A murit Michael Jackson!!!!
Raspunsuri - Pagina 88
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomecica A friend too all is a friend to none- Asa e si cu Michael.Va uita lumea asa cum au uitat de toti.Amintirea isi permite anumite libertati.Ea lasa anumite detalii la o parte si le extrage pe altele ,potrivit sentimentului de valoare a obiectelor pe care le atinge. Asa ca lasati jalea si vedeti-va de Romanica voastra si de valorile ei. Calmati-va,va rog. Si mai lasati-ma cu mustrarile vis-a-vis de greselile gramaticale. Ma minunez cand va vad asa inteligente , probabil ca faceti greseli si gramaticale si de exprimare , din graba. IF YOU ARE PATIENT IN ONE MOMENT OF ANGER, YOU WILL ESCAPE A HUNDRED DAYS OF SORROW.-valabil pt cateva dintre voi Bafta si capul sus. Viata merge mai departe cu si fara Michael. Apropos- Cate dintre voi , cele care ma criticati atat, ati cumparat macar un CD al lui Michael in ultimul an? 1% poate. Daca ne-am da seama cat de puternice sunt gandurile noastre, nu am mai avea nici un gand negativ. Multe lacrimi sunt false , sunt seci si doar asa....ca sa fie. O SEARA BUNA TUTUROR , MAINE O SA VA FIE MAI BINE ADRIANA STEFANIA-05-11-1998 ALEXIA-MARIA-24-10-2004 |
Auzi, tanti, dar ce cauti pe aici daca nu-ti place subiectul? Du-te si salveaza Rosia Montana impreuna cu b.nica, ia un pix rosu si corecteaza greselile tale, se gaseste ceva de facut si pentru muraturi ca tine.
tomecica spune:
[quote]citat din mesajul lui iarina
Mirela, te rog, poti sterge mesajele userului Tomecica? Te rog frumos, sa nu stricam topicul asta. Nu are sens sa ne obosim.
s-o scoata careva pe tanti asta de aici. Si sa stergeti si mesajele noastre in care i-am raspuns. Imi pare rau in asemenea momente ca limba romana nu are feminin pentru anumite cuvinte.
"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde
[/quot
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
hannen spune:
fetelor,eu am vrut sa scriu ceva ,am deschis pagina si am uitat ce vroiam sa va zic.
Poate doar ca sunt "paralizata",nici nu mai stiu ce simt.E 5:08 a.m si tre sa bag o cafea mare si nearga ca intr-o ora imi trezesc copila s-o pregatesc de scoala .
Mi-e sufletul greeeuu.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
desprecopii spune:
Madonna a fost invitata si a spus ca nu poate veni la ceremonie - de parca era greu sa doarma in jetul ei si sa spuna niste cuvinte...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
dariaevelin spune:
de cand ati inceput subiectul il urmaresc si plang si plang si plang .... :((
nu stiu (pur si simplu nu stiu) sa subscriu sentimentelor. am plans si-s in sevraj inca de atunci(de cand am aflat c-a....trecut la ingerasi). si plang si deplang zilnic. IN FIECARE MOMENT. nu-mi revin. asa cum povestea hannen, sotul meu a preluat fraiele gospodariei.
:((((( ma straduiesc sa scriu cate ceva, nu am cuvinte,nu le-am avut de la bun inceput(sunt genul care "ard" in interior), vreau sa va spun doar ca mi-am print-uit masina cu imaginea( si urmeaza!) versurile lui! Cele care mie-mi plac!
Ceea ce mie mi-a adus cat de cat linistea(pt ca da,intrasem in tahicardie,plans zilnic) a fost mesajul(de la neverland) lui Jermain. Nu mai pot face nimic sa schimb ceea ce e de neschimbat, darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pot(PUTEM) nu numai sa purtam mai departe mesaajul lui ci sa-l aplicam! Sa-l simtim,sa-l traim,sa-l ducem mai departe!
LET'S HEAL THE WORLD!
PUTEM S-O FACEM,INCEPAND CU NOI SI DE LA NOI!
Tzuni spune:
Dar am vazut ca in Londra Madonna a avut un concert si a facut un moment special dedicat lui MJ si chiar m-a impresionat. Cine stie ce motive o fi avand... Eu nu stiu daca as fi fost capabila sa scot vreun cuvant la microfon...
kariguld spune:
BITTE!!! spuneti si mie unde se poate vedea on-line ceremonia. pe net, ca teveu.....
un link, ceva....
caut de vre-o ora si nu gasesc....
BITTE!!!
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Tzuni spune:
tomecica, sa te fereasca D-zeu de sus sa pierzi o persoana draga si sa rada si sa-ti ironizeze durerea cei din jur. Esti mama, poate ar trebui sa vezi lucrurile si dintr-un alt unghi.