regele muzicii pop,cum poti fi atat de rece?nu ai inima........
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
hannen spune:
Ce frumosi sunt!Si cel mic cum sta pitit acolo ...
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
rhoneea spune:
citat din mesajul lui hannen Scoate-ti careva "creatura" asta de aici ca imi vine sa o iau la palme.Acum a lovit-o voma. Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas I want to tell the world... a Story Occupation 101: Voice of the Silenced Majority The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson |
Pai da,i s-a aplecat de cata iubire a vazut ca exista in subiectul acesta.
Oameni ca ea,i-au ranit sufletul lui Michael,oameni ca ea,il devorau zilnic
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
rall spune:
citat din mesajul lui motanik http://d.yimg.com/i/ng/ne/ap/20090707/20/4257254434-paris-jackson-prince-michael-jackson-prince-michael-jackson-ii-stage.jpg O poza cu cei trei frumosi copii. Blanket pare ca tine o papusa care il imita chiar pe Michael. |
Da, e o jucarie cu Michael. Ce speriat si trist e...