A murit Michael Jackson!!!!
Raspunsuri - Pagina 79
motanik spune:
Cum sa nu ii fie greu sa-i cante melodia si el sa-i fie la picioare....
Eu nu ma mai pot opri din plans, Doamne..
I-am vazut si pe frati in primul rand. Pe copii nu.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Criss75 spune:
Cand aud "Michael was..." mi se pare extrem de dureros sa aud ca se vorbeste la trecut despre el.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Tzuni spune:
Plang foarte rar si cu greu.
Acum insa... ca niciodata simt ca a ramas un gol pe Pamant.
As vrea sa fie lasat sa se odihneasca, sa nu mai fie scandaluri in jurul numelui lui. Macar Acolo sa nu-l hartuiasca nimeni!
hannen spune:
Ce surpriza,cel putin pt. mine ca n-am citit ca ar veni...Queen Latifah!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Plang foarte rar si cu greu. Acum insa... ca niciodata simt ca a ramas un gol pe Pamant. As vrea sa fie lasat sa se odihneasca, sa nu mai fie scandaluri in jurul numelui lui. Macar Acolo sa nu-l hartuiasca nimeni! |
Asa sunt si eu. Plang foarte rar. Mi-au murit bunicii, alte persoane apropiate si n-am plans. Dar de cand a murit Michael am plans in fiecare zi. Si simt un gol imens, parca nu ma mai bucura nimic.
Printisorul meu
motanik spune:
The greatest entertainer that ever lived.
Cu adevarat.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Criss75 spune:
Orice-am spune acum, cuvintele sunt prea sarace.
Printisorul meu
aneline spune:
Ma uit la scena si la sicriu, la sicriu si la scena...nu-mi vine sa cred ca Michael, acel Michael care atunci cand era pe scena si canta era in stare sa ridice si mortii din pamant si sa-i faca sa danseze...acum sta in acel cosgiug...Michael nu mai e!
Imi aduc aminte de o declaratie de-a lui...cand spunea ca motivul pentru care uraste sa plece in turnee este: "pentru ca se simte singur in hoteluri cand mii de oamenii sunt afara si ii striga numele. Neputinta de a iesi sa stea printre ei il intrista enorm pe artist."
Oare asa se simte si acum? Cand el sta inchis acolo in timp ce o lume intreaga il aclama?
Tzuni spune:
Poate acum ar trebui sa-l tina cineva de mana.... Sper din suflet sa nu se simta singur si Acolo....